Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kaizenu nije u cilju da neki ktitor bude mod, jer gubi pare. Najbolje je neki koji je aktivan a nije ktitor.
hahahahaahaahaha
I Milica i ja koje smo bile uvek ktitori smo umodovane, iako nam je tada ktitor važio još par meseci. Nije Kaizen cicija :)
Pada ti teorija u vodu. I iz redova ktitora se biraju modovi :P
jebiga church, taman sam hteo da kažem da je onda kosmo idealna...
:šepuri se:
1. StefanKostić
2. PavleKZN
3. StefanKostić
СтефанКостић-дечко се уби трудећи, и стално га прозивају да је квази-мод. :)
Фаца
Зуцлон
Pošto sam ranije predlagao Insolent, a koliko vidim ona neće, a ista je priča i sa havijom, onda od mojih starih predloga:
Penzioner...
i još dva:
Mara Munja
Tulumbać...
Predražinjo
Ox
Šalabajzer
1: Kosmopolita
2: Bruce
3: Zyclon
don_brate
L0L
natnat
1.Kosmopolita (vrh žena i po ponašanju i po rasuđivanju)
2.Bruce ( da može ženi da se pohvali da je napredovao u životu) :-)
3.Mr.Ming (jer prosto mora neko da bude debeli mod!) :-)))))
Penzioner, jebeš, jebeš... :)))
Zyclon - opet
Surovi - opet
Ludi Cak - sovjet!
Reme
Zapata
Facafacaa
Samnaih- on u duetu sa blek holom bi przio.
Zlocesta pufnica- devojka realna, na zemlji, voli da se druzi, za sve ima lepu rec i pohvalu.
Dr Jankovic- moj omiljeni ♥
То! И мој предлог је Јанковић.
Луди Чак и, штајазнам, предложијо бих Могшу, ал' је банован.
Surovi
Predražinjo
Zyclon
Kosmopolita
Surovi
Bruce
I Milica i ja koje smo bile uvek ktitori smo umodovane, iako nam je tada ktitor važio još par meseci. Nije Kaizen cicija :)
Pada ti teorija u vodu. I iz redova ktitora se biraju modovi :P
sto ti tolko reklamiras ktitore? jel te placa kaizen za to?