Pa kad vas silovo tolko puta ne bi ga ni ja voleo :)
Treba nam Teo barem na 10 minuta al da ne glumi superstara ko što ima običaj.A i Luča će nam dosta faliti.Jel se duda povlači posle ovog prvenstva nisam video ništa što se toga tiče
ma osvajamo ovo prvenstvo 100%.
Gagić će da zablista u polufinalu protiv španaca posle tri lične greške Katića u prvoj četvrtini.
Bogdan će da ubaci 25 poena crnogorcima, a Danilo 7 trojki bosancima.
Katić će da jebe Teleta i Vučevića
Evo savan je igrao četvorku, npr. Uporedimo ga sa Bjelicom. Ja bih rekao da je ovaj drugi dosta skočniji i bolji što se fizičkih atributa tiče, u odbrani.
Nije loše. Pred kraj poluvremena oslabio napad, ne može Vasa bez Nedovića umrtvljeno nekako sve i mnogo se gura lopta dole da Krle izmisli poen. Kareem standardan, Anđušić radi finte šuta k'o da je lud. Kalinić dobra partija za sada, samo da ne pravimo glupe greške u odbrani kao npr. Gagić i Krle pri branjenju auta.
I nisu mi jasni ovu NBA , kontam da imje kriza, da nemaju centara u Americi, al serem im se ja u ligu kad onaj ašik igra tamo, Raško mu osvetoi neku svoju prababu koju je neki turčin silovao
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Teo, Stefan, Nedović, Bogdan, Anđuš, Milosav, Kalinić,
Bjelica, Raško, Krle, Bobi, Gagić.
To bi bilo idealno da je ovu dvojicu pozvao, Luča ne mora rovit, Teo ako može 15 minuta, fenomenalno.
Najžalije mi je što lučić verovatno neće igrati. Baš sam mislio da će on i bjelica igrati brzu četvorku, a to bi moglo na dobro da izađe
Pa kad vas silovo tolko puta ne bi ga ni ja voleo :)
Treba nam Teo barem na 10 minuta al da ne glumi superstara ko što ima običaj.A i Luča će nam dosta faliti.Jel se duda povlači posle ovog prvenstva nisam video ništa što se toga tiče
Pa bio bi red da se povuče, nema svrhe više...
Nije zbog toga, nekako mi tunjav :)
Niko ništa ne spominje. Možda se posveti golubovima. Jedino realno rešenje posle kompletnih priprema sa Štimcem
TI- SI TRE- NER NEŠO MAĐIJO, NEŠO MAĐIJO
ma osvajamo ovo prvenstvo 100%.
Gagić će da zablista u polufinalu protiv španaca posle tri lične greške Katića u prvoj četvrtini.
Bogdan će da ubaci 25 poena crnogorcima, a Danilo 7 trojki bosancima.
Katić će da jebe Teleta i Vučevića
šalu na stranu finale je realnost.
Zavisi da li će tu biti grci, litvanci ili neko treći.
A i englezi, švabe i francuzi i vi ćete dobiti po guzi
Skim mi da dođemo do finala sa povređenim Teodosićem i bez četvorke
Može Neša da se skine, ponavljam, svojevremeno je zabio i 71 poen.
Evo savan je igrao četvorku, npr. Uporedimo ga sa Bjelicom. Ja bih rekao da je ovaj drugi dosta skočniji i bolji što se fizičkih atributa tiče, u odbrani.
Neša mađija
Kad igramo sa Otomanima?
U 5 počinje
U 5, za 500 godina tiranije, jebaćemo otomanski imperiju!
Nije loše. Pred kraj poluvremena oslabio napad, ne može Vasa bez Nedovića umrtvljeno nekako sve i mnogo se gura lopta dole da Krle izmisli poen. Kareem standardan, Anđušić radi finte šuta k'o da je lud. Kalinić dobra partija za sada, samo da ne pravimo glupe greške u odbrani kao npr. Gagić i Krle pri branjenju auta.
Dobar je Newdović, ali ne zna pleja igrati, bolji je na beku, daš mu loptu ostaviš 1 na 1 i on ode. Nisu loši momci sve u svemu.
I nisu mi jasni ovu NBA , kontam da imje kriza, da nemaju centara u Americi, al serem im se ja u ligu kad onaj ašik igra tamo, Raško mu osvetoi neku svoju prababu koju je neki turčin silovao
Hahaha sve je u znaku osvete
Osveta i pravi odnos prema igri, Raško je stariji pa pamti neke blistave dane košarke, i kiad kao debitant u triestrecoj. Oduševio me na pripremama
Nije mi jasno kako me ovi rvati uvijek uspjevaju iznenaditi svojim kompleksima.
http://sportal.rs/news.php?news=107936
Ućeram mu djetetu, i njemu i njegovim talentima. AOJ SLOBO ŠALJI NAM SALATE...