Ono što je meni iskreno i dalje nejasno, šta traži ovde Nedović, on je klasičan primer večitog talenta
Mlad je još on. Nije imao sreće sa izborom tima u NBA, jbg kad je išao niko nije ni pomišljao da će GSW biti ovo što je sad. A da mu je bolje da je bio ovde, ne znam. Tamo je trenirao sa najboljima, igrao je doduše više onu statističku razvojnu ligu, ali ne bi išao u NBA tek tako. Popravio je šut. A i dalje ima fizikalije daleko iznad proseka. Valensija je govno ekipa realno, i bio je tamo u drugom planu. Očekujem od njega da bljesne na ovom EP. A i uvek se odazivao dečko, i povređen.
Ne bi me čudilo da povede njega, Bogdana i Milosavljevića. Ovo što reče CKM, samo je Marković tu jedina nedoumica.
Što reče psetina, Sale zna šta treba. Nek povede i Štimaru i Simona, neću mu ništa zameriti.
Što Marković soče? Mi hoćemo da peglamo u oba smera, i on nam je bio vrlo bitan što se toga tiče prošle godine. Plus sa Milosavom neće morati previše da se troši, obojica će imati svojih deset minuta da dave najbolje protivničke igrače.
Meni su veće neduoumice oko pozicija 3 i 5 ko ide i koga izbaciti.
Да напишем опет - Јовић иде сигурно....чисто да бих писао овде ЕСАМ РЕКО постове кад Сале објави списак.
Није немогуће, али онда отпада Марковић или Недовић. А Марковић је у репрезентацији годинама, док Недовић доноси разноврсност, ова двојица су превише слични.
Ne verujem da će ići i Marković i Jović. Mada, ne bi me čudilo da ih povede obojicu, sa Bogdanom i Nedovićem(Milosavljevićem) na 2. Sve zavisi da li vodi 3 pleja i 2 beka ili obrnuto. Za Micića sam znao da će otpasti sa ovog spiska odmah. Moraće još da radi.
Biće teško Saletu da odabere. Moguće je da će jedino Kalina biti klasična trojka, a da će se tu dopunjavati sa Bogdanom i Milosavljevićem. Recimo. A da će 5 visokih biti Bjelica, Erceg, Bobi, Bradulja i Kuzmić(Milutinov).
Ne znam koliko vas je ispratilo Kuzmića u razvojnoj ligi. Par utakmica sam malo gledao, može dečko biti zver. I već ima neke fine ponude u Evropi.
Mlad je još on. Nije imao sreće sa izborom tima u NBA, jbg kad je išao niko nije ni pomišljao da će GSW biti ovo što je sad. A da mu je bolje da je bio ovde, ne znam. Tamo je trenirao sa najboljima, igrao je doduše više onu statističku razvojnu ligu, ali ne bi išao u NBA tek tako. Popravio je šut. A i dalje ima fizikalije daleko iznad proseka. Valensija je govno ekipa realno, i bio je tamo u drugom planu. Očekujem od njega da bljesne na ovom EP. A i uvek se odazivao dečko, i povređen.
Ne bi me čudilo da povede njega, Bogdana i Milosavljevića. Ovo što reče CKM, samo je Marković tu jedina nedoumica.
Što reče psetina, Sale zna šta treba. Nek povede i Štimaru i Simona, neću mu ništa zameriti.
Igrao nam je on keca na EP 2013 godine, silom prilika doduše, na par utakmica je fino odradio posao.
svi nesto pljuju simona a on imo do jaja sezonu u ortezu.
Mladi dobili Ukrajince. Pripreme. Svi su tu, osim Jokića. Rebić i Zagorac najbolji kod nas.
Да напишем опет - Јовић иде сигурно....чисто да бих писао овде ЕСАМ РЕКО постове кад Сале објави списак.
nemojte pricati molim vas....kuzmic ide sigurno
Što Marković soče? Mi hoćemo da peglamo u oba smera, i on nam je bio vrlo bitan što se toga tiče prošle godine. Plus sa Milosavom neće morati previše da se troši, obojica će imati svojih deset minuta da dave najbolje protivničke igrače.
Meni su veće neduoumice oko pozicija 3 i 5 ko ide i koga izbaciti.
Dame u polufinalu, Dabovićka jebala pičke osunećene.
Kip kalm end beliv sale
Jebacemo prvenstvo bre makar prva postava bila jovic, nedovic, keselj, simon, stime(nisu svi ciganinzbog klubastva nego ono oni su mi najgori loool)
Није немогуће, али онда отпада Марковић или Недовић. А Марковић је у репрезентацији годинама, док Недовић доноси разноврсност, ова двојица су превише слични.
Treba neko da igra i odbranu pozz
Dakle Gosp. Kalinić, Marković i Bjelica
Ma samo da teo bude na nivou da moze da cepa mrezice i rani loptama bjelicu i bobisku a ovo ostali svi nek cepaju odbranu i cao lol
Ne verujem da će ići i Marković i Jović. Mada, ne bi me čudilo da ih povede obojicu, sa Bogdanom i Nedovićem(Milosavljevićem) na 2. Sve zavisi da li vodi 3 pleja i 2 beka ili obrnuto. Za Micića sam znao da će otpasti sa ovog spiska odmah. Moraće još da radi.
Biće teško Saletu da odabere. Moguće je da će jedino Kalina biti klasična trojka, a da će se tu dopunjavati sa Bogdanom i Milosavljevićem. Recimo. A da će 5 visokih biti Bjelica, Erceg, Bobi, Bradulja i Kuzmić(Milutinov).
Ne znam koliko vas je ispratilo Kuzmića u razvojnoj ligi. Par utakmica sam malo gledao, može dečko biti zver. I već ima neke fine ponude u Evropi.
Kuzmic mi je totalna misterija.
Ja bi od niskih izbacio jovica, markovica treba ispostovati makar jos ovo takmicenje valjao nam je kao leba
Gledam popalili se naši, kao Kuzmić u CZ. Teško, mada nije da ne bih voleo. Jak je, dobar je skakač, solidan bloker i ima solidan šut sa distance.
Mogao bi Marković na neke časove šutiranja. Jebo ga pas, šutni 1000 puta dnevno, popravićeš bar 5posto šut
On je bolje šutirao dok je u Hemofarmu igrao nego sada.
Ma sta kuzmic-pero antic :)
A sta da popravlja mator je on da se nesto usavrsava...bustuje one karakteristike zbog kojih je tu gde jeste i cao
Ma obojica :)
Bolji je bio šuter. Ne znam koji mu je kurac. Ima neki kameni izbačaj
Недовић није погрешио што је отишао у НБА, ионако ниш' не би урадио ни у Европи... овако је бар узео милионче.
Тео Марковић
Богдан Милосављевић Недовић
Калинић Ерцег
Бјелица Митровић
Радуља Боби Кузмић
Капирам да иде овај тим.