Prijava

Teska je za gledanje, zato mnogi i ne mogu da je gledaju, previse je tuzna i mucna, vrhunska... Neda je odlicno odglumila, ne znam samo sta sve necete smisliti da isprozivate, HVATATE SE ZA SITNICE A PROPUSTATE SUSTINU koja je jasna svakom ko je odgledao celu seriju, a ne par scena.

Ahahahaha, ipak si trol. Lepo...

HVATATE SE ZA SITNICE A PROPUSTATE SUSTINU koja je jasna svakom ko je odgledao celu seriju, a ne par scena.

Ај нама што смо одгледали пар сцена објасни суштину у 2 реченице...

Neda se jebala u filmu Šaft iz osamdeset i neke, inače... :)
Voli crnce bato... Kad bolje razmislim ona se jebe stalno po tim filnovima, jel i ovde bilo tako nešto?

Ne bi ih ni to izvuklo.

Покушај шпанске серије на српски начин.

Lep pokušaj da se Srbiji ukaže na ono što joj je pred nosom. Samo što su to sjebali nekim krš scenama ( kad matori umre pa im na sarani puste snimak dede kako kenja nešto, a ono kao da pričaju u 2 oka) , i ima previše patetisanja, ali dobra je serija u suštini.

Фак јеа, пљување тековина деведесетих. Тако кул.
А онај Вук Костић, њега бих потопио у натријум те га запалио.

Мојне да га потапаш, доведи га мени, то ће му бити довољна казна.

Серија ми делује претарно накрпљено. Постмодерно, јесте, али накрпљено.

У Србији треба законом забранити снимање серија.

У Србији треба законом забранити снимање серија

И Вука Костића.

Вука, Војина и још оног брђана великог, заборавијо сам име, треба позатварати у институције за особе ометене у развоју, јер ценим да не би били прихваћени у први основне.

А онај Вук Костић, њега бих потопио у натријум те га запалио.

Nisam siguran kako bi ga potopio u natrijum :)

Sećam se da se on valjda drži u parafinu il nekom sličnom kurcu (jer jopet, oksidira, a gori u dodiru s vodom)...mada, zaboraviJo sam...

Serija je govno!

Ukratko.

Vuk Kostić i ne ume da "glumi" drugačije uloge. Gde god se pojavi nadrkan je do daske i dere se k'o sumanut. Ne kontam poentu.

Vuka Kostića za predsednika kad bi on reko Obami šabilo mali crnjo odma bi nas pustili u EU

Vuk Kostić i ne ume da "glumi" drugačije uloge. Gde god se pojavi nadrkan je do daske i dere se k'o sumanut. Ne kontam poentu.

Mala noćna muzika je master pis!

Zločin je protiv čovečnosti što su Kalinu Kovaćević roditelji ubedili da može postati i da jeste glumica. Njena gluma je žalosna. Ja, bez ikakvog preterivanja, ne pamtim goru glumu, pa makar je poredili i sa španskim sapunicama. I sama serija je raspad i bruka. Pred svim što sam video od te serije, doživeo sam sramotu, što zbog trule priče, što zbog loše glume, što zbog očajne režije. Okupiti onoliko sranja na jednom mestu i prodati to kao apsolutni hit, to može samo RTS. Jadno je za ovu zemlju, krcatu talentovanim ljudima, što takvi promašaji zauzimaju javni prostor i ne dozvoljavaju da ljudi sa kvalitetnim idejama, koji ne ližu čmarove usedele u partijskim foteljama, uopšte dođu do posla i medija.

Sranje od serije kao i sve nase serije (izuzimam Otvorena Vrata i Metlu Bez Drske, voleo kad sam bio klinac). Doduse, pogledah par epizoda Plodova i zakljucih da je serija cak i vise od sranja...takozvano mega izaseravanje teskog debila Sinise Kovacevica , cija bi cerka bila ok pizda da nema ruzan osmeh. Sramna serija, dakle.

Serija je dobra.