Repstacija sporta Košarke

1. Paunic nam je iskljucivo i izricito namenjen samo za defanzivne zadatke :)

2. Почео је и Трипко мало више да игра.... Неких 15ак минута.... Јеб' га - кад је годину дана изгубио због повреде....

3. Evo ljudi zvanicno vas obavestavam da cu ja igrati prvog pleja za Srbiju na predstojecem EP. Jednom sam dao i trojku sa 8 metara!

4. Ovaj Perovic ko Slender jebo ga ja!
    Skocko ,sa 7,75 :D

5. isterati onog kurca Keselja

Nipošto. On je igrač koji u reprezentaciji nadmaši samog sebe duplo. (Ja rečenice...) Pratio sam ga u mlađim selekcijama gdje je igrao fantastično. Bilo mi je mnogo krivo kad je otišao u Zvezdu koju je te godine trenirao Pešić, ali u klubu nije mogao da se sastavi.

Jedan je od rijetkih koji ima muda do zemlje i kad ga krene može bez problema da utrpa 5+ trica. Protiv Španije kad smo dobili trojkom Teodosića, pa protiv Francuza kad je, čini mi se, dao 7 trica.. Kešelj mora biti u reprezentaciji.

6. Eno na blicu kažu da Teo može da se oporavi za mesec dana. Ali to je "prema poslednjim informacijama do kojih je došao Sportski žurnal".

7. Očekuje se pauza od mesec dana, imam poverljivije informacije. Valjda neće biti komplikacija.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.