Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Savanovic kod mene ima bonus do kraja zivota,to je sport.Spanci su ispusili od Turaka danas,to nam odgovara.Mislim da nam je medalja na ovom prvenstvu realan cilj
Kešelj kobjasnio kako se šutiraju trojke. Savan usro motku na kraju. Ali šta je tu je.
Teodosić slabo.
Mraković odličan. Krstić standardno dobar.
edit: Odlično smo igrali pogotovo onaj deo u trećoj. Al jebiga kad smo promašili ovaj zicer.
edit2: SUDIJA PEDERU!!!11
+1000
Саван је и даље краљчина јебена.
+'иљаду
Само да смо имали још једног нормалног центра, добили би лаганезе. Наша игра под кошевима док је Перовић у игри личи на баскет у школском. Колико је тај човек туњав то је невероватно.
Nego, ko je sad drugi u toj grupi? Bilo bi dobro da nam dodju kurci da im vratimo za ono od prošle godine.
Добро, шта је ту је. Сви имају у следећој групи по 2 бода (сем француза, за које и даље мислим да су најслабији у тој наредној групи, и да ће да испуше), па ће бити весело. шпанци - зна се ко су (а ваљда се сећа Тео оног рецепта од прошле године, крФмујебем, а и крајње је време да одигра једну врхунску партију), литванци као домаћини - биће зајебаније та текма него после ове две, готово сам сигуран, и турци - вечити кењатори.
сад ми жао само кешеља, надам се да се није испуцао у овој текми за џ, и да је било само увежбавање форме. а за савана... јебига. сигурно је да неће нико ништа да му приговори у свлачионици. али да је слепачки пораз (и промашај), то јесте. чак и код мене на баскету, кад неко омаши онако нешто, кажу му да је слепац. шта је ту је, идемо даље.
Jednostavno mu nije bio dan. Svako se to desi. Idemo dalje.
Krivo mi samo zbog poslednjeg koša, ali šta je tu je, momci opet odigraše za medalju! Samo one Turke da naguzimo, jebe mi se za sve ostalo, makar pukli od svih ostalih po 50 i kusur razlike! Bravo momci!
види поједе ми два едита.
стеријо, сад смо у групи са шпанијом, литванијом, и француском
јебемимдете, опет гледам како их је усрала она једна тројка што дадоше. (додао бих "дете француско", ал' не иде, капирате већ)
Ovaj poraz može samo da stimuliše igrače, ništa drugo. Reprezentacija ima muda do zemlje, samo sad treba skoncentrisano u prve dve, jer mi ako Turke dobijemo, mi smo u četvrtfinalu, verovatno na Ruse idemo...a od njih smo bolji. Ja sam prezadovoljan svima. Alal im kurac!
Уф, психички би лакше пао неки убедљив пораз него овакав.... Ал' добро, момци су показали сјајну игру, можда је требала мало већа одбрана над Ноом, јер дао је 4, 5 поена више него што би требало и то је ипак пресудило.... Паркер, иако је дао 24 поена у потпуности је био затворен (пола поена је ипак дао са линије за бацање).... За Французе сам рекао да су доста прецењени, али опет индивидуалан квалитет се показао, но ова утакмица је показала и да се не требамо плашити ама баш никога, јер Французи имају квалитетнију екипу и од Литваније и од Турске.... Штета за пропуштену прилику, само да Саван не падне због овога.... А о Савану нешто лоше само може да каже обична људска гњида.... Све најбоље момцима у наставку, а пробаћу за сутра да мало боље анализирам остале утакмице....
Мислим да нас је убио лош скок. Колико пута су само узели лопту и поентирали након што наш играч одбрани 1 на 1 рецимо...
Кешељу свака част, погађа кад год треба. Марковић стварно сабија одбрану, добро је одиграо на Паркеру у њиховом последњем нападу у регуларном делу. Крстић одличан, Теодосић дефинитивно није имао дан, мада не могу ни да кажем да је био баш лош. Саван - јебига, дешава се. Никог не треба кривити, залагали су се, дали све од себе, јесте да остаје лош осећај после овога, али идемо даље.
Savane, sretan rođendan. Nemoj mnogo torte da krkaš i pogasi sve svjećice. Kešelju daj 3 parčeta.
Kešelj kad jebe, on jebe 3 puta, i to 3 od 3.
Nije mi jasno zašto nije pustio onog pit bula Paunića, il ga ja nisam vidio na terenu?
Kosta Perović je spor, mlitav i ne zna. Lako je meni da tupim, ali ono što je odigrao, zajebao je. Treba nam još jedan jak centar.
Protiv ovih divljaka ne može se pod košem naguravati, jači su. Zato smo ih zatrpali trojkama. I normalno je da kažem da bi im dobro došao jedan Miličić, kad je i on mrcina iz NBA, kao i ovi Senegalci. Jebi ga, poslije produžetka izgubiti sa pola koša, nesreća. Ali bolje da sad nemamo sreće, nego u kasnijem dijelu turnira.
Znaš ko bi nam bio fantastičan samo da se nije povredio - Raković! Ta mrcina od čoveka bi im jebao kevu. Krivo mi je i zbog toga što Duda nije zvao Miličića i Rakočevića, ali da ne serem mnogo, odlično je i ovako. Samo da nas ovaj poraz ne pogodi mnogo, to je najbitnije.
Миличић не треба оваквој репрезентацији и надам се да га нећу гледати са оваквим одличним момцима и пре свега људинама. Ех да нам је Радуљица уместо овог туњавог Перовића, шутирао бих се у дупе од среће...
Kešelj jebe keve na više nivoa. Savana ne mogu da pljunem jer je čovek izginuo, desi se svakom. Ja mislim da sam probudio pola zgrade gledajući utakmicu, al' ako. Ko im jebe mater. U suštini, možemo sa svakim da igramo makar ravnopravno i imamo šanse da se provučemo dalje. Svaka čast momcima. Aj što imaju srce, al' o muda se sapliću. Svaka čast.
I da, da se samo najebem majke pretplati rts-a, umalo infarkt ne dobih prilikom onog prekida.
I da, da se samo najebem majke pretplati rts-a, umalo infarkt ne dobih prilikom onog prekida.
Žao mi Savana, vidi se da dečko živi za fajt..
Koliko ja znam iz ovih narednih grupa dalje prolaze po 4.. Moguće je da iz ove naše grupe svi igraju polufinale koliko je smešna druga polovina..
Jebem im mater glavatu. Šta da nije bilo produžetaka? Tijanić harikiri da napravi, još večeras.