Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ooooo nacisti baltički! Ova zelena pozadina počinje na kitu da mi ide opasno! KAKO IH TROJKE KENJAJU, NE VERUJEM!
Само да их стане шут и јебаћемо их лагано.
Oni su oduvek forsirali trojke. Šta je tu čudno?
Најгора ствар је што се Саван очигледно скењ'о после оног прекјуче, и данас је много нервозан.
Ne volim da kenjam o igračima pojedinačno, i znam da su jedni kvalitetniji a drugi manje kvalitetniji, ali šta koji moj kurac radi Tepić u proseku 20, 25 minuta u postavi? Koja je njegova uloga? On može da odigra "nešto" što smo videli protiv Italije, ali ja stvarno ne vidim poentu njegovog bitisanja u prvom timu. On ni u jednom parametru košarkaške igre nije dostigao vrhunac! Ne kažem sada da je loš igrač, i da nam nije koristan kao bekap, ali što je mnogo mnogo je, on nije kvalitet za preko 15 minuta svake naše utakmice, makar dao trojku za pobedu danas, ja neću imati drugačije mišljenje.
Променијо сам позадину вукајлије због оних балтичких говнурди. мршупичкуматерину, јебем вам дете, оно жутозелено, к'о коњско говно. пичке једне, усраше нас са тројкама. наши се изгубили скроз, кад и помисле да затворе крила и шутеве ван 6.75, оде ниска лопта и онда нас усеравају закуцавањима. марјановић уместо перовића, и аупичкуматерину. биће боље, мора и нас да крене шут сад. само што ће судије још више да кењају, ал' добро, можемо да се извучемо. само саван да се размаше, и кешељ. теодосић већ урадијо доста, с' обзиром на кошгетерски учинак у претходним текмама, мада мислим да може да реши партију.
Обожавалац, немој да кењаш. Тепић је један од најпоузданијих наших играча.
ЈЕБЕМ ИМ МАЈКУ БАЛТИЧКУ ОНУ ШТО ИХ РОДИЛА МНОГО СЕ НЕРВИРАМ!!!!!!
Ne mogu bre ovo da gledam, koliko se seru, govna baltička. I dok pišem ovo, čujem ova druga govna kako se deru i pište iza leđa. Da imam bombu, bacio bih na tv.
Ovo je strašno.
U čemu je on pouzdan KOJI KURAC BRE!?!?!? Obrazloži to molim te!
Secer cu da dobijem!
Tepić je klipeta kojeg usere s vremena na vreme. Inače, je l' zna neko što Rakočevića ne zovu da igra? Ili ako ga zovu, zašto odbija?
Rakočevića izbegavaju još od onog sranja sa Jarićem, a i prilično je sebičan igrač, ne znam kako bi se uklopio... Jebiga, ovi šutiraju kao ludi, nisu ni naši toliko loše odigrali, fali nam Novica, i to mnogo, ne može samo Krstić da igra pod košem...
Ракочевић? хахахахахахааххаха добар виц..
Иначе, ови Литванци јебени па да одиграју још 10000 утакмица, ниједну неће одиграти као ову...мислим што би реко Шаренац, и да шутну из друге хале, дали би кош...
Гурају их судије овим смешним фауловима. Ајде што погађају све, него још и то...
АААААААААААААААААААААААААААААа вечерас ће неко да плати ово моје нервирање. Идем да напуним карабин и први јебени чевек у зеленом је мој!
Džanki, zašto vic? Koliko se sećam, ti se nisi rodio kad je on okićen zlatom u Indijanapolisu...
Ja čekam obrazloženje...
Jao kako ću da uživam kad ih Španci budu guzili, i njih dvanaest, a i ovih 12 000 u publici, sve. Nikad oni ovakvu utakmicu više nisu igrali, jebem ti reprezentaciju koja ovako igra, baca lopte pa šta uđe. Kad nije išlo u grupi protiv Španaca, bilo je 25 razlike.
Strašno, neću ni da gledam više ovo sranje.
A Duda i selektiranje njegovo igrača...neka se drži on principa da ne poziva proverene igrače zbog prethodnih konflikta. Jesu Radmanović, Jarić, Rakočević, Miličić, Stojaković, Pavlović i ostali nekad konfliktni, ali nam trebaju za svaku trojku kojom nas ovi pune u dupe. Ovako ćemo uvek biti šesta-sedma reprezentacija Evrope, pa neka mu principi.
STOLICU KRLE I MLATI ZELENE REDNO!!!!1111