VAHP - Vukajlija Association of Haxball Professionals

1. zrijeb je valjda u 1 danas

2. Ја се тек сад пробудио :) Ништа, пошто нас има 10 пријављених без Кселомира, 6 иду директно у четвртфинале а 2 ћемо добити из квалификација. Пошто са ранг листе добијамо 5 четвртфиналиста једног ћу одредити жребом. Остала четворица ће данас играти квалификације, а ако то одраде у току дана можемо вечерас да опичимо и четвртфинале.

3. Јеб'о овај полудиригован жреб, ово компликованије одрадити од оног јуче :) Поставићу снимак и табелу за по' сата идем сад да једем и да се тушнем

4. http://www.dodaj.rs/f/1u/Fb/3LrUEX2E/untitled-21.png

Tабела, имате је и на првој страни

А ево и снимак жреба
    http://www.haxballtube.com/watch.php?v=3277ff6e

5. И да, квалификације се играју вечерас 20:00 - 21:00. Ако неко не може тада нека се договори са противником раније.

6. jbt, gde ja na senku?

7. Јбг Зезаторе, ако хоћеш да будеш најјачи мораш да играш са најјачима :)

8. Лупусе , можемо ми и сада?

Едит:а неееее ја сам у четвртфиналу :))

9. Па могли би да пробамо и сада ако хоћеш, али не знам какав ми је овде нет тако да је боље касније око 6 или сутра...

10. Mikiću, očekujem te večeras u 8. Eh da, ponesi maramicu da obrišeš suze. :)

11. Tek u 8? Ma dajte ljudi...

12. Лупус - Лаки 2:3. Само бих вас подсетио да се Грен Слем игра на 5 минута...

13. Lupuse lopve, namjestio si mi Jorgana -.-

kad cemo Jorgane?

14. ajmo odma, ko ce hostovat?

mikicu aj ti vidim da si tu. :D

15. Ај па можете одмах победник са Џејмсом и он је ту...

16. onda je mogao on i host biti ujedno? James-e javi seee :D ooo :D sampione :D

17. Саће само да осуши косу :)

18. Седплас - Јорганџија 3:5

Седплас поправио игру, фалило му мало концентрације...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.