APB Reloaded

1. I ja imam bradu lololo
    ja sam RitchieB add me.

2. aj, kad sledeći put budem tamo lololo

još ne kapiram interfejs najbolje:)

3. e jebte se, ja sam na eu1 a ne moze da se menja

4. mislim da može da se napravi i drugi profil sa istog naloga, nisam pokušao, al mislim da može, pa ga smestiš đe oćeš.

5. Evo instalirao sam i ja. Nick mi je coababe ili coascratch.
    Inače, nije loša igrica. Ali ne mogu da nađem podešavanja grafike, kontrola i to. Je l' zna neko gde i kako?

6. Dok igraš pritisneš Escape pa optinos ti je game optinos,video optinos itd.

7. Naš'o sam to. Grafika mi je na minimal, al' mi opet laguje, mislim da je do neta... 512kb/s mi je net, pa zajebava.
    Inače, pandur sam i na EU2 sam uš'o.

8. Tri pandura sa eu dvojke lolololo

9. Haha, razmišljam da uzmem krimosa, smor su panduri, ali mi je zajebano da igram sa slabim netom...

10. Haha, ne verujem. Sad mi izbacuje iz igrice i piše da imam malo memorije. Zar nije 4GB rama dovoljno?

11. Meni nije htelo da se uloguje, pa sam je obrisao sa opcijom da je nikad vise ne instaliram. Ako kenjaju sa registracijom i logovanjem, neka im bude, samo bez mene.

12. 4 rama? ima li nešto sa 1? :))

13. Ma giga rama je uglavnom dovoljno za igrice, presudna je grafika, i naravno procesor.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.