Repstacija sporta Košarke

1. Hahahah, kakva utakmica. Španci vodili ceo meč i na kraju ih stigoše Kurci, vezaše 2 trojke i dobiše. Poljska izgubila, dalje proleze dakle Španci, Litvanci i kurci.

Što će reći, ukoliko mi pobedimo Francuze večeras, jedini ćemo imati maksimalnih 4 boda u sledećoj fazi, put do četvrtfinala nam je otvoren.

2. Misliš Francuze, ili oni nas. Kakogod, neko će imati 4 boda.

3. Misliš Francuze

Mislim. Jebi ga, zajebao sam se, isti su oni kurac.

4. Теодосић опет дели и шаком и капом.

5. Теодосић је добар плеј, брз, окретан зна лудачки додати шутнути и ући под кош. Али га ја не воли, па ме уби.

6. Паркеру суде фаул и кад промаја дуне кроз халу јеботе.

7. Ovo će biti zajebano.

8. Колико мрзим Теодосића, више мрзим французе. Ајмо ми, да им покажемо праву силу !

9. Јаки су. Баш су јаки.

10. Ми имамо Бјелицу, цигана :)
    ЕДИТ: И Кешеља :)

11. Јаки Сенегалци физички, много јаки. На полувремену Дуда смишља тактику за то и добијамо 10.

12. Кешељу, сморио си бре више.

13. Јаки Сенегалци физички, много јаки. На полувремену Дуда смишља тактику за то и добијамо 10.

Ум царује, снага кладе ваља, Кешељ погађа тројку.

14. Samo neka smara, meni ne smeta. :D Podseća me na mene u mladosti. 3:)

15. Знање против снаге.

Дуда прави тактику у другом, добијамо 10.

16. Samo da se pojača odbrana..

17. Французи чак једног белца имају у тиму, која егзотика јеботе.

Крстић и Теодосић објаснили на почетку.

18. Meni i dalje totalno nelogićan ovaj žreb... U Novoj grupi: Srbija, Francuska, Nemačka, Španija, Litvanija i Turska...

A u drugoj Grčka i Rusija, Slovenci aj nekako, ovi ostali nisu za nabrajanje...

Znam da ste objasnili ovo, i jasno mi je kakva je organizacija, ali ovo je nedopustivo... Mada ako smo najbolji moramo da bijemo najbolje! Samo nije pravedno!

Ajmo Orlovi, gazite ove cigane!

19. Пеки д џем
    Паркеру суде фаул и кад промаја дуне кроз халу јеботе.

pre 40 minuta

матер му јебем, да му јебем матер ону холандску. и оца американца.
    ма натакнем му целу ону америчко-холандско-белгијско-француску фамилију. пичке једне, зашта му свирају. пу!
    биће јебено, одох да гледам.

едит: рекох ли вам да ће грци да чукају хрвате, а да ће онда македонци да бију босанце? :)

20. Опет ја сам Кешељом :Р

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.