Repstacija sporta Košarke

1. Nije fejk nalog, njegov je. A Štimca može da boli kurac što je glup kad šeta najbolje pičke.

2. Niko ne kaže da je fejk, nego da bi se glupi štimac primio na to :D

3. To se ne dovodi u pitanje uopšte. :)

4. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=02&dd=02&nav_id=807332

Šešir 1: Argentina, Litvanija, Španija, SAD.
    Šešir 2: Angola, Egipat, Senegal, Finska.
    Šešir 3: Iran, Južna Koreja, Filipini, Novi Zeland.
    Šešir 4: Hrvatska, Srbija, Slovenija, Ukrajina.
    Šešir 5: Brazil, Dominikanska republika, Meksiko, Portoriko.
    Šešir 6: Australija, Franuska, Grčka, Turska.

Po kom rezonu su pravljeni šeširi da mi je znati? Ajde prvi mi je jasan, drugi bi trebao da bude šesti itd. Da ne davim. Aktuelni prvak jevrope u šestom šeširu. LOL

5. Pa raspored po šeširima je ok, sad to što nisu i šešire poređali po kvalitetu nije ni bitno za izvlačenje.

6. Prenos žreba na drugom kanalu rts-a.

7. КАРАЋЕМО ШПАНСКЕ ФУКАРЕ!

8. JEBEĆEMO NADALAAAAAA

9. Јебени Бразилци, зајебани су.

10. Како Хрвати имају среће, матер им јебем.

11. Pored meksika dominikanske republike i portorika jebenog mi baš izvučemo brazil MRŠ

12. ДАЈТЕ НАМ ГРКЕ ЦИГАНЕ!!!

13. ЈЕБАЋЕМО ВЕСТЕРМАНЕ И ЛОВРЕЊЕ!

14. Nek mi puši kurac ovaj fosil što izvlači grupe jebem mu mater

15. Faraoni i uvek nezgodni bombaši iz Irana.

16. 'Начи, остаје жал што нисмо добили Грке или Турке, али добро, задовољићу се јебањем Шпаније!

НЕГО, КОЛИКО ТИМОВА ИДЕ ДАЉЕ ИЗ ГРУПЕ, 2 или 4?

17. 4 tima idu dalje

18. Пффф, онда опуштено, шта сте се усрали.

19. Од ових из првог шешира најбоље да смо доболи Амере да нас лепо одеру на почетку па да после де можемо са њима да се сретнемо до полуфинала-финала. Јеботе, наша група најтежа.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.