Repstacija sporta Košarke

1. Ma nije frka Nemanji dodigra keca, i tako će neki pik da zvekne ili keca na keca, može nekome da uruči, malo se prošeta, i onda dodigra pik ili tako nešto. A i on i Anđušić dobro funkcionišu baš.

2. Ne znam kako je mali Krstić igrao na pripremama? Meni je lično on baš dobar košarkaš i veliki talenat, ima muda i daleko je bolji od Dangubića.

Igrao je na par mečeva, i po meni se pokazao bolje od Dangubića, ali ni jedan ni drugi nisu spremni za neku ozbiljniju minutažu, čak ni na pripremama. Za neku godinu, možda.

Mislim da bi nam Milosavljević odlično legao, jer on može komotno da igra i na trojci, a igrao bi najbolju odbranu na spoljnim pozicijama uz Markovića, plus je solidan u napadu za razliku od Paunića, na primer. Nije mi jasno zašto ga Duda nije zvao.

Mislim da CG dobijamo na prvenstvu, njima fale igrači na spoljnim pozicijama; da igra Peković, mislim da bi bilo vrlo nezgodno, ovako mislim da ćemo se izboriti sa njima.
    Letoniju dobijamo osim ako ih ne krene šut nenormalno, mada igrali smo već sa njima, i tad ih je kenjalo, pa smo ih opet dobili. Mislim da smo jači i od MK i BiH, ali biće zajebano. Najgore će definitivno biti sa uvek nezgodnom Litvanijom.

3. On i Anđušić u kombinaciji na 1 i 2 i svaka ozbiljnija reprezentacija ima da dočeka tu rupu u odbrani i da nas usere. Može da odigraju to povremeno. Ja jednostavno nikako ne vidim svrhu vođenja i Štimca i Gagića, jednostavno i jedan da krene dobijaće minute na kašičicu a obojica da krenu to je retardirano. Zbog toga Micić, a i zbog toga što je korisniji i mogao bi da ima svoje uloge a vala i da se navikava jer će nam trebati plej u budućnosti.

4. Nije ga zvao jer misli da nova lica moraju da se pojave u repki a on je imao šansu. On i Bobi su veliki promašaji, ali šta je tu je. Ne treba više trošiti rečiti o Dudinim biserima sa odabirom.

5. Dobro, ne kažem može Micić umesto nekoga od njih dvojice, nije frka. Al' čisto sam naveo primer i da se obojica mogu pozvati, sve mogućnosti su otvorene. I nije loše možda da ode da oseti prvenstvo jer, k'o što ti reče ako bude zdrav trebaće nam k'o malo vode na dlanu.

6. Kad smo u Turskoj bili četvrti sa bezmudim Rašićem, bljutavim Paunićem i Tepa Grbavi nam bio u prvoj petorci, možemo i sa tandemom Bogdan- Nedović, pa ja uživam da ih gledam. Vasa mlad još, sledeće prvenstvo je njegovo.

7. Pa ja to i gledam najviše jer za Gagića je pitanje u kom će pravcu da ide njegova karijera a i dosta je mladih talentovanih centara a Krle će još da igra sigurno kao prva petica. Ja prvi ne verujem da će on da bude pozivan u budućnosti sem ako ove sezone ne eksplodira u šta opet ne verujem, biće prosečan centar i to je to. Štimac je nadam se završio sa reprezentacijom.
    A na kecu smo vazda kuburili i eto ga talenat koji valja izbrušiti i iskoristiti. Bolje je on da oseti tu atmosferu a i da trenira sa Dudom nego neko od ove dvojice. I 5 minuta po tekmi bi mu dosta značilo.
    Za Milosava ne bih komentarisao. Najglupji potez još od nepozivanja Kecmana u životnoj formi pa se posle češao za glavu kad ga Tripko ispalio.

8. Zapata nisam ocekivao to od tebe za Micica...

9. Biće opasan on, veruj mi.

10. Gagić je danas solidno odigrao, da se ja pitam ja bih ga poveo, očigledno je da neće dobijati minutažu na poziciji centra pored Raška i Krleta, ali zbog svoje skočnosti i pokretljivosti može dobro da pokrije poziciju 4 (što Štimac ne može), jer tu smo najtanji, a on može tu da odigra nekih 10/15 min. Ja lično ne bih vodio Tea, mislim da i Marković i Micić mogu trenutno više da pruže od njega, više su uigrani sa timom. Mislim da Lučić neće ići, izgleda da je povreda ozbiljna, mada bi nam odlično legao.
    Micić, Marković, Nedović
    Bogdanović, Anđušić
    Kalinić, Krstić
    Gagić, Bjelica
    Krstić, Katić, Štimac

EDIT: U ovakvom sastavu, Štimac i Nemanja Krstić će ići samo da popune 12 mesta, pa bih možda ipak poveo Tea i Luču, za svaki slučaj.

11. Za Milosava ne bih komentarisao

Samo bi uzimao minutažu nedoviću, bogdanu i anđušiću. A mislim da su mnogo bolja rešenja trenutno od njega.

ne bih vodio Tea, mislim da i Marković i Micić mogu trenutno više da pruže od njega

Marković može više da pretrči, da promaši više trojki, šuteva. Ne bih vodio markovića da nemamo pleja. Jebeš ti tog keca koji nema nikakav šut. Micić je mnogo bolje rešenje. Em što može da pogodi, em što zna i dobru asistenciju da ubode. A ima tek 19.

Štimac kreatura.

12. Ma što se tiče kvaliteta Milosav je morao da ode, kakvo uzimanje minuta kakvi kurci. Igra bolji odbranu od svakog od njih. Značio bi na oba kraja terena i ne bi srljati u napadu.

13. Dva puta ga je Duda zvao, i nijednom ništa nije bilo. Isto kao i sa Bobijem. Verujem da je to u pitanju. Ali, možda ipak mi bolje znamo od dude :)

14. Pa naravno da je to u pitanju. K'o da je to neka tajna.

Ал Банди
    Nije ga zvao jer misli da nova lica moraju da se pojave u repki a on je imao šansu. On i Bobi su veliki promašaji, ali šta je tu je.

Ali to je greška, možda ne znamo mi bolje, ali mislim da Žeravica zna. Imao sam priliku da provedem 10 dana u saradnji sa Žeravicom i on je zgrožen što nije zvao Bobana i Milosava, stavio je neke svoje principe ispred koristi repke, što nije dobro.

15. Samo bi uzimao minutažu nedoviću, bogdanu i anđušiću. A mislim da su mnogo bolja rešenja trenutno od njega.

Aj za Nedovica i nekako ,ali on je i dalje izmislio kosarku za Andjusica, a i Bogdan zna da mora jos mnogo zileta da promeni dok ne postane Milosav.
    Ako je zvao Katica koji ima 32 godine zato sto je odigrao sezonu zivota,onda je morao da uradi isto i sa Milosavom.

Matori je puko nacisto, repka nam je u raspadu, i on je najveci krivac za to. Poceli smo u nekim trenucima da igramo run&gun ko da smo litvanci ili ne daj boze ameri.. 90% akcija nam se zavrsava na solo akciju, a tako cemo kurac da osvojimo prvenstvo. Za nas je prolaz grupe puna kapa, a i to cemo tesko da izvucemo.

16. Očekujem zlatnu medalju uz eventualni jedan poraz od Litvanije u grupi.
    Micić, Marković, Teodosić.
    Bogdanović. Andjušić, Nedović.
    Kalinić, Bjelica
    Gagić
    Katić, Krstić

ne treba nam dvanaesti. Ne treba nam ni Teo.

17. stavio je neke svoje principe ispred koristi repke, što nije dobro.

Slažem se. Bobi je sigurno bolje rešenje od Gagića i Štimca. Ali za Milisava, nisam siguran. Možda jeste, možda nije, ne mogu da procenim. Videćemo, meni ovo do sad deluje sve ok. Optimista sam.

18. Daj Gusti molim te, pa Bogdan je izmena Milosavljeviću a od Anđušića je deset puta kompletniji igrač. Nedović i Milosav i jedan od ove dvojice ili Bogdan ili Anđuša je 2 puta jača bekovska linija od ove koja će vrv da ide a plus što Milosav može i da pokriva trojku pa ne bi morali rovitog Lučića da vodimo. Milosav je konstanta uvek ima 10 poena u rukama a može i da odigra vrhunski i postigne preko 20 a u TOP 5 defanzivaca je u Evropi, dok je Anđušić rupa u odbrani i nikako nje konstantan igrač, Bogdan dosta dobar defnazivno al bez konsantnosti napred pa tako i on i Anđuša jednu tekmu mogu da daju 20 poena a drugu da imaju 2 ili 3. Dudin potez je kurčina. I mislim Štimac i Gagić pre Marjanovića? Štimca zove već godinama i ovaj nikad ništa nije pokazao i zašto ga zove i dalje, izgovor i potez su mu gola kurčina.

Jebeš ti tog keca koji nema nikakav šut.

Lester Bo McCaleb npr? :D
    Marković je sušta suprotnost Teodosića i to je ono što nam treba, neko ko će da smiri igru i za promenu odigra odbranu na svom igraču. Kad bi svi divljali igrali bi ko Letonci, Finci i slične ekipe.

19. Očekujem zlatnu medalju uz eventualni jedan poraz od Litvanije u grupi.
    Micić, Marković, Teodosić.
    Bogdanović. Andjušić, Nedović.
    Kalinić, Bjelica
    Gagić
    Katić, Krstić

ne treba nam dvanaesti. Ne treba nam ni Teo.

Ti nas zajebavaš :)
    Očekujem da prođemo grupu i toeto.Realno nemamo kvaliteta za nešto više

20. Ae uporedi jednog od najboljih plejeva u evropi i markovića :) Ja tog markovića ne bih zvao sa nama u kraj na basket. Koliko god on bio brz, defanzivac i te munje. Mi ne igramo rukomet.

Za Anđušića znam još od mlađih kategorija da je bio talenta, ali negde je zapelo. I čini mi se da sad može dosta. Bogdana obožavam, ne znam zašto, ali mnogo mi se sviđa kao igrač i mislim da bi baš on mogao da eksplodira.

Zvao je katića, jer su nam rezerve na centru blago poremećene osobe.Iako sam mislio da ga neće zvati.

Ne volim milisava, jebo vas on :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.