- DP
Ова ИНСТИТУЦИЈА мора да има посебну тему. Јер нам они 40 година приређују највеће спортске радости. Јер, за пар година нико неће причати о тенису, у фудбалу ћемо и даље бити јајца, а у баскету ће наши тренери највеће европске екипе доводити до трофеја.
На овој теми говоримо о нашем младом тиму, новостима, предстојећем ЕП,али није на одмет да се присетимо и старих легенди.
Како вам се чини Дудин избор. Лично мислим да је одличан. Коме треба јебени Миличић?
http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/33134/i/1/ep-spanija-kosarka-plavi.jpgMali edit prvog posta: naša repka nije institucija jer već 30 godina najbolji ispaljuju iz lične koristi. Ali ove što igraju, ma koliko bili bosi, treba podržati, jer i takvi su bolji od većine jbg.
- BH
Raković će da jebe. I Čakarević.
- DP
Раковић одустао из приватних разлога. Чакаревић опасан потенцијал.
Што смарко? Еј за кога ћеш да навијаш? За Пековића и екипу или НАШЕ лолол? - DP
Ускоро ће онај куп у Словенији. Све бивше републике. Како вам се чине остали?
Све екипе, сем Македонаца из бивше Југе имају завидан квалитет. - DP
pa da, otkazala nam 2 centra...alarmantno...mada uvek možemo da zovemo KATIĆA AHAHAHA
- ПдZapata
pa da, otkazala nam 2 centra...alarmantno...mada uvek možemo da zovemo KATIĆA AHAHAHAРашко игра за Црну Гору ако се не варам. :)
Елем, биће много тешко. Ми јесмо добри, али ово је вероватно најтеже првенство у последњих десетак година, сви долазе у најјачим саставима.
Коме треба јебени Миличић?Ovo si dobro rek'o. Miličić je rodom iz Šipova, gdje ja živim, a on dođe ovdje katkad, pa tako i znam njegovo razmišljanje o reprezentaciji. Kaže da ima nekih problema sa ljudima u savezu, a ustvari ga baš zabole kurac za igranjem, ne samo za reprezentaciju, nego za košarku uopšte, lik se provodi samo tako.