Ženski kutak za sporadični trenutak (samo za žene i one koji se tako osećaju)

1. E,pa nek' me pucaju,al' meni se sviđaDu.Jes' da bi bile lepČe da su malo više zaobljene (po mom mišljenju),al' mi baš nešto romantiše :))
    Već sam i zamislila odevnu kombinaciju uz nji' :))

2. Već sam i zamislila odevnu kombinaciju uz nji' :))

Иде то само од себе. :)

3. Meni je boja previše nežna :P previše roze....ovako nisu loše

4. Majo,puder boja...ide uz sve :)

5. Ko mengele za noge,al' su seksiška.. mmmmm !

6. Ове друге су огавне. Не волим толико велико (како се то зове?) газиште.

А ни ове прве ми нису нешто. Некако су ми безвезе те машнице, нису функционалне. Ако мора да се бира, онда ипак црвене.

ЕДИТ. Сад видех слику изнад.
    РАЈ.

7. Ove druge. Ooo da!

8. ove đe se vide prsti

9. Evo opet upadoh kod Vas :P
    Ali zasto vas zenske toooooliko obuzmu neke cipele.. Da im se divite do besvesti??
    A meni su samo obicne cipele nataknute na stiklu...

10. A meni su samo obicne cipele nataknute na stiklu...

To je zato što ne ladzumeš lepotu cipela, detcxko. :)

Ja volim ove klasične cipele, sa malko kraćom i punijom štiklom. volim i one tufnaste iz šezdesetih sa diskretnom mašnicom.

http://www.tumblr.com/photo/1280/3782775975/1/tumblr_lhnx2cvZBp1qh1z3g

11. Pa jeste izgleda devojka lepo na stiklama, ali kada vidim ko danas sve naso smuci mi se. Kada vidim moje vrsnjakinje i mladju decu kako navuku stiklu od 20 santima pa nabada o zemlju zgrozi mi se!

12. E,to je prokletstvo muške prirode.. ;))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.