Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
nisu nas jako pokrali,a ni shut ih ne sere...
Какви Ракочевићи, Миличићи и остали СЛЕПЦИ, наш највећи хендикеп је неиграње Новице. И она мрцина Раковић би нам добро дошао, он и Убица би саранили ова говна.
Što se nervirate. Unapred sam znao da ćemo da puknemo. Naravno zbog sudija. Nikad mi nećemo dobiti domaćina nekog prvenstava sem ako nismo u grupi. Jebiga takva je situacija kad nas ceo svet mrzi.
Ово је... јебем ли га...
Полудех, живце покидах начисто. Ајде што их је кењало, и што су им говна од силног кењања из шорца испадала, али још и дркање судија за све ситнице. Савану суђене 4 личне у нападу, све су биле у најмању руку смешне.
Фора је што ми у нападу нисмо играли лоше, шта више, дали смо 90 поена. Али јебига, кад њима улази тројка и кад играмо добру одбрану, и кад играмо лошу. Шта више, улазило им је више преко руке него преко лоше одбране.
Uvek kad izgubimo javljate se sa igračima koji igraju 1 minut po utakmici i zaboravljate da većina njih nikad nije igrala timski (2002- 2008Generacija)aova ekipa se pravi za london 2012.. Ovde ne bi pomoglo da smo imali Divca, Saleta i ekipu koliko sere ova govna... Pa da bacaju burad pobedili bi.. Lično mislim da je veliki problem kada Krstić izadje jer je Perović veoma loš iako je večeras imao par dobrih rola.. Jednostavno kapiten ne može biti 40 minuta na terenu i nema adekvatno zamenu..A drugi je Teodosić.. Ne igra on loše, sasvim je solidan al od njega se očekuje da udara kurcem u čelo protivnike a to ne radi, barem u poenima..
И не помињите те нба гејчине и "само да набијем статистику" типове типа Ракочевић. То нису тимски играчи. Нико од њих није икада у каријери освојио нешто. То су ликови који јуре статистику, типа Ракочевића, и ликови који немају апсолутно никакву радну навику типа Миличић. Маните их. Ово је најбољи ТИМ који имамо!
Ljudi budimo realni... Bili su raznovrsni, sve su pogađali, zaslužili su da pobede... Nismo igrali onako dobro kao protiv Francuza, pogotovo u fazi odbrane... Šutnu nekoliko trojki, izvuku nas, mi čuvamo trojku, oni spuste, kucaju, daju sigurne poene...
Da bijemo Turke i trebalo bi da to bude to... Ajmo momci!
Нема везе, против Турака ће прорадити све, а то нам је најважнија утакмица, јер ако победимо идемо сигурно даље, без обзира на резултат против Шпаније.
Ja ne znam da li je Litvanija odigrala bolji meč u poslednjih 10 godina.
И што је најгоре, напокон Теа кренуо шут. Надам се да ће тројке шутирати овеко и у наставку, данас је ту добар био.
Гледам коментаре на б92 и још више се нервирам. Ова ГОВНА што критикују Дуду бих све постројио уз зид и РАТАТАТАТАТА!
Čekajte "jeR" 4 ekipe prolaze iz grupe ?
Mlata zbog tih i onih što prizivaju Miličića, Rakočevića i ostalu gamad, smo ovde i gde jesmo...
Svima njima odgovor: Atmosfera u ekipi je ključ uspeha...
Јашта море :)
Да. Немци су га већ издували. Литванци и Француси пролазе, дакле ми се гањамо са Шпанцима и Турцима за пролаз.
Sanšajn, prolaze 4. Što znači da treba da pobedimo Turke i 4. smo. Tamo u četvrtfinalu na Ruse verovatno, odigramo malo bolje i polufinale.
Ja se realno plašim utakmice sa Turcima, ne znam zašto svi smatrate da je to sigurna pobeda...
Obrio se..
Fala . Znači 4 Turke moramo da mlatnemo i tamo rokačenje ..
Realna prognoza polufinala: Španija Francuska Litvanija Srbija hahaah!!
Zna neko zašto ne igra Novica Ubica?
I zamolio bih sve koji ovaj post pročitaju da obrate pažnju na Kostu "bangav sam al sam u reprezentaciji" Perovića, i na to šta on KONKRETNO radi u igri. Ne može da uhvati loptu (beži mu), ne može da šutne preko ruke, ne može da vodi i dribla (kao Krstić). On je stvarno od kada znam za njega najveća slabost u timu i NIJE mi jasno kako je dospeo u reprezentaciju. Pre bih zvao onog Vraneša, koji ako ništa drugo je barem visok pa možda i pokupi neku loptu pod košem.
Новица је повређен а Вранеш је Црногорац!