7 min ne može da mi da gol i počne da mi zvoni mob, ja ništa, onda fiksni, ja ništa, onda ćale ulazi u sobu s telefonom.
Jebo ih grad da ih jebo, sad neću ni da idem.
Inače Senko, nije ti fora da igraš sa Bondovim nikom ;)
Od budućeg Šerpasa pre mesec dana Bond se uzdigao do osvajača masters turnira! To je drugi po redu najveći napredak, Sedplas i dalje drži rekord kada je ODBRANIO ČISTU ŠANSU i DAO GOL na utakmici protiv Wihneha!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
pa vi ste popucali svi :))))
Бонд - Зезатор 1:0
Зезатор је био већи Ксела од самог Кселе :)
7 min ne može da mi da gol i počne da mi zvoni mob, ja ništa, onda fiksni, ja ništa, onda ćale ulazi u sobu s telefonom.
Jebo ih grad da ih jebo, sad neću ni da idem.
Inače Senko, nije ti fora da igraš sa Bondovim nikom ;)
Jebotebog, ja sam sad shvatio da sam izgubio 5:2 i da opet imam više bodova od Jorgandžije. :p
Ma koji Xela brate! Kakav je to golman koji primi 5 komada za 3 minuta?
У финалу 2 Микићева следбеника... Ја да сам на месту осталих такмичара, ја бих се запитао. Да ли је Микић нови Толе?
Ма зезам се Зезаторе :)
Haha, nije, on je novi Džajić možda, iznedrio je fantastičnu ekipu :)
XelA nije igrao odbranu 1v1 ne pamti ni on koliko dugo, XelA jebe.
Ајмо Бонде!Јеби страног плаћеника!Вукајлија је уз тебе!
Samo da kažem da je meni zezo net, a ne Bondu, jbg ko pička sam se poneo...
Бонд-Стеле 1-0
:)
Желео бих да захвалим својим верним фановима. Лупусу, највећем од њих и наравно Сенки, мом ментору и тренеру.
МИКИЋ !
"3 године затвора" је освојио Ђејмс Бонд , највеће изненађење првог икада мастерс турнира ....... напредовао је много , реално ...
Саћу одрадим табелу и ранг листу после првог мастерса. БОНДЕ РОДИТЕЉУ!
ЕДИТ: Снимак није обавезан, али окачи било би лепо да имамо снимак финала
Стеле, шта да ти кажем. Другачије нисам могао против тебе, ти си одличан играч, надам се да ми не замераш ову жабарску игру :)
Хвала и овом непознатом Грку на подршци !
Od budućeg Šerpasa pre mesec dana Bond se uzdigao do osvajača masters turnira! To je drugi po redu najveći napredak, Sedplas i dalje drži rekord kada je ODBRANIO ČISTU ŠANSU i DAO GOL na utakmici protiv Wihneha!
Barem sam izgubio od pobednika... :P
ЗАСХТО БРИСХЕТЕ ПОСТОВЕ ДЕЦХКИ?
Иначе ранг листа је на првој страни, надам се да вам је сад јаснији систем бодовања... Табелу сам усрао, сад ћу одрадити како треба
ЕДИТ: Наравно, биће и ранг листа одрађена лепо, ово социјално је само да стоји :)
ЕДИТ 2: Усрао сам и ранг листу, биће и то одрађено, за сад ћу да је склоним :)
Желео бих да захвалим својим верним фановима. Лупусу, највећем од њих и наравно Сенки, мом ментору и тренеру.
koji si ti smrad!
a ko je bodrio Snosaj jos od prve sezone??? ccc nezahvalnost....
a ko je bodrio Snosaj jos od prve sezone??? ccc nezahvalnost....
Ух, замало да заборавим. Поздравио бих и Биошокера !
Upiši i mene za taj neki veliki turnir.