Repstacija sporta Košarke

1. Najvise mrzim igrace tipa onaj glupi Noa. Lik nezna nista!!! Jedino sto ga spasava je taj skok i to sto se uvek nadje na pravom mestu, al jebi ga ponekad je i to dovoljno...

Imam jedno pitanje, koliko reprezentacija prolazi dalje u toj grupi koja se sad formira? Ako prolaze samo dve ekipe onda su nam sanse male...

2. Четири пролазе.

3. Nolle93
    Najvise mrzim igrace tipa onaj glupi Noa. Lik nezna nista!!! Jedino sto ga spasava je taj skok i to sto se uvek nadje na pravom mestu, al jebi ga ponekad je i to dovoljno...

Imam jedno pitanje, koliko reprezentacija prolazi dalje u toj grupi koja se sad formira? Ako prolaze samo dve ekipe onda su nam sanse male...

добро, самоконтрола, самоконтрола... могу ли фино да те замолим да напустиш ову тему, и подфорум? можда би и напуштање форума било добро...

4. Сви имају у следећој групи по 2 бода (сем француза, за које и даље мислим да су најслабији у тој наредној групи, и да ће да испуше)

Netačno. Računaju se samo bodovi protiv timova koji su prošli dalje. A pošto pobeda nosi 2, a poraz 1 bod, grupa bi trebalo da otprilike izgleda ovako:

1. Francuska 4 boda 2/0
    2. Španija 3 boda 1/1
    3. Srbija 3 boda 1/1
    4. Litvanija 3 boda 1/1
    5. Turska 3 boda 1/1
    6. Nemačka 2 boda 0/2

5. Пеки д џем
    Паркеру суде фаул и кад промаја дуне кроз халу јеботе.
    pre 40 minuta

Ово је јебена истина, лик изнуди фаул сваки пут ...

6. Ali nekoliko puta se i razbio ko pička, kad nisu sudili faul. E jes mi bilo milo, em drago :D

7. Šta koji kurac??

Grupa E
    1. Francuska
    2. Španija
    3. Srbija
    4. Litvanija
    5. Turska
    6. Nemačka

Grupa F
    1. Makedonija
    2. Rusija
    3. Slovenija
    4. Grčka
    5. Gruzija
    6. Finska

Ove dve grupe su nerealniji odnos snaga od fudbalske utakmice između miševa i nosoroga. Realno, najlošiji tim iz naše grupe, ajd' da kažemo Nemačka, je bolji tim od najboljeg iz F grupe (Grčka, valjda)... Nevjerojatno.

8. Ove dve grupe su nerealniji odnos snaga od fudbalske utakmice između miševa i nosoroga. Realno, najlošiji tim iz naše grupe, ajd' da kažemo Nemačka, je bolji tim od najboljeg iz F grupe (Grčka, valjda)... Nevjerojatno.

Što možda i nije tako loše jer ako prođemo grupu, a proćićemo je, nas u četvrtfinalu čeka dosta lakši protivnik...

9. И јутро после онаквог пораза и даље некако имам лош осећај. Борили се момци и све то, али баш ми криво.

10. Što možda i nije tako loše jer ako prođemo grupu, a proćićemo je, nas u četvrtfinalu čeka dosta lakši protivnik...

upravo

11. Šta koji kurac??

Grupa E
    1. Francuska
    2. Španija
    3. Srbija
    4. Litvanija
    5. Turska
    6. Nemačka

Grupa F
    1. Makedonija
    2. Rusija
    3. Slovenija
    4. Grčka
    5. Gruzija
    6. Finska

E taj kurac što ovo više liči na šešire nego na grupe.
    Al' to što kaže džoni, sad malo tesno, posle već lakši posao.

A za sinoć, krivo i meni, ali jebo koš i dva boda ako će Savan da igra i dalje kao do sada.

12. Неко рече пре неки дан да жреб није био диригован. Шкк? Па замислите да се за европско првенство у фудбалу тако извлачи, па да у једној групи буду Енглеска, Италија, Шпанија и Француска. Глупост, највећа глупост убедљиво.

13. Biće zajebano k'o tri kurca. Kad počinje taj drugi deo?

14. sutra, protiv Litvanije.

15. Онај пораз синоћ ме тако није уздрмао да је то невероватно... Ти момци ми толико уливају самопоуздања и неке лагодности да сам сигуран да би победили гологузане без муке да је било неопходно.

16. Литванија долази баш у најгорем тренутку, после оваквог пораза. Морамо против домаће публике, а ту ће бити зајебано. У суштини, ако их не буду гурали као што су Турке прошле године, побеђујемо. Имамо ми потребну смиреност за меч против пуне хале противничких навијача.

17. Pretpostavljam da Nemačka i Turska nemaju šta da traže u našoj grupi.
    Al' svejedno, to su odlični timovi. Ipak mi treba dodigramo protiv dva favorita za finale, a to su Litvanija i Španija. Biće to zajebana rabota.

18. Mislim da ce biti dovoljna pobjeda protiv Osmanlija, da se prodje dalje. Nije bitno kao koji iz ove grupe, moze i kao cetvrti, jer u onoj drugoj grupi od one buranije niko ne moze ni da nam prismrdi.

19. da smo prvo protiv Turske, 20 razlike bi bilo, potpisujem.

20. Nikad se više nisam iznervirao gledajući basket nego sinoć, i prst sam ugruvao i rasekao istovremeno o ormar, keva se još iznervirala pa nije htela da mi previje.

E sad, koje su kalkulacije? Ako dobijemo 1/3, je l' nam ne gine 4. mesto? Recimo, dobijemo osmanlije, a dobije ih i franačka, oni dobiju švabe, a dobiju nas španci i litvanci (a verujem da ove druge možemo da guzimo), i kad se završi grupa, recimo i 4. da budemo, idemo na prvog. Sva sreća pa im je divizija mlaka, da ne kažem invalidna, pa će čet'ri odavde najverovatnije biti polufinalisti. Da li bismo mi eventualno onda uzeli "povlašćeni" status prvog iz one druge grupe, pa ne išli odmah nazad na prvog iz naše divizije (koji je od kurca odrao onog četvrtog zalutalog), već na neku Lijetuvufrancusku, hm?

I da, šta kostaperović radi u reprezentaciji?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.