Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Уф, на мала врата прођосмо даље. Сад наши нек се ресетују па све испочетка.
И опет покушај крађе. Докле бре више овај Хармоника, тај нас мрзи из дубине душе. Али курац. Све се враћа, све се плаћа!
И да се поновим, Турци, марш кући, организујте неко првенство, да урадите нешто.
Kakav lopovluk dan ti jebem! Mislio sam da smo gotovi za ove 4 sekunde. Reko' ako promase sut svirace im dva slobodna sigurno. Majku im jebem tursku smrdljivu.
Баш тенденциозно суђење, а занимљиво је да нас овај Ламоника увек јебе. Колико пута је само Партизан покрао, а сад ево и репрезентацију, маму ли му јебем жабарску.
А који је курац с Теодосићем? Прво полувреме одиграо перфектно а у другом се усро. Још онај задњи напад одиграо као да играју скет испред зграде у по сок а не утакмицу на све или ништа.
Како сам срећан јеботе! Мислим да бих се тачно убио да су нас опет покрали до краја.
UF!!
posle 15 razlike se strepi u poslednjem napadu!
jedva nekako....
Vazno je da smo prosli dalje,a sad svako po pivo i na dremku da se smirimo :)
Ljudi zajebite sudije... Jeste bilo možda 2,3 krađe ali to ne bi odlučilo meč... Da smo izgubili, problem bi trebalo tražiti u periodu kad su se Kurci pogubili i kad smo trebali našu prednost da uvećamo na 20 razlike, a ne da smanjimo na 8...
Prva četvrtina odlična odbrana, model kako treba igrati odbranu... Teodosic lucidan, samo mi na kraju nije jasno ono igranje na faul, i ona trojka, ne može se baš uvek proslaviti...
Savan po meni doneo prevagu, odlični prodori na kraju, rekao sam i ponoviću, najveći mudonja u ekipi.
Tepic i Perovic me iznenadili, odigrali iznad mojih očekivanja... U četvrtfinalu moramo više da idemo na Kešeljeve trojke, danas ga nije bilo...
I na kraju da kažem, kada zajebete sudije, imali smo sreće što onaj ružni nije pogodio dvojku... Kažem trebali smo meč da prelomimo u drugoj četvrtini, tada smo ispustili priliku! Mora se priznati da Turci nikad gore nisu izvodili slobodna i šut za 3 im je bio očajan...
Samo da ovo trgne momke pa da protiv Rusa ili Makedonaca, pokažu ono što su pokazali protiv Francuza i Nemaca!
Idemo momci!
jebem ti teodosica da ti jebem. onako. !!! MRS
Баш ме занима шта си причао након оне тројке што је дао Шпанцима.
Лоше, јебем му, требало је на време да их докрајче. Никако да одиграју утакмицу без већих падова у игри. Надам се да ће сад добити на самопоуздању, да ће лакше играти. Мора боља игра против Руса.
И јеботе, толико сам се истресир'о од развоја ситуације у последња 2 минута да се нисам ни порадовао победи како бих иначе. Само сам одахнуо...
Ovaj sport je otišao u tri pičke materine! Ono čerupanje Teodosića od strane ona dva Turčina i lopta za njih... čemu to... serem im se na košarku i na jebeno evropsko prvenstvo!
Или Македонаца, немој да их потцењујеш. Ја бих лично више волео јужне суседе.
Да, јеботе, нису Македонци без шанси да добију Русе... Мада сматрам да су Руси благи фаворити у том мечу.
Што волим кад видим да неко овако укључи некоме хладан туш.
Баш сам приметио, да је то сада модерно, сви капирају да је Теодосић једина звезда у тиму, и онда када год репрезентација изгуби, Теодосић је крив, мамицу му зиљаву. То што буде први-други стрелац тима, то није битна, а о асистенцијама да не причам. Направи два фаула, промаши пар шутева и одмах је он крив за пораз мамицу му његову. Ускоро ће да се људи питају шта он уопште тражи у репрезентацији.
Брука како смо дозволили шабанима да се врате.
Да славимо што их ни мало није служио ни шут за три, ни шут за два. Колико су омашили, ја нисам могао да верујем.
Кешеља нема од француза, њима тутнуо 25 комада и то је то...Литванци су га били и затворили до јаја, за шпанце капирам да им је Дуда рекао да не јурцају много, али ми није јасно што је данас мало играо, а и док је играо, није нешто специјално урадио.
Ја сам од оних индијанаца који баш нешто и није претерано ценио Величковића, али тек сада видим колико значи човек.
Е да, и још једна ствар, зиљавије првенство нисам гледао. У једној групи су свих четворо полуфиналиста (то реално само ми можемо да усеремо, иначе неће бити реално ако у полуфинале не прођу Шпанија, Француска и Литванија)
Како можете да пљујете по Теодосићу ? А она тројка шпанцима, а хиљаде болесних асистенција то заборављате...кад је дао тројку Шпанцима сви су га упоређивали са Богом...зато смо овако бедан народ. Кад иде добро, тад нам нико не може ништа, чим дође мало лошији период одмах прозивање.
Мени је оваква победа дража него да смо их убили 40 разлике, маму им јебем ону балијску !
Сад је порасло самопоуздање, очекујем најбољу партију у четвртфиналу ! Срећно момци !
jebem ti ljeb i boga i sudije da ti jebem, kako sam poludio kako su uzimali citavo drugo poluvrijeme, u trecoj cetvrtini turcima nije sviran faul nijedan do zadnjeg minuta, tacno minut prije kraja prvi faul im sviran, zadnja cetvrtina na 3 minuta do kraja usli u bonus, nasi u trecoj cetvrtini usli u bonus za 3 minuta, u zadnjoj usli poslije 4 minuta. Pa o cemu dalje da govorimo. Savan izvukao one crne minute. Tepic perfektno odigrao, Kosta iznenadjenje godine, Krle bio zatvoren maksimalno. Fali Rasic da odvuce igraca, da zvizne trojku, nemamo mi gdje ako se on ne oporavi.
Али Шаренац : Лопта је погодила Ашика, надам се да га није повредила :) хахахаха јебени краљ !
Nemojte sad i vi, molim vas.
Teodosić se mogao pokenjati na sve ono što je uradio u toku utakmice samo da su Turci dobili.
Brate, možeš ti sam davati koševe, možeš nositi ekipu, al' moraš to pokazati kad je najkritičnije. Šta bi imali od njegovih 20 koševa da su Turci dobili? Ladnu kurčinu. Jer onakvo šutanje trojke, onakvo zavlačenje u faul na zonu, nerazmišljanje u kritičnim momentima... Ne znam samo šta je razmišljao. Jednom Džordanu se nije praštala neodgovorna igra, kamo Teodosiću. Krajnje neodgovorno, sebično, klinački. Iznenadio me al negativno. Da mi je samo znati šta je on tad mislio.
Malo je falilo da se izgubi, malo. Imali smo mnooooooooogo sreće. Realno, u drugom poluvremenu igra je bila kurac, Turci su nam poklonili pobjedu onim promašenim bacanjima. Hvala im!
Ма не може бре! Не можеш на правди Бога да стално крадеш и побеђујеш бре, не може!