Repstacija sporta Košarke

1. Kako me nervira ovo Barselonino kukanje i prigovaranje sudijama! Parker se ispriča sa ovim sudijama, smeškaju mu se! Nek idu posle meča nek se jebu, buljaši, mater im jebem!

2. Jebem ja mater malo ovim crnjama uveženim što zakucavaju ko ludi!

3. Nije Tole kriv, nisu sudje krive, nema veze što su crnci nego - jednostavno su dobri.

4. Je l' vama zakucao raspali rts?

5. Tijaniću govnaru glavati, jeb'o te avalski toranj! Uzmi sad u dupe da ga nabiješ!

6. Требам ли поновити Кешељ ? :Р

7. Al' se Noa pravi Englez. A u majčinu, valjalo bi više da se borimo za loptu ispod koša. Oni misle sad - Kešelj sigurno daje, ajmo odmah u odbranu. Loše šutiramo bacanja naopako. No, i ako izgubimo, nije smak sveta, ali jeste gre'ota.

8. Требам ли стварно :)
    Кешељ :Р
    Пеки не спемујем, сретан сам.

9. SAVANE KOJI TI KURAC?!

10. Iiiii srecxan rodzendan, decxkooo!

11. Јој, саван ово у животу није промашио сад нашао. Али идемо даље, набићемо шпанце.

12. Savane srećan rodjus sve najjj!!

13. A u kurac krasni! Nikad se ne bih nadao da Savan može ovako da proda! Imam kredita u muda do poda, nema veze, nije bilo suđeno.

Svaka čast momcima, pogotovo Kešelju! 7/9 za tri! Alal mu kurac... Sad idemo u ovu jebenu grupu... Ko koliko nosi tamo iz njihove grupe?

Filozofe: Ma nisu krive sudije, i Barsa je najbolja ali mene izluđuje ta kuknjava. Skače Gvardiola, skaču svi! Budi bre sportista, nemoj da si pičkica... Šta priča sa sudijama ceo meč...

Iiiii srecxan rodzendan, decxkooo!

zbog ovakvih nam je država i društvo u kurcu!

14. Саван је и даље краљчина јебена.

15. Samo podrška. Bi li mi pobedili da nije bilo Savana? Bi kurac.

16. Al' bih sad zadavio ovog lika čiji mi status visi na Houm pejdžu upravo:

srecan rodjendan savanovicu i prijatan let kuci zele selektor i saigraci u reprezentaciji :DDDD.... idi igraj balet govno jedno!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.