Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. Kad god pogledam ženski kutak, Pajko postovao. Shta je s tobom, dechko?:))
    Heklash?

2. Pa de ste devojke i žene i Pajko :)

3. A lepo sam rekla bez muških na ženskoj temi. Naročito ne za one koje bi da ovde leče komplekse. :PPP
    P.s. Samo kavaljeri su dobrodošli.

4. Pajko najaktivniji na forumu za žemske. Dame, stidite se. :)

5. jebote, od ovog pajka ne mož' se živi...aj neka da se dobrovoljno javi da izađe u susret čoveku da nam sjaši sa teme...

6. Eto, ja sam sam mu poručila nešto. Drugi post iznad tvog. :) Nadam se da neće više. :)))
    Kako ste dame? Šta ste danas radile?

7. ništa baš, radila, pa došla kući da radim...onako u pepeljuga fazonu...aj sudovi, pa usisivač...
    šta ima kod tebe, vučice?

8. Evo, Vuko, ništa posebno. Današke sam malko odmarala i prošetala gradom, baš neko lepo vreme napolju bilo. Jedino sam oprala kosu pre sat vremena, ali ne sušim fenom, nešta mi je počela da se mrsi pa da je ne mučim još više. :)

9. ma kakv fen, samo je spališ bezveze...istrljaš peškirom dobro i tako bude najlepša.

10. Sređivala dvorište, pripremam teren za novo cveće i tako. Besposličarim i pomalo nolajferišem. Jedva čekam da nađem posao. Ovako više ne može.

11. a šta tražiš? neki određen posao?

12. ma kakv fen, samo je spališ bezveze...istrljaš peškirom dobro i tako bude najlepša.

Pa to... Nikad fen i ne koristim, taman se do ujutru osuši prirodno.

Sređivala dvorište, pripremam teren za novo cveće i tako. Besposličarim i pomalo nolajferišem. Jedva čekam da nađem posao. Ovako više ne može.

Isto pitanje kao Kozmo.

13. Da. Pakovanje mi odlično ide. Radila sam neko vreme u štarku preko omladinske a onda je došao novi direktor i otpustio sve omladince. Moram da jurim vezu za zaposlenje, a s tim mi može muž pomoći.

14. a vuk21 funkcioner neki? aj nek je sa srećom...

15. Dajte, pišite malo svoje današnje i jučerašnje doživljaje ili planove. Nove recepte ili kakve ste haljine videle.

16. a vuk21 funkcioner neki?

Eh da jeste. Iz tvojih usta u božije uši. :)
    Mali grad i svi se znaju pa poznaje jednog koji je do gradonačelnika.
    Hvala :))

17. ja napisala danas da sam srela boru čorbu u apoteci...a za recepte bih morala da podelim nalog sa mužem, on zna više...

18. Čorba!! :)) Ne gotivim ga nešto, mada su mi neke njegove pesme ok. I, visok je 2 metra ili patuljastog rasta? :))

19. ma ja ga obožavam od malena...viši od mene otprilike za glavu, a ja sam 160 cm, pa ti vidi...nego mi bilo smešno što je podebeo...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.