Гледам ове последње постове и паде ми нешто на памет, а то је како ви имате скроз другачији поглед на свет и да вам је у ствари много лепо.
Romantično.
Prelepa je.
Мени је та хаљина онако скроз безлична, стерилна, досадна као какав празан фолдер у који тек треба да стрпаш фајлове. Евентуално може да добије карактер тек кад је жена обуче, тј. може да буде или до јаја или тотални шит. Знаш онај осећај десни клик, па њу фолдер, па се отвори, а ти га гледаш онако збуњено.
Мени је та хаљина онако скроз безлична, стерилна, досадна као какав празан фолдер у који тек треба да стрпаш фајлове. Евентуално може да добије карактер тек кад је жена обуче, тј. може да буде или до јаја или тотални шит.
Ah, muškarci...upotrebi maštu! :P Svaka haljina mož da bude do jaja ili totalni šit u zavisnosti od toga kako kome stoji...Ti tako uvek troluješ? M? ;))
Peglanje je ioanko marketniška glupos'
Kupiš peglu, trošiš vreme, trošiš struju pa i vodu ako je taka i šta na kraju? Uđeš u auto i??? dodeš na pos'o..ii... I izađeš neispeglan iz auta. Dole peglanje! :PPP
Bezglavo devojče, neki muškarci take vole :P
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
;)
Meni nije do smeha. Ja sam Forgetful
ja sam bitchy...
Добри ови патуљци. :)
Како вам се чини ово 'аљинче?
http://3.bp.blogspot.com/_0MtVfdC1wmk/SyCJcw9Fp8I/AAAAAAAAARQ/0XNSHir5FhM/s400/fairydollpuffsleevedrblam.jpg
Romantično.
Fina je. Samo mi se ove mašnice ne dopadaju, nekako ih je mnogo, m?
Prelepa je. Ali ima mnogo mašnica što kaže Maja
Гледам ове последње постове и паде ми нешто на памет, а то је како ви имате скроз другачији поглед на свет и да вам је у ствари много лепо.
Мени је та хаљина онако скроз безлична, стерилна, досадна као какав празан фолдер у који тек треба да стрпаш фајлове. Евентуално може да добије карактер тек кад је жена обуче, тј. може да буде или до јаја или тотални шит. Знаш онај осећај десни клик, па њу фолдер, па се отвори, а ти га гледаш онако збуњено.
Лепа 'аљина, лепа...
To su žene, Džimi. :)
Mada jeste lepa. :D
Ah, muškarci...upotrebi maštu! :P Svaka haljina mož da bude do jaja ili totalni šit u zavisnosti od toga kako kome stoji...Ti tako uvek troluješ? M? ;))
A šta mislite o ovoj? :PPPP
http://data.whicdn.com/images/15341219/tumblr_ls8n9ifg8w1qmevz7o1_500_large.png
Ово је неки набуџени пешкир.
Ovo je brej umetnos' :P
Сигурно да јесте, чим успеју неком да продају пешкире по много већој цени. :)
Aman Самхаинe! Vidiš tvoja žena uzme tvoj peškir i uvije se ovako. Zar ti se to IČ ne dopada? :P
http://data.whicdn.com/images/15341219/tumblr_ls8n9ifg8w1qmevz7o1_500_large.png
Ди јој је глава, мори? И јесе тако иде у народ, исфлекан и неиспеглан? Аман.
Ludače, to je za kućnu upotrebu! Ako me razumeš. Ovi muškarci su stvarno čudni ili se prave blesavi.
Peglanje je ioanko marketniška glupos'
Kupiš peglu, trošiš vreme, trošiš struju pa i vodu ako je taka i šta na kraju? Uđeš u auto i??? dodeš na pos'o..ii... I izađeš neispeglan iz auta. Dole peglanje! :PPP
Bezglavo devojče, neki muškarci take vole :P
Ludače, to je za kućnu upotrebu! Ako me razumeš. Ovi muškarci su stvarno čudni ili se prave blesavi.
Prave se blesavi, zanimljivo im da nas nerviraju a ne znaju da će oni biti iznervirani :PPP
Buhahahha! :P
:)))
Ne slažem se sa ovom izjavom :PPP