U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jebemliga, nije loša igra, s obzirom da smo bez Teodosića, Marković odličan, Musli dobar za divno čudo :), Katić standardno mudar i u napadu i u odbrani. Možda nešto bidne i od nas...
Не испратих ниједну како треба. Колико сам приметио, Бјелица игра на четворци. Ко га мења?
Ma veći deo smo igrali sa dve petice gde je Štimac kao četvorka. A druga je dosta niža postava sa Bjelicom na 4 koliko sam ja skontao. Loši smo bili baš, Slovenci nemaju normalnu peticu a mi nismo mogli da ih dobijemo. Al ajde pripreme su, nije igrao Krle a ni Luča tako da ima vremena al već sad se vidi da će bez četvorke da najebemo.
Trojke 17-1. Onaj dio tekme što sam gledao, Bjelica ošinuo 4-5 puta... Pa, ljepše Miličić židne kamen na janjskom višeboju.
чекај јел могуће да се ове текме не преносе?
Stream za Srbija - Letonija:
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/162599558339650.html
Čini mi se da će duda forsirati Bjelicu i Lučića na četvorci. Meni se čini da bi to bilo ekstra. Brzi, skočni igrači, dobrog šuta. Videćemo. Zna profesor šta radi. Hvala za linak
Јесам ја утриповао или је писало Д. Бертанс? Дависов буразер?
Допуна: Фала за линк.
Jeste Davisov stariji brat. Dairis, igrao u Rigi do ove sezone, sad prešao u Bilbao.
Šta je Bjelici sa ovim nerezonskim šutevima iz pizde materine?
Mi bez Krleta ne umemo da damo koš.
Već je sad jasno da ćemo imati mnogo problema u skoku bez krštene četvorke.
Ja ne znam ni koji je kurac Ivkoviću, pa Andjušiću dopušta da ovoliko šuta.
Zašto su koj kurac sad i ovi dobili bacanja?
Шалабе, па треба дати свакоме шансу да се покаже.
Контам да нисам једини који се одмах сетио Бобана Јанковића док је Богдан лежао поред конструкције? :/
Tehnička Iliću zbog protesta. Nek šutiraju, već se može videti ko će igrati na euru i od koga se šta očekuje. Štimac, stvarno, ima srce i sve to, ali ne zna.
Napisah gore, igra sa niskom četvorkom bi mogla da bude naša šansa. Nije valjda da je Savan, koliko god ga gotivio, bolji u skoku od Lučića?
Od Bjelice i Nedovića očekujem puno. I još neko da eksplodira. Krstić standardno kida. I taman sa Katićem bi bili dosta jaki na centru.
Kad je Neša Ilić došao na klupu naše reprezentacije nama je opet usledio pad. Baksuz jebeni ćelavi. Magare ogavno, teraj se od reprezentacije. Prva dva takmičenja taj nije bio tu.
Dangubić juče očajan, u odbrani loš u napadu neupotrebljiv. On otpada sigurno.
Štimac je više za neki cirkus nego za basket, mislim svaka čast za trud al odjebi od ovog sporta nije za tebe.
Gusti Lučić jeste dobar skakač al igraće sa ljudima koji su fizički dominantniji od njega. Nije to lak posao. Kurac je on recimo skočniji od Lovernja. Novica npr kad bi ga zagradio mogao bi on da skače do jutra. Nikako ne može da nam bude prednost što ćemo igrati bez klasične četvorke. To je poprilično jasno kad ti 3 napada zaredom igraju Letonci. Slovenci su nas unakazili sinoć a igraju bez krštene petice. Loše je ovo za sad mnogo loše al dobro je ima vremena još.
Raško i Krle će jebati turniroa.
Ma znam, pripreme su, uvježbavamo se, ali ovaj šuta iz svih pozicija, preko ruku, svakako. Previše. Al' ok, postajem mudriji od Ivkovića, povlačenje!
NEŠA ILIĆ DAO SEDAMDESDVA POJENA SVOJEVREMENO
ON BI SAD DOBRO ŠUTIRO