Repstacija sporta Košarke

1. Prcnu nas Toni! Al smo bili dobri!

2. Košarka je za pičke i pedere

3. Јебени Бјелица.

4. Kazu da je Parker prejebo pola Teksasa, pa fino.

5. Košarka je za pičke i pedere

Da bre. Fudbal je muški sport. Kad ćeš u košarci da vidiš ovakvu muškarčinu.
    http://youtu.be/1LwL-xw7Zyk

6. Trebao nam je ovakav poraz, da se paraplegicari spuste na zemlju, mnogo su poceli da tripuju...sprdaju se Francuzi jebote sa nama...i jebem ti Markovica, Bjelicu, Micica...u picku..nek idu kuci jebem im mater nesposobnu

7. Kurac smo mi od repke.

8. Aj šta kukate ja reko ubili nas 30 razlike a mi jedva izgubili u produžetku. Nisam gledao al je uvek dobro kad na pripremama doživiš neki poraz, bolje sad nego posle.
    Vidim po statistici a i po utiscima da je Žo pravio malu decu našima.

9. obzirom kakvo je stanje u kosarci,ja sam prezadovoljan.samo jos da ljudi shvate da se nece iza coska pojaviti djordjevic i ekipa,pa da dominiramo.

10. ajde jadnici mamu vam jebem!

11. nema nigde strim...

EDIT: da bog da umro ceo nas roster mamu vam jebem glupu seljaci prokleti

12. ma ajde ovi samo sipaju trojke....ispustili 15 razlike ko iz picke, smradovi...

13. Za ove ko da igraju Curry i Ker pa biju trojke ovako...i Thompson...

14. dobro je i ovi nasi paori da ubodu jednu trojku

15. ko dade ovim paorima da igraju za repku pa imaju procenat ubacenih slobodnjaka 20% mamu vam jebem invalidsku da bog da pomrla familija svakom sto omasio bacanje...

16. DOSTA JE BLAMAZE PUSTITE DANCE ILI AUSTRIJANCE NA EUROBASKET JESU RETARDIRANE EKIPE ALI TRUDE SE VISE OD OVIH ZEMLJORADNIKA

17. Смарачу, није ти ово твитер. Тамо просипај овакве фекалије.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.