Repstacija sporta Košarke

1. http://mondo.rs/a721525/Sport/Kosarka/U-ovom-timu-nema-mesta-za-jednog-od-nas.html
    Evo fin članak. Danas će reći ko otpada. Ja sad stvarno nemam pojma šta bih na njegovom mjestu. Tamo sam glasao za Mitrovića, al sad kontam Katića ili Štimca. Možda Birčevića... U kurac!

2. Definitivno otpada jedan od te četvorice. Moja prognoza Birčević, ili Mitrović.
    Setite se da je na poslednjoj utakmici isprobavao Štimca na četvorci...Ponavlja se Duduin prošlogodišnji "recept", koji mi se nije svideo, da vodimo 4 centra, od kojih će dvojica da glume četvorku...Moj stav je da se vodi ono najbolje što imaš na raspolaganju na određenoj poziciji. Uostalom samo po tom principu će se na spisku putnika naći: Jović, Simonović, i Kalinić.
    Da se ja pitam otpao bi Katić, ali ne pitam se, i on skoro sigurno ostaje. Nadam se samo da Luka neće biti prekobrojan, jer je zaslužio da se nađe u 12.

3. Po čemu je zaslužio?
    Nosati dotpadne jer nema kluba.

4. Štimac ide sigurno, prije nekoliko dana je dobio javnu pohvalu od Đorđevića.

Nažalost mislim da će otpasti Mitrović a volio bih da otpadne Birčević.

5. ko ce jos da igra 4ku ako otpadne Mitrovic/Bircevic kojkurac

6. kolko sam uspeo da skontam, micov je kad je izasao onako uvredjeno rekao ''idem sad u svlacionicu'' na sta je ovaj popizdeo...

mada iskreno ne mogu da opravdam ovaj potez djordjevica...ne sto ga je odstranio, nego nacin na koji je to uradjeno

7. zajebi sad to, daj da vidimo koga će još da otkači, pa da krenemo da kenjamo kako je pogriješio...i da sastavljamo petorku i ostalo

8. klikćem f 5 na mondu-sport-košarka i iskače mi nova vijest...kontam, to je to, kad ono zalili željka obradovića ladnom vodom po gloovi, mrš jebem vam mater!

9. јел има нека конференција да се гледа?

10. Надам се да ће Рашко ил' Бирчевић, мада типујем на Луку.

11. loool da moze, sa ovog spiska na mondu od ove sestorice vodio bih samo stimca

12. ostali su go kurac

13. Nosonja otpada, gde ce 4 centra da vodi.

14. Nema konferencije, neće biti vesti do 17.30h tada je večernji trening (ili se tada završava). Mada ako neko bude isteran sa treninga saznaće se ranije. Valjda će voditi Mitrovića.

15. hahahha, na Fibinom sajtu izasao spisak bez Mitrovica

16. Колико су неозбиљни, јбт.

Иначе, штета за Митровића ал' јбг, нема тренутно квалитет за репрезентацију. Мада нема ни половина играча из тима, док он бар има потенцијал да постане квалитетан кошаркаш. Зато штета.

17. pa ikonu mu jebem, zašto je Đorđević takav Siniša Mihajlović?!?! Idemo na prvenstvo sa 4 centra a jednom četvorkom i jednim bekom, jer nije mogao da spusti loptu i sedne i popriča sa Micovim, a u slučaju da je to za Mitrovića tačno, definitivno sam siguran da je Miškov spisak, jbg ipak Raško The Dream mora ići na prvenstvo da nađe klub. I koja je logika da lobanja od 33 godine ide pre klinca od 21?!

18. Ja sam ipak optimista i mislim da je jedino što Sale zna da uradi to je da usadi muda kakva on ima. Čovek jebeno ima muda da odstrani Mitrovića i popiša se po svima koji su protiv toga, mada svaki normalan trener je i protiv toga da jedan igrač odluči da sam trojkom reši bitnu utakmicu. Tako da, naša ekipa će uz muda ići daleko, to ja prognoziram.

19. rasko odradjuje posao, al nzm koji ce mu kurac stimac, i pomislio sam da ce da ga vodi cim je u ovim tekmama ga probao na 4ci...u sustini i jedan i drugi su kurac al cini mi se da se opet mitrovic bolje snalazi...i da ovaj lik iz spartaka sto je bio kao na zameni, trenira ca Cajom lol...

20. Бирчевић и Штимац на четворци, које ће то бити мучење за гледање.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.