Repstacija sporta Košarke

1. Tepić :) Kakva je to brkata njuška. Nije Štimac toliko loš, ali njegova faca ne uliva poverenje :)

2. Добар је Штимац ове сезоне. Али види му проценат са пенала. :)

3. Ма нека.... Битно је да он хвата те лопте.... За поене имамо Крлета....
    Мене боли што немамо некој доброг дефанзивца на центру.... И ЦГ и Литванија имају енормну предност на петици.... Ја се плашим Литваније.... Много су зајебани....

4. То сам написао везано за Радуљицу, Миличића, Лабовића и остале ''звездице'' које не могу да прихвате истину кад им се каже.... ;-)

A, pa dobro onda.

Ma pod košem ko pokaže najveću želju ima dide, tu su Štimac, Boban i ostali, ima igrača, ne mogu svi ni biti Zvezde. I Tripković je umeo dodigra kad dobije neki minut, njega su povrede isto ubile, al' nije ni imao prilike baš da pokaže trenutnu formu. Novica, Krle i Teo kao osovina ekipe. Bjelica mora da pokida, napredovao je, neka solidna klupa, manje ega, što reče Džoni i toeto.

A što se tiče mladih igrača, čitao sam postove i slažem se, toeto. Ipak je više do para i organizacije nego do igrača.

5. manje ega, što reče nekoi i toeto.

Što reče Johnny lolololo

Ozbiljno, to mi deluje kao naš najveći problem, mada kad ode Krstić iz reprezentacije najbali smo sa centrima. Možda ako u narednim godinama od Milutinova nešto napravimo....videćemo.

6. Уопште, сваки играч је излазио са Дудиних припрема бар 30% бољи играч. Не рачунам Тепића, он скупља те проценте, па ће једног лета да буде 200% бољи играч. :)

Хахахахах, а свидео ми се како је играо у Партизану и дуго сам се после надао да ће проиграти, али џаба...

Чекај, Џони, ти мислиш да за репрезентацију треба да игра кошаркаш коме је Београд само једна станица у каријери?

Da. Siguran sam da bi proslavili zlato uzeto sa njim u ekipi i da bi se radovali tome.

А мене тамо прозивате да бих дао дупе, продао Косово, издао државу, украо срце малој Тијани... шта год треба за титулу. :D

7. Јес да сам ја отворио ову тему, ал та сам био млад и напаљен. Људи, нас ће мало расположенија Летонија растртити. Немој да се заваравамо.

8. Pa koji ste vi ste licemeri majku mu samo da Zvezda uzme titulu nema veze kako, i buljsona bi dali kontam i državu prodali al kad Džoni misli o dobrobiti reprezentacije onda je izdajnik lolololo

Ne strancima! Ima ovde dosta igrača i još uvek ima nade.
    I ne pljujte Tepića leba vam da nije bilo nejga ne bi ni otišli na prvenstvo, da se nije razigrao na kraju odosmo u kurac. Mada ga ne bi zvao ovaj put ali bolje on nego Paunić ili ne dao nam Bog opet Rašić.

A za Luču moram da kažem da ja mislim da on zaslužuje poziv bez obzira što mu je sezona bila toplo hladno. Jbg veliki je teret bio na njemu ove sezone, kapiten od njega se očekuje on mora a timu ne ide. Prva sezona njegova kao nosioca igre i odma sav teret na njegova pleća, odma kapiten. Setite se kako je Veseli odigrao prvi deo sezone kad je postao jedan on nosilaca igre, 5 faulova još na početku četvrte četvrtine a Jan je deset puta talentovaniji od LUčića a pritom nije ništa manji radnik od njega. On nikad nije ni bio talenat al je za razliku od gomile talenata postao igrač. On je veliki radnik i može još da napreduje ali ne nešto preterano. Ali da se ne lažemo on na poziciji 3 nema nikakvu konkurenciju za drugu trojku ekipe. Bjelica je prva trojka i to je zacementirano al ko će da igra drugu? Kešelj je pukao skroz a plus je vazda igrao očajnu odbranu. Da neće Simonović i Čakarević možda? Jedino Micov mada je on između 2 i 3 menščini. Luča treba da bude standardan reprezentativac dok god se ne pojavi neko bolji na toj poziciji.
    A što se tiče slobode u igri, najviše slobode ove godine kod Duleta su imali VEsterman i Bertans pa onda Bogdan i Luča to mi rekoše neki upućeniji ljudi.

9. Видим да су се у Чакаревића полагале велике наде по отварању теме. :)

10. ДА, ЈЕБОТЕ, БЛАМ! И ТО САМ ЈА ЧАКАРЕВИЋА ПОДРЖАВАО. НЕВЕР ХЕВ АЈ БИН СОУ ВРОНГ!

11. Što reče Johnny lolololo

Ja stavio tako, al' posle nisam bio siguran da l' si ti rekao , pa da ne oštetim nekoga... :D E'o, vrnuo sam.

12. Zapata ti što predvidiš sve bude suprotno sad si počeo da mračiš da smo u rangu Mađarske a možda i slabiji. Samo nastavi tako i osvajamo zlato lololo
    Znači samo mračno, nemoj da slučajno napišeš nešto optimistično lolo

13. Znači samo mračno

vazda bio mračnjak :) eto, za partizan se ispostavilo kao dobra strategija, stoga:

MA IMA DA SMO ZADNJI

14. Напокон су и они провалили да дечко нема кохонес.
    http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=714268#hrono

„Nažalost, nisu svi u ekipi sposobni da igraju velike utakmice. Nešto moramo da uradimo“, izjavio je predsednik CSKA Andrej Vatutin posle poraza od Olimpijakosa na fajnal-foru Evrolige.

15. Olimpijakos lepo igra od kada Tea nema tamo, taman im je falilo da ode pa da uzmu dva puta. Predviđam i bolje dane za CSKA sada kad su shvatili da moraju da ga oteraju.

On da proba možda u NBA da ode, dok mu marketing i agent ovako dobro rade, da uzme pare neke, pa zapali, jer se neće naigrati tamo, pa kao iz NBA lige da se vrati u Evropu, jebiga iz NBA je, može neki Sasari tri, četiri godine da i onda u efempe nazad jer je ganci, a oni navijaju za efempe sada lololo

16. A sad ozbiljno, igrač koji pokazao da može da bude par ekselans, vrhunski, (* pet zvezdica), ali onda kada mu se hoće i kada ga ne mrzi, kada mu je dan, a to ne mora uopšte da se poklopi sa bitnošću utakmice.

17. Ја мислим да њему НБА боље лежи него Европа, једноставно та "ран енд ган" кошарка не пролази овде где је искључиво тактика на првом месту.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.