![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Шта би, шта је са собом ? нисам био ту
Угасио је Лаки. Али погрешно је схватио правила, јеби га. Ако се Џанки појави од 23:15 до 23:30, он аутоматски пролази даље. Он га је чекао дуго, али не у право време.
Још 15 минута...
Играјте сад, Џанки ће бити кажњен одузимањем бодова за непрофесионално понашање...
И шта сад, истекло је време, нема ни џанкија, ни лакија, ни букајлије...
Па ако не буде никог онда онај ко буде ту осваја. Мењаће се формат такмичења сигурно, видите да сам променио ово за листу, нешто ћемо смислити и за ово време...
:)
Јебига, ја кад сам вас прошли пут питао да се изјасните које време вам највише одговара искулирали сте ме. Много сте некооперативни :)
ЈА сам за то да ставимо да се игра од 21:00 до 22:00
Nat sou fest, Kole!
Tu sam, možemo da odigramo odma finale, ako oćeš i da sačekamo Lakija, ipak je on ovog čeko sat i nešto... ?
Па шта вам је рекао Лаки? Хоће доћи?
Вероватно неће, ај чекамо још десетак минута
Ae upadaj Kole
http://www.haxball.com/?roomid=2547536f1d17cf3f9f4757a38ab2219c07116eaaa97070e81c38b66e275c6abe
Bukajlija-Srbin 1389
4:1
Коле 1:4 Букајлија
Нека неко заустави овог човека! :)
Апдејтована прва страна, Џанки ће бити санкционисан после састанка челника лиге...
После састанка је одлучено да се Џанки кажњава одузимањем онолико бодова колико носи фаза такмичења у којој је учествовао, такле 30 бодова...
Ubaci me na ovu listu i prijava za sledeći turnir. :)
http://www.haxball.gr/cup/view/6864
Gde meni odmah Bukajlija, zašto svaki put moram sa njim da se sastanem, zašto je stalno na mojoj strani?
ЈА-ВИ СЕ ЈА-БО !