Glupo je izgubiti od neke tamo Gruzije (danas svi igraju košarku) ali bolje na pripremama nego na eurobasketu da gubimo od kavkaških međeda, i ostalih ne košarkaških zemalja.
B92 će prenositi ovaj poslednji pripremni turnir. Moje viđenje stvari, s obzirom na silne otkaze velikih zvezda, možda nas i osere dobar rezultat. Pod uslovom da Teo i Luča budu spremni, trebaju nam ko leba.
Elem, Teo danas za b92 izjavi da je realno da igra na EP, ali prekjuče pričah sa njegovim drugarom, kažu da su jako slabe šanse da će igrati. Ne znam šta će na kraju ispasti...
I ja sam pričao sa Miloševim ortakom, on reče teško da će igrati. Al' pošto je Miloš danas rekao svoje, jebiga, valjda će moći digra, on zna najbolje iako je teško reći.
„Iskreno, ne mogu da prognoziram bilo šta, kao ni doktori, iz dana u dan je sve bolja situacija, a ja se nadam da ću za deset dana biti spreman, iako ne možemo ništa da predvidimo“, rekao je Teodosić, „Realno je da se nađem u Sloveniji. Koliko ću moći da doprinesem ekipi, to ne znam u ovom trenutku. Imam ogromnu želju da budem sa njima tamo, da li će to biti deset minuta ili 15, ne znam zaista, ali ne bih voleo da prognoziram. Voleo bih da igram u Sloveniji i nadam se da ću biti tamo“.
Teodosić je istakao da mu je drago što je konačno počeo da radi sa timom.
„U ponedeljak sam odradio košarkaški deo sa timom i to me zaista raduje. Mislim da ide na bolje, u jednom trenutku, pre 15 dana, bilo je problematično i mislio sam da neće biti šanse da odem u Sloveniju. Ali, raduje me da sam odradio skoro pola treninga sa ekipom, što je pozitivna stvar“, naglasio je Teodosić.
Контам да би могао после групног дела да игра више, можда по 20-ак минута.
Nema on šta da pruži reprezentraciji ovako rovit. Počeo je da trenira na kraju priprema, fizički nespreman i neuigran. To znaju svi protivnici i na njemu će igrati još čevršću odbranu, tako da prvi put kad bude morao malo da potegne on će se povrijediti i možeš ga jebati kad ga pregriješ.
A što se tiče konačnog plasmana na ep, Duda ih najbolje poznaje pa je i sam rekao da će biti prezadovoljan ako prođemo grupu. Možda je želio da ih malo oslobodi pritiska, ali to je to. Treba navijati i pustiti momke da se bore koliko mogu.
Jedino me smara sto igramo prvu protiv Litvanije. Oni nam hronicno ne leže, ako im bude šutersko veče, jebaće nas, i ovi mladi momci neće moći da se oporave, pa će nas jebati i košarkaški šljam, poput Crne Gore.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Glupo je izgubiti od neke tamo Gruzije (danas svi igraju košarku) ali bolje na pripremama nego na eurobasketu da gubimo od kavkaških međeda, i ostalih ne košarkaških zemalja.
Džanki, brate, oladi malo.
Ma ajde, iznervirala me govna...jos nije imao stream nigde...bar da je bio strim, pa da znam kome da miniram gajbu...
B92 će prenositi ovaj poslednji pripremni turnir. Moje viđenje stvari, s obzirom na silne otkaze velikih zvezda, možda nas i osere dobar rezultat. Pod uslovom da Teo i Luča budu spremni, trebaju nam ko leba.
Kada su utakmice? mrzi me da tražim po netovima. :)
Mislim da sa hrvatima igramo u petak u 17h.
Elem, Teo danas za b92 izjavi da je realno da igra na EP, ali prekjuče pričah sa njegovim drugarom, kažu da su jako slabe šanse da će igrati. Ne znam šta će na kraju ispasti...
Ja sam njega otpisao još kad se povredio, zajebana je to povreda, ali izgleda da ni Luča neće biti u timu, a to ne valja ič.
I ja sam pričao sa Miloševim ortakom, on reče teško da će igrati. Al' pošto je Miloš danas rekao svoje, jebiga, valjda će moći digra, on zna najbolje iako je teško reći.
osvajamo prvo mesto, zakljjucajte temu do 22.09
Ево шта је конкретно рекао о повреди:
Teodosić je istakao da mu je drago što je konačno počeo da radi sa timom.
„U ponedeljak sam odradio košarkaški deo sa timom i to me zaista raduje. Mislim da ide na bolje, u jednom trenutku, pre 15 dana, bilo je problematično i mislio sam da neće biti šanse da odem u Sloveniju. Ali, raduje me da sam odradio skoro pola treninga sa ekipom, što je pozitivna stvar“, naglasio je Teodosić.
Контам да би могао после групног дела да игра више, можда по 20-ак минута.
Nema on šta da pruži reprezentraciji ovako rovit. Počeo je da trenira na kraju priprema, fizički nespreman i neuigran. To znaju svi protivnici i na njemu će igrati još čevršću odbranu, tako da prvi put kad bude morao malo da potegne on će se povrijediti i možeš ga jebati kad ga pregriješ.
A što se tiče konačnog plasmana na ep, Duda ih najbolje poznaje pa je i sam rekao da će biti prezadovoljan ako prođemo grupu. Možda je želio da ih malo oslobodi pritiska, ali to je to. Treba navijati i pustiti momke da se bore koliko mogu.
Stoji da će Teo biti rovit, al značilo bi nam makar i 15 min da igra po tekmi, sigurno da bi njegovo iskustvo dosta značilo.
Pritisni ga, udvoji ga, al' on će uvek videti samog igrača i dodati mu. Njegovih 15 minuta bi nam zaista mnogo značilo.
U petnajs do pet prenos na b92 sa kroatima
Krstić ojebo za sada
Ne znam što ovako nije moglo i u kvalifikacijama a ne da se brukamo onako
pomočasmo hrvate.
ЈЕБИ РВАТЕ
Bogami....dajte Franucuze/Spance dasigramo! Hehe jebace nas za 10 dana!
JEBI RAŠKO GLUPE RVATE!!!
Jedino me smara sto igramo prvu protiv Litvanije. Oni nam hronicno ne leže, ako im bude šutersko veče, jebaće nas, i ovi mladi momci neće moći da se oporave, pa će nas jebati i košarkaški šljam, poput Crne Gore.