![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Da radi malo brže, ali se više greje.
Jel može alkohol umjesto benzina?
Оверклоковала га ниси вероватно...
Али и да јеси некако случајно, уђеш опет у БИОС и вратиш клокове на дифолт вредности, за процесор, магистралу и меморију, и напоне ако су дизани нарочито...
Ја сам то радио и алкохолом и није био проблем, е сад... препоручујем ипак бензин :)
Ma kakva pasta, go kurac.
Ja redovno rasklopim ceo komp radi fizičkog čišćenja i nikad nisam stavljao pastu, i za 5 godina koliko imam ovu konfiguraciju, baš samo sa procesorom nikad nisam imao problema, još je klokovan na 110% otprilike,
Overhiting NE MOŽE da nastane samo zato što nema paste nego ako kuler (ceo sa radijatorom) nije lepo namešten u ležište ili ako ventilator usled vremena počne da gubi obrtaje.
Dakle, prvo proveri da li lepo naleže (skini i opet stavi) a onda proveri da li ti je "CPU fan speed" barem 2500 (2700+ je poželjno).
Паметно ;)
Паста служи да врши брз трансфер топлоте са процесора на хладњак, без пасте може да ради, али вероватно скраћујеш животни век процесора.
Мислим оно, нису је измислили за џабе, и зна се чему термалне пасте служе.
A misliš ako ga priupitam lepo i ponudim najlepšim željama da će da mi kaže koliki mu je fan spid? Kako da znam to kad neće da se upali :D
Брзина вентилатора може бити и 600 рпм, и да је довољно. Паста је изузетно битна, а овај савет "паста го курац", је у најмању руку неозбиљан :)
Pa vidiš u BIOSu fan speed.
Ne serite leba vam.
Da je pasta bitna moj svaki komp bi trajao dva dana.
Ma neće ni u bios da uđe, ono možda se ne sekund pojavi i pada, prekratko je upaljen.
Mensečini da vi nju muvate. Samo čekam da neko odapne, :"E pa, mnogo ćemo brže ovo srediti ako ti upadnem na gajbu, na uviđaj, podmažem gde treba, dunem koji put, ovo-ono!" :)
"Ne serite leba vam.
Da je pasta bitna moj svaki komp bi trajao dva dana."
Ок, како ти кажеш :) Не бих се даље расправљао око тога :)
Doći ću ja pa će da uđe, ako me razumeš, a i nikad ne pada. Jel sad ok Slavk0? :)
Хахаха, Славко, царе провалиЈо си нас :( Јебига.
To Čače! Samo konkretno :)
Naravno, krajišnički :)
Hahahaha :)))
Slavko, spemuješ mi temu, dečko! :D
Črča, a na čemu si sad?
Ako ti već ne radi taj tvoj.
Славко овде је ионако вруће, треба некако охладити, а ти подижеш температуру додатно, улећеш клизећи и то без пасте... ццц :)