U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Još samo da je čovek Srbin... Kontam da će naši da uđu u meč sa Španijom potpuno rasterećeni, tako da tu nemaju šta da izgube i može svašta da se desi, a koliko ja znam 2 od 3 zadnja duela sa njima smo dobili, a Turci jednostavno nisu toliko dobri, kontam da bi ih sa ovakvom večerašnjom igrom dobili.
A jel mi treba da pobedimo ili Turke ili Špance i da idemo dalje?
Lje-tu-va, Lje-tu-va! Ljolj
Uh, ne mogu da vjerujem. Sve im je išlo od ruke. I oni urlici poslije koša. Uh, brrrr.
Ali mi nije jasno zašto Tepić igra toliko, znači lik 5 puta ostaje sam na sutu za 3, ne smije da puca, nego ulazi među četvoricu i onda šutne. Nije mi jasno.
I sudije, nemoguće.
Bože dragi, više se iznervirah čitajući pametnjakoviće na B92, nego dok sam gledala utakmicu. Sve sami jebeni treber do trenera.
To и ја кажем. Јебена неписмена багра, људи који баш слабо памте, стручњаци који никад лопту нису узели у руке а знају да кењају и пљују тренера и играче кад се изгуби. Лицемери обични, отео бих им тастатуру и тукао их њоме док се не описмене, јебали их Ракочевић и Миличић у дуету!
Мене су коментари на сајтовима увек јебали више него сам спорт. Кад прочитам коментаре дође ми да им набијем тастатуре у та необразована дупета.
Šta očekujete od nečega što se zove BE92, zna se ko kaže "beeeee".
Tako je, ovca kaže "bee beeeeeee".
Ма коментари су свуда такви, нажалост.
Ne radi mi linkovanje najbolje, pa ću ovako da se izrazim: Odeš na Vikipediju, kucaš Evropsko prvenstvo u košarci 2003, 2005 i Olimpijske igre (košarka) 2004.
Pročitaš to, pokriješ se ušima i udariš sebi šamar što si pljuvao po reprezentaciji i Dudi.
Биће боље. Кењало их је много..
Desilo se upravo ono čega smo se svi pribojavali : utakmica sa Francuzima je mnogo uticala na momke. Jebiga, šta je tu je. Jesmo loše odigrali, ali one mrtve Litvance je nenormalno sralo! Jesu oni odlični šuteri, ali ga preteraše, majke im ga nabijem! Nema veze. Glavu gore, moraćemo sad da se kidamo sa Špancima, iako su objektivno jači od nas i onda da tučemo onu bagru od Turaka i biće bolje.
da je teodosić asistiro umjesto poentiro bilo bi bolje.
Нисамо ми толико лоше играли колико су они играли добро и колико их је ишао шут.
Блејк одиграли смо лоше само одбрану. Напад је био добар, 90+ поена је одлично.
Mamu im jebem, pa samo protiv nas ih onako sere. Tako bilo i u onom meču za treće mjesto prije 2 godine.
Znaš te me nervira celo ovo takmičenje ... Jebeni rts
Znači ne verujem da nijedan jebeni tajmaut nisu mogli da a da ne bude reklame da čujem koju Dudinu pametnu.. Kad su reklame prebacim na bhtv1 ili na nemački sport da čujem ako prenose.. Jebem im mater imaju pretplatu pa moraju još da naberu, gamad...
Ја се надам да ћемо имати прилику да им се реванширамо. Очекујем да играмо егал са Шпанцима и победу против Турске. Прибојавам се да то са Турцима неће бити нимало лагана утакмица... Али опет, сматрам да смо бољи и да ће резултат то показати.
ау, саншајне, ћути! ужасавам се од тога, увек кад чујем ону сирену за тајмаут, скочим и одем у курац на минут, само да не гледам оне рекламе. јебем ти пренос и све кад сваки, али јебено СВАКИ тајмаут морају да пусте рекламе, и евентуално се врате на 5 секунди до краја. аупичкуматерину. о ономе са прекидом преноса против француза и оном испалом за тајмаут (била само измена, а они шукнули рекламе) да не говорим. разбио сам само даљински, срећа те нисам и теве.
Мене и даље много нервира јебени жреб. Много је идиотски извлачено, али много. Ми морамо кроз буљу да прођемо да би дошли до осам најбољих, а нека жљ репрезентација типа Грузија или Македонија ће ЛАГАНО да дође дотле. И никад просечнији Грци и Словенци ће имати одличну шансу, а у нашој групи би брисали патос њима сви редом.
Bice zajebano.