Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Provalio sam da umes oko tog predvidjanja.
Jebiga, što su Ameri za ostatak sveta, mi smo za ujke, jedino univerzitetsku reprezentaciju da pošaljemo...
To za Nola ok je i meni se jebe tačno.
Basket pratim oko 3 godine XD i isto mi je sasvim kad Kalina da hrvatima s pola ili Bogdan ne glumatam jbg
Ne znam da l si svestan da se takvim stavom ne razlikuješ od Rasnog fazon
Lako je tebi kad pripadas srpskim navijacima. A ja ceo zivot slusam da smo dodjosi, da nismo Srbi, da smo mali klub i kompleksasi... i onda to utice na mene.
TO ŽELIŠ BOMBASE????
Sta brt?
Бохор
Ne znam da l si svestan da se takvim stavom ne razlikuješ od Rasnog fazon
Ma na ovo sam mislio al si se ubacio
A jbg, od svojih uverenja nisam odustajao ni kad sam bio kidnapovan u africkim dzunglama, ne verujem da cu odustati zbog toga sto me neko poredi sa Rasnim.
Ma gde te poredim Rasni je degenerik jbg a ti si gotivna glava jer umeš da daš i da primiš šalu što reče jedan mudar čovek.
Zašto kidnapovan bio si?
Nis specijalno, neke crnje su mislile da im sleduje vise zelembaca nego sto su dobili, ja mislio drugacije i to je to.
Lol. A ja ostanem dužan 20 din u prodavnici i cimam se dok ne odem da odnesem
Nisam ni ja drugaciji, samo ovaj put se nije radilo o mojim parama, a i nisam bio kriv. A kad je tako nes me jebat.
Velike pare su uvek tuđe pare.
ih sto ti je mudrost u picku materinu
:D
сереш да су скрин превели као екран?
Bravo za ovu staru kinesku poslovicu :D elem, jako će se karirani cimati da ne budu na mestu koje vodi na nas u 1/4 finalu, mislim čak da će morati i da ispadnu, kao protiv Češke što su, samo po cenu da im se ne zabijaju trice sa pola u poslednjim sekundama
Hrvati fali ono što nama fali u fudbalu. Jebiga, imaju očigledan nedostatak kolektivne košarkaške inteligencije.