Jorgane ljudi ne igraju zbog dosade i učmalosti a ne zbog termina, leto je i svako može da uklopi kako hoće, ovaj turnir je u početku bio zanimljiv zato što je bio novo, sad je postao rutina i smara većinu.
Nije loše vreme, lepo se igra kad oćeš, ako neko baš NE MOŽE preko dana onda odigrate u ovom vremenu, a ne da vi uzimate da od 11 do 12 mora da se igra, i onda tad dodjete a ostali čekaju ko zna koliko da bi igrali sa vama... Potrudite se da odigrate po starom vremenu, ako ne možete dogovorite se sa protivnikom, imate do 12 sati...
Zezatoreeeeeeeeeeeeee!
Dolazim u pola 12 da odigramo taj meč...
A šta ako ja ne budem tu u pola 12?
Šta onda?
Онда овај што игра против тебе иде даље...
nema dalje...
Па ваш рок је до 00:00 :/
Jorgane ljudi ne igraju zbog dosade i učmalosti a ne zbog termina, leto je i svako može da uklopi kako hoće, ovaj turnir je u početku bio zanimljiv zato što je bio novo, sad je postao rutina i smara većinu.
Ja sam tu.
Имате рок још 5 минута за полуфинале...
Ja sam tu, Buka je rekao da će doći u pola 12, ja ga čekam.
Ustvari ja ću
http://www.haxball.com/?roomid=ea3e96afc8b7abd8d46d49e50033134b53c98e245a0986ffa78f564914a2f585
За победника...
http://www.haxball.com/?roomid=bbb7625ad32661d26f9b2a1a793f393700a8d3cfc4bcd35e4818ceb83acfc90a
3:1 za njega. Ljudi kasno je ovo, bolje da se igra od 8 do 9, ne vidim na oči.
Па нико вам не брани да играте раније :/
И лепо вас питам јел сте за померање и сви ме искулирате два пута, што се сад буните?
мадафака сит 3:5 букајлија
Скини ме са листе сталних!
Ja sam da se uvedu dublovi!
Nije loše vreme, lepo se igra kad oćeš, ako neko baš NE MOŽE preko dana onda odigrate u ovom vremenu, a ne da vi uzimate da od 11 do 12 mora da se igra, i onda tad dodjete a ostali čekaju ko zna koliko da bi igrali sa vama... Potrudite se da odigrate po starom vremenu, ako ne možete dogovorite se sa protivnikom, imate do 12 sati...
Мадафака ће бити скинут са листе сталних као и Џејмс Бонд. Џејмс се кажњава одузимањем 20 бодова јер толико носи фаза у којој је требао да игра...
Ja se prijavljujem za sutra
Kad se igra sledeci turnir, i kad je vremenski rok?