Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Hahahah, kakva utakmica. Španci vodili ceo meč i na kraju ih stigoše Kurci, vezaše 2 trojke i dobiše. Poljska izgubila, dalje proleze dakle Španci, Litvanci i kurci.
Što će reći, ukoliko mi pobedimo Francuze večeras, jedini ćemo imati maksimalnih 4 boda u sledećoj fazi, put do četvrtfinala nam je otvoren.
Misliš Francuze, ili oni nas. Kakogod, neko će imati 4 boda.
Mislim. Jebi ga, zajebao sam se, isti su oni kurac.
Теодосић опет дели и шаком и капом.
Теодосић је добар плеј, брз, окретан зна лудачки додати шутнути и ући под кош. Али га ја не воли, па ме уби.
Паркеру суде фаул и кад промаја дуне кроз халу јеботе.
Ovo će biti zajebano.
Колико мрзим Теодосића, више мрзим французе. Ајмо ми, да им покажемо праву силу !
Јаки су. Баш су јаки.
Ми имамо Бјелицу, цигана :)
ЕДИТ: И Кешеља :)
Јаки Сенегалци физички, много јаки. На полувремену Дуда смишља тактику за то и добијамо 10.
Кешељу, сморио си бре више.
Ум царује, снага кладе ваља, Кешељ погађа тројку.
Samo neka smara, meni ne smeta. :D Podseća me na mene u mladosti. 3:)
Знање против снаге.
Дуда прави тактику у другом, добијамо 10.
Samo da se pojača odbrana..
Французи чак једног белца имају у тиму, која егзотика јеботе.
Крстић и Теодосић објаснили на почетку.
Meni i dalje totalno nelogićan ovaj žreb... U Novoj grupi: Srbija, Francuska, Nemačka, Španija, Litvanija i Turska...
A u drugoj Grčka i Rusija, Slovenci aj nekako, ovi ostali nisu za nabrajanje...
Znam da ste objasnili ovo, i jasno mi je kakva je organizacija, ali ovo je nedopustivo... Mada ako smo najbolji moramo da bijemo najbolje! Samo nije pravedno!
Ajmo Orlovi, gazite ove cigane!
Паркеру суде фаул и кад промаја дуне кроз халу јеботе.
pre 40 minuta
матер му јебем, да му јебем матер ону холандску. и оца американца.
ма натакнем му целу ону америчко-холандско-белгијско-француску фамилију. пичке једне, зашта му свирају. пу!
биће јебено, одох да гледам.
едит: рекох ли вам да ће грци да чукају хрвате, а да ће онда македонци да бију босанце? :)
Опет ја сам Кешељом :Р