Repstacija sporta Košarke

1. Pripremne su ovo, ne bi me iznenadilo da ih dobijemo sve, pa čak i Ruse lagano.
    Na Evrobasketu neće baš sve to tako glatko izgledati, tvrđe odbrane, tekme sa neizvesnom završnicom koji ovi klinci ne umeju da dobiju, stres zbog velikog takmičenja.

Sve zavisi od jednog čoveka.

Taj čovek je Neša Trauma.

Ne zaboravi li da popije lekić (Haldol 5mg) proćićemo grupu. Zaboravi li, moguće da će drmati konstrukciju koša protiv Letonaca uz našu diskvalifikaciju.

2. Ja mislim da moramo da urgiramo ko FIBA-e da svaki tim mora da ima svog Nešu Traumu jer ovako nije fer. Zašto samo mi da trpimo zbog njega.

3. Због Неше Трауме сваки стручни штаб треба да има једну одвојену функцију- Тимски неуротичар. НЕША УТИРЕ ПУТ СВИМ ПСИХОПАТАМА

4. U kom sastavu su Rusi...

5. Trankila

Kad piče protiv Rusa i hoccel biti neđe strim

http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/rts-1
    Ако не буде радило, пробај да нађеш на фрстроу, чини ми се да баш свашта "преносе".

Мене је Крстић изненадио са 10 скокова, надам се да неће на првенству имати утакице са по 2-3 скока, што уме да му се деси.

6. Koje upisavanje od kosarke, ko da igraju deca...

7. JEBEMU ŠUT KRVAVI DAMUJEBEM

DOBROE DA JE KRSTIĆ NAPRAVIO ULAZ DA SE DA KOŠ

8. Ajdep rekidajte ovaj cirkus, ne zna se ni kolko do kraja....jebote koji blam, ovi Rusi ne znaju ni kolko imaju fore do kraja napada...smesno...

9. udje vasa invalid micic i priblize se rusi i daju 17 poena za fazon 5 minuta

10. slabo Vasa, slabo, pali smo u napadu, sad je srećom bolje opet

11. Ala puca na sve strane ko da ne igraju evropske ekipe.

12. znao sam, čim sam video da ti komentarišeš na ovoj temi :D

13. Pobeda.

Pokazali neiskustvo i srljanje ali i karakter.

14. ма добри смо, играју дебитанти и деца притом. него ако се сад овај недовић повреди озбиљно онда баш у курац.

15. Ako bi sut drzao kad krene prvenstvo bilo bi dobro

16. Ako ostanemo bez Nedovića i Teodosića ima kurac da popušimo

17. ma nista mu bre nije napravio spagu malo sprchio muda posle se pozdravljao s rusima sta panicite. ne moze da se povredi 20 igraca

18. Vratih se sa tekme malopre, mogu vam reci da smo igrali solidno, kako sam se nadao sa ovim vrticem. Katic bogotac!
    Inace, ne znam da l ste primetili one klince Ruse sto su navijali ceo mec, strine im naguzim, smorili su boga, al svaka im cast, pola tekme su se samo oni culi. Sad procitah da je Nedovic ok, sto je bas ok, trebace nam ko konj.
    Ide pivo dete mu jebem.

19. Kurac smo mi od repke.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.