Repstacija sporta Košarke
  • DP

Ова ИНСТИТУЦИЈА мора да има посебну тему. Јер нам они 40 година приређују највеће спортске радости. Јер, за пар година нико неће причати о тенису, у фудбалу ћемо и даље бити јајца, а у баскету ће наши тренери највеће европске екипе доводити до трофеја.
    На овој теми говоримо о нашем младом тиму, новостима, предстојећем ЕП,али није на одмет да се присетимо и старих легенди.
    Како вам се чини Дудин избор. Лично мислим да је одличан. Коме треба јебени Миличић?
    http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/33134/i/1/ep-spanija-kosarka-plavi.jpg

Mali edit prvog posta: naša repka nije institucija jer već 30 godina najbolji ispaljuju iz lične koristi. Ali ove što igraju, ma koliko bili bosi, treba podržati, jer i takvi su bolji od većine jbg.

• СМарко

Ја не смијем да постујем ође, емотивно сам везан за репрезентацију у кошарци.

• BH

Raković će da jebe. I Čakarević.

• Фатман

Миличић је љаксе, а хоће ли Раковић ипак играти и нисам ништа разумео шта се са тим ликом дешава?

• Млатони

Није могао боље. Не требају нам Ракочевић, Миличић и остали из НБА. Ови клинци ће уз Дуду да покидају.

• StrajaKg

Čudi me da nema teme već. Lično pozvao bih Miličića, opet uzdam se da Duda bolje zna, pa nek mu bude, uostalom bio je u pravu milion puta do sada, zašto bi ovaj put bilo drugačije.

• massni

Koliko igraca ide na kraju, 12 ili 14?

• DP

Раковић одустао из приватних разлога. Чакаревић опасан потенцијал.
    Што смарко? Еј за кога ћеш да навијаш? За Пековића и екипу или НАШЕ лолол?

• Фатман

Ја се ни не бринем што се тиче пласмана, сигурно ћемо бити при врху, а што се тиче Дуде, стварно је генијалац, како је отресао ове из Савеза, алал му вера.

• Negroidno Govedo

Ja ladno ne znam ni ko je Raković, ni ko je Čakarević.

• DP

Ускоро ће онај куп у Словенији. Све бивше републике. Како вам се чине остали?
    Све екипе, сем Македонаца из бивше Југе имају завидан квалитет.

• Francky Delevra

Meni se čini da ako Krstić izvrne zglob možemo u pičku materinu.

• Млатони

Мени би некако најдраже било да иде и Милосављевић. Види се да дечко има велики потенцијал, али има мали проблем у глави. Наступи са репрезентацијом би му помогли да то превазиђе, и сигуран сам да би експлодирао следеће сезоне.

• Džonovan

Jedva čekam prvenstvo! Biće medalja garant... Duda je kralj, on kad ih složi, ima da zvoni! Momci su zreliji u odnosu na prethodna dva velika takmičenja na kojima su takođe pokazali da su tate.
    Turi neku drugu sliku, bez Miličića, Gurovića i Jarića, ali sa zavodnikom Duletom Savanovićem :)

• DP

pa da, otkazala nam 2 centra...alarmantno...mada uvek možemo da zovemo KATIĆA AHAHAHA

• Фатман

Стварно не капирам колики кретен треба човек да буде да био отказао репрезентацију. Са Стојаковићем не желим да причам откад је радије изабрао да то лето тренира америчку балавурдију.

• Džonovan

Savan maneken!

• Пд

Zapata
    pa da, otkazala nam 2 centra...alarmantno...mada uvek možemo da zovemo KATIĆA AHAHAHA

Рашко игра за Црну Гору ако се не варам. :)

Елем, биће много тешко. Ми јесмо добри, али ово је вероватно најтеже првенство у последњих десетак година, сви долазе у најјачим саставима.

• Šalabajzer

Коме треба јебени Миличић?

Ovo si dobro rek'o. Miličić je rodom iz Šipova, gdje ja živim, a on dođe ovdje katkad, pa tako i znam njegovo razmišljanje o reprezentaciji. Kaže da ima nekih problema sa ljudima u savezu, a ustvari ga baš zabole kurac za igranjem, ne samo za reprezentaciju, nego za košarku uopšte, lik se provodi samo tako.