Repstacija sporta Košarke

1. Potpisujete kojekakave peticije po gradu, te protiv gej parade, te protiv ovoga, protiv onoga... Ajde fino da potpisemo peticiju ''IZBACIMO KOSTU PEROVICA IZ REPREZENTACIJE-ili jos bolje iz kosarke''.

2. Oно јуче је било славље кошарке колико је добра утакмица била. Уопште ми није жао што смо изгубили, обе екипе су одлично играле, неко је морао да победи. Само се надам да ће Саван наставити да цепа, к'о што је до сада цепао, а да му ово неће пореметити игру.

3. aleksandarkg
    добро, самоконтрола, самоконтрола... могу ли фино да те замолим да напустиш ову тему, и подфорум? можда би и напуштање форума било добро...

Što?

4. Изгубили смо зато што су Французи имали више среће не зато што смо надиграни. Није страшно, биће то медаља.

5. Nolle 93

Taj Noa koji po tvom mišljenju "nezna" je zvanično u drugoj defanzivnoj petorki NBA lige, tako da bi zaista mogao malo da razmisliš pre nego što nešto napišeš. Druga je stvar što momak na oko igra ružno.

6. Taj Noa koji po tvom mišljenju "nezna" je zvanično u drugoj defanzivnoj petorki NBA lige, tako da bi zaista mogao malo da razmisliš pre nego što nešto napišeš. Druga je stvar što momak na oko igra ružno.

Slažem se ja da on igra dobru odbranu, ali to je uglavnom zahvaljući njegovoj fizičkoj spremi. Ja sam u svom postu pre svega mislio na napad, jer on nam je dao 14 poena od toga su 12 bila zakucavanja u kojima mu je lopta bukvalno pala u ruke ili mu je neko dobro asistirao. Jednostavno smatram da ga jedino izvlači fizička snaga...

7. ево блек хол ти је објаснио зашто.
    момак је и више него одличан. има скок, јак у одбрани, уме да се нађе на правом месту (тачније, готово увек је на правом месту), све оно што треба за једног јако квалитетног центра.
    јесте да није за ову тему, али такви као ти би и за инзагија рекли да је глуп к'о курац. а по мени, кад играч да цирка 70 голова у еврокуповима, никако не може бити глуп. има осећај, уме. ето, тако и ноа уме. и уз паркера, најбољи је играч француске, убедљиво.

8. и уз паркера, најбољи је играч француске, убедљиво.

Meni je opet Batum 3 puta bolji od Noe. Neznam to je verovatno zato što ne volim takve igrače. Sve u svemu smatram da je prosečan igrač, ali da ume da bude koristan...

I da, neznam zašto on igra na pozicij centra kad mislim da mu ta pozicija upošte ne odgovara. Nema neku leđnu tehinku niti neki šut iz okreta ( tačnije nema nikakav šut). Po meni bolje mu stoji pozicija 4...

9. jesi ti nekad igrao basket? Za košarku ne smem ni da pitam...

10. I jedno i drugo sam igrao. Što?

11. битно да у школу ниси ишао.
    нема даље, ја се искључујем из ове расправе, не води никуд.

12. Ne možeš da porediš Batuma i Nou. Oni su potpuno različiti, što i pozicija na terenu govori.
    Ja sam fan Bulls-a, gledao sam dosta utakmica ove sezone, i plejof, Noa je igrač koji, kako neko gore reče, ima osećaja.
    On nema igru u napadu, kupi otpatke i tako daje poene. Gine za svaku loptu, i odličan je u odbrani, radi dosta posla. Jedini centar koji može da ostane ispred pleja u NBA.
    Tvoje viđenje je jedno, realnost je nešto sasvim drugo, a to je da je Noa jedan pakleno dobar igrač.

13. Čoveče, ne bi Noa igrao za Čikago da ''nezna'' ništa. Naravno bre da će svaku da zakuca, jok, treba kao Perović da je valja po rukama dok ne smisli kako da što elegantnije da omaši koš.

Elem, objasnio sam ovde već sve što se tiče žreba, tako je kako je. Samo se nadam da će vodeći ljudi uvideti koliko je glupo bez žrebanja, svi favoriti su u jednoj grupi.

Sa dve pobede sigurno prolazimo dalje, a sa jednom bi već bilo malo kalkulacija. Bilo bi dobro da izbegnemo Grke i Ruse u četvrtfinalu (iako su realno krš).

I da, drago mi je što su Turci prošli dalje, saćemo da vidimo čija majka crnu vunu prede.

14. Netačno. Računaju se samo bodovi protiv timova koji su prošli dalje. A pošto pobeda nosi 2, a poraz 1 bod, grupa bi trebalo da otprilike izgleda ovako:

1. Francuska 4 boda 2/0
    2. Španija 3 boda 1/1
    3. Srbija 3 boda 1/1
    4. Litvanija 3 boda 1/1
    5. Turska 3 boda 1/1
    6. Nemačka 2 boda 0/2

Duka, zajebo si se, poraz ne donosi bodove...

15. Moram još nešto da kažem.

Jedna veeeeeeelika pohvala Stefanu Markoviću, koji je meni omiljeni igrač u reprezentaciji iz prostog razloga što igra životinjsku odbranu. Takođe, stabilan je u napadu, nema izgubljenih lopti, ima asistenciju, šut tu i tamo, ali ga bar koristi rezonski, za razliku od Teodosića.

Da sam ja selektor (normalno da nisam, niti ću biti), nikada mi ne bi igrao Teo ispred njega. Em što volim igrače koji igraju odbranu, em što ne postoji ništa na ovom svetu što me nervira više od ishitrenog, i loše selektiranog šuta. Teodosić je naš najbolji igrač, to stoji. Ali je skroz van forme ovo prvenstvo. Ko je gledao Olimpijakos ove sezone, zna da to nije ništa novo.

16. Ne znam da l' ste primetili, al' imamo i nekog Nemanju Bjelicu u reprezentaciji.

17. добро бјелицу, он је и уписао пар минута. ал' мен' шчини да имамо и марјановића неког. оно јес' да није крочио на паркет, ал' је био на ЕП!!2 можда би се чак и боље показао од перовића, као други центар.

18. можда би се чак и боље показао од перовића

Од Перовића нема горег, тако да би сигурно био бољи. . .

19. Перовић јесте очајан, ал ми кажите кога би другог звао, ми другог центра немамо...

aleksandarkg
    битно да у школу ниси ишао.

Важи, ливада.

20. Miličića. :)
    Drkam se, dobar je Perović na momente, dobar je. Ali on je u senci Krlu. Krle Kraljevčanin, gospodin!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.