U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
MA I NJIH ĆE JEBATI MOĆNI RAŠKO!!!
+1 i zanima me ko će čuvati Kleizu na 4. Imam osjećaj i da su one četiri četvorke tu da bi nam strpao 25 poena.
I šta bi na kraju sa Teodosićem?
Teo bi 'teo al tako kljakavog bolje da ga ne vode.
јел игра жалгирис хехе
Žalgirisa u prvu postavu hehehe
Treba nam Teodosić makar na 10 minuta da igra, ne mora da šuta, ima najbolji pregled igre, a fala Bogu sad u reprezentaciji imamo igrače koji mogu da odapnu i trojke i sa distance, iznenadio sam se koliko je Nedović popravio šut ove godine, pratio sam ove pripremne i momak ima odličan procenat za 3, Bogdanović kao da ne želi da šutira puno ali kad hoće onda pogodi, eo danas sa 8 metara odape trojku, uđe ko da je iz reketa šutao.
Sve u svemu, imamo mi neke šanse, pogovoto ako svi budu igrali kompaktno, a Duda je tako i sastavio, svi igraju zajedno, nema divljanja, nema šutanja bezveze...
Možemo biti najveće iznenađenje na prvenstvu, po drugi put.
I MI ŽALGIRISA ZA TRKU IMAMO!
http://img135.imageshack.us/img135/9683/3uv8.jpg
си лууд, то је сабонис?!?
Sutra od pet igramo?
Od 15:45.
Tako rano, jebeni turci.
Hvala.
jebem ti ove pripremne samo sa turcima igramo, dajte Litvance da nam pokazu kako se igra kosarka...da nam Kleiza i Valanciunas prave decu u reketu lolo, ovi ce se popaliti nasi pomislice da su jaki
Nemoj molim te.
Raško - polu čovek polu Tim Dankan lolol
Čisto da se zabilježi i ovdje, otresošmo i Belgijance...
Бићемо јебани снажно од стране Литваније.
a prcnuce nas i Makedonci
За остале екипе не знам, али из групе Литванија сигурно.