Repstacija sporta Košarke

1. Nema potrebe da vodi 3 četvorke kad ima Kalinu koji može da pokrije i 3 i 4. Po meni za sad:
    1) Teodosić, Marković
    2) Bogdanović, Nedović (može i keca da pokrije)
    3) Simonović, Kalinić, Dangubić
    4) Bjelica, Erceg
    5) Raduljica, Štimac, Kuzmić.

Jebač, jesi se čuo sa Kešeljem skoro, šta kaže kako mu je na pripremama?

2. Ja imam neki osjećaj da Sale uopšte ne žali za Bobijem i da mu je ovaj cirkus sa NBA, povredom, menadžerisanjem dobro došao da se riješi muke. Nije Bobi ni prošle godine bio loš, pa nije bio ni na širem spisku. Otišli sa rovitim Krstićem, nepredvidivim Raduljicom, Štimcem i Katićem, znači - sasvim osrednja centarska linija. I dobro ispalo. Jednostavno Đorđević ne miriše tu preočiglednu jednoobraznu igru gdje se sve završava isto ili slično, a već čitava Evropa zna Bobija, a pokazalo se da ima lijeka protiv njega. Tako da bi on mogao samo biti opterećenje i za ekipu i za Saleta jer bi ako ga je već poveo, morao da ga drži na parketu, lopte bi se trošile na njega, a u slučaju da ga potpuno zatvore - ostajao samo sa Raduljem i recimo Štimarom. Možda je stvarno bolje ovako, povesti tri "nepredominantna" centra, rotirati ih, uigravati, pa kako bude jebešga.

3. Kako to Kalinic moze da pokrije 4 picka mu materina KAKO? Svi pricaju Kalinca moze na 4, kako??? Protiv koje cetvorke on moze da igra i koju to cetvorku moze KALINA da brani? Moze da brani kljakave Isladnjanske cetvorke iz nase grupe i Kineze na egzibiciji. Onako kako kazu da Bjelica moze da igra pleja tako i Kalinic moze 4! A opet ce Bjelica bolje da se snadje na pleju nego on na 4. a ja ovo znam jer sam 10+ godina bio u kosarci..

4. mitke jedes govna! Kao neki cica u kladionici sto cuca bombonice, i ceka nola da pocne i da se zavrsi pa da pravi sataras nedeljni zeni i deci kad mu dodju na rucak.

5. kolko si tacan ko da imas brkove jebene

6. Flipse, koj ti drma kavez? Ja sam samo iznio svoje mišljenje. I ja sam igrao basket 8 godina, ali me ne čini to nikakvim stručnjakom, samo učestvujem u diskusiji. Kalina je cijelo prošlo prvenstvo kod Saleta igrao na poziciji broj 4, kao i kod Radonjića kad nam je škripalo sa Mitrovićem i Tejićem. Imaš na jutjubu snimke utakmica, pa pogledaj malo. Sasvim solidnu leđnu tehniku ima momak.

7. Ja mislim da otpadaju, mitar, kuzmić, danguba

8. a već čitava Evropa zna Bobija, a pokazalo se da ima lijeka protiv njega.

Јесте, ал' зато нико неће моћи да се одбрани кад на терен изађе луди Штиме.

9. A zna li neko kako dalje ide ukrštanje između grupa, tj. ima li šanse da idemo u Hrvatsku igrati? Kontam da bi tamo repstacija najbolje odigrala, još ako Šeki zapali zastavu lijepe njihove, dajte drim tim...

10. a već čitava Evropa zna Bobija, a pokazalo se da ima lijeka protiv njega.

Da, zato je oborio dva rekorda Evrolige u istoj sezoni, i otišao u San Antonio. De ne lupetaj gluposti. Možda on jeste više jednodimenzionalan igrač od ostalih, ali to što on radi niko ne može da brani.

E sad, šteta jeste što ne igra, ali dobri smo i ovako. Kao što neko napisa, nije Kuzmić loš uopšte. Krakat je, jak, skočan, trči, jedino još da zna da igra košarku bio bi sjajan.

Po meni otpadaju Kešelj, Dangubić i Mitrović/Milutinov. Verovatnije Mitrović, mada nije isključeno da i Ercega odjebe ako ga već muči povreda, ili samo ima preveliki bol u kurcu.

11. ерцег није тренирао десетак дана зато је мало слабије играо, он је сигуран и исполиваће првенство запамтите овај пост пичке

12. Митровићу није конкуренција Милутинов већ Ерцег, а ту битку ће највероватније да изгуби. Радуља је једини сигурни центар, а поред њега видим још Кузмића и Милутинова у тиму. Али не би ме чудило да овај други отпадне јер Сале готиви Штимару.

13. Zar taj Erceg ne jebe kurcem u dupe kako igra? Sto dotpadne on?

14. Brate rejalno u ovoj reprezentaciji višak su Kešelj, Štimara i Mitar nažalos. Jedino mi žao Mitra malo.

15. Zar taj Erceg ne jebe kurcem u dupe kako igra? Sto dotpadne on?

управо

16. Osmorica bi trebalo da su sigurni, a mislim da će da bude razmišljanja oko sledećih parova:

Dangubić/Milosavljević
    Kešelj/Simonović
    Mitrović/Erceg
    Štimac/Milutinov

Moje lično mišljenje je da idu Dangubić, Simonović, Erceg i Štimac.

17. предраге брате ерцег је сигуран иако волим луку ко брата рођеног. мислим да ће штимара издувати овај пут а и за њега ми жао јбг нема ни лудог бирче

18. Kad sam rekao idu, mislio sam da idu na prvenstvo, tako da se slažemo za Ercega :)
    Ne znam, ja bih pre po igračkim kvalitetima vodio Milutinova nego Štimaru, al imam neki osećaj da će Sale da ga vodi, jbg, treba neko i peškirima da maše pored klupe kad nema Katića :)

19. Милосав треба да иде пре Дангубића по мени. Него, што не би ишли и Митар и Ерцег? Бјелица игра и тројку и четворку, а Дангуба и Симон нам не требају у пакету свакако.