Repstacija sporta Košarke

1. Grupa A: Španija, Egipat, Iran, Srbija, Brazil, Francuska

Grupa B: Argentina, Senegal, Filipini, Hrvatska, Portoriko, Grčka

Grupa C: SAD, Finska, Novi Zeland, Ukrajina, Dominikanska Republika, Turska

Grupa D: Litvanija, Angola, Koreja, Slovenija, Meksiko, Australija

2. УЗМИ САЛЕ СВЕТСКУ ТИТУЛУ СВЕТСКУ ТИТУЛУ СВЕТСКУ ТИТУЛУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    УЗМИ САЛЕ СВЕТСКУ ТИТУЛУ СВЕТСКУ ТИТУЛУ СВЕТСКУ ТИТУЛУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    УЗМИ САЛЕ СВЕТСКУ ТИТУЛУ СВЕТСКУ ТИТУЛУ СВЕТСКУ ТИТУЛУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. Mislim da nam je teska grupa, ali ni sno tu koji cine grupu teskom. Realno smo 3. u grupi i sve iznsd toga je vrh. Ispod mozemo samo jedno mesto, jer cisto sumnjam da necemo proci grupu.

JEBACEMO RONALDINJA!

4. Ne bih bio baš tako siguran da ćemo završiti treći nije brazil za podcenjivanje a nedajbože da nas opet budu jebale povrede

5. Tiago Spliter, Nene, Varejao, Uertas, Barbosa... sounds cool! ;)

edit: Jebace nas Brazil dubke, osim ako ne bude igrao Milovan Rakovic, ako bude igrao onda je to vec druga prica.

6. Дај Боже 4. место.

7. Ако изгубимо од Бразила, онда ћемо вероватно изненадити Шпанце или Французе, не верујем да ћемо све три да изгубимо. А и да изгубимо, бићемо 4. без проблема, пошто Египат и Иран могу да траже победу само у међусобном дуелу. Него, поприлично су зајебане екипе из групе са којом се укрштамо, ниједна није наивна од оних које ће проћи. Али опет, савладиве су све, па је вероватно боље и то, него да имамо Амере у нашем делу жреба.

8. Брате, немамо чега да се плашимо, имамо солидан тим, и надам се ауторитативног тренера. Ако не буде проблема са отакзима и повредама, то је солидна екипа. Надам се наступима Теодосића, Недовића, Мицића, Богдановића, Лучића, Бјелице, Савановића, Мачвана, Крстића, надам се још неког расположеног центра и то је сасвим солидна екипа... Мицов би рецимо могао да заигра... Марковић...
    Аимо момцови!

9. Јебемо амере у финалу јако и незадрживо са 65 : 61, ре ал но

10. nama je jedino bitno da ne budemo mi i španci prvi i treći ili drugi i četvrti u grupi, kako bismo ih izbegli do eventualnog polufinala.

ako se to desi, mi do polufinala ne igramo sa španijom, litvanijom i amerikom, za koje mislim da trenutno ne možemo da ih dobijemo u bilo kojoj kombinaciji. možda litvance možemo.

sa svima ostalima iz obe grupe možemo da igramo.

ja sam zapravo vrlo zadovoljan žrebom

11. RockyPadreJGD
    Брате, немамо чега да се плашимо, имамо солидан тим, и надам се ауторитативног тренера. Ако не буде проблема са отакзима и повредама, то је солидна екипа. Надам се наступима Теодосића, Недовића, Мицића, Богдановића, Лучића, Бјелице, Савановића, Мачвана, Крстића, надам се још неког расположеног центра и то је сасвим солидна екипа... Мицов би рецимо могао да заигра... Марковић...
    Аимо момцови!

Ma ništa bez Savanovića!

12. Центарска линија Крстић - Марјановић шамара дроље.

13. Raduljica svakako pre Marjanovica. Ajo bude hteo. Covek odlicno igra u NBA.

14. Ma ništa bez Savanovića!

Јел ово била иронија или шта... Не знам како да разумем...

15. Samo da nas povrede zaobiđu i grupu prolazimo lagano, verujem uz pobedu protiv Brazila. Što će reći treće mesto minimum, a izgleda da je najrealniji ishod da Španci budu prvi, a mi treći, tako da

nama je jedino bitno da ne budemo mi i španci prvi i treći

jebiga

16. Men' se cini da mozemo finu reprezentaciju da skrpimo. Samo ne znam da l Sale ume. Videcemo. Bilo bi dobro da mlad trener, legenda srpske kosarke ume, pa bude selektor jedno 15 godina.

17. Ja bih reko da je 2 pozicija nasa. Francuze smo jebali podmladjeni i bez Tea, a ako budemo u punom sastavu, siguran sam da cemo opet, mada moze lako biti obrnuto. Za spaniju nisam siguran, jer mozemo odigrati do jaja utakmicu i odrati ih, a mozemo odigrati kao na evropskom pa da nas deru 30 razlike. Ostale reprezentacije u grupi nam nisu ni blizu i tu ocekujem lake pobede.

18. Ironija Roki i to sa sigurnoscu mogu da ti potvrdim :)

19. Pa kakav crni Savanović, čovek je em mator em ga jebu leđa em mu reprezentacija nije ni na kraj pameti. Em igra ko kurac još od one tekme sa Francuzima.

20. Kako ce ih Bogdan jebati.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.