Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Džordi, ja obožavam Milosava, nego mislim da se nekako nije još 100 posto vratio posle one teške povrede. Dangubić je opet atleta, atraktivan, čini mi se da ima prednost u odnosu na njega.
Mada, ja bezrezervno verujem Saletu koga god da povede, i nadam se da nećete da budete uglavnom malodušne pičke ko za prošlo Evropsko, kad ste mi tu strepeli od nekih jadnih Grka i Brazilaca/Argentinaca :)
наравно да оћемо
+1
-смајли јбг
наравно да оћемо
A dobro, za tebe ne sumnjam, mislio sam na ljude.
Haha Bač neljud
хаха дувај га
идемо бре да освојимо ово говно надам се французима у четвртфиналу да и не виде борбу за медаље ко их јебе
kontam da će biti jebeno danas svako igra košarku
БЈЕЛИЦА НЕ ИГРА ВИШЕ НА КРИЛУ АЈ СКАПИРАЈ ТО ЏОРДИ
Слажем се донекле са Џонованом. Мислим да би одбрана са Бобијем на паркету била рањивија и да је то могло представљати проблем против јачих екипа. А чак ми се чини да би Шпанци и Французи могли и нападачки да га неутралишу у великој мери. Oве године то свакако нећемо сазнати, али кад сте већ почели о томе...
па да. дај да не поведемо ни блејицу чини ми се да би јачи били без њега
а и са теом нам је одбрана слабија који ће нам и он
Axaxaxa
ионако немамо чему да се надамо
Pa zapravo i ne jebe, realno za sada u reprezentaciji tokom priprema nije nešto mnogo pokazao. I u drugom delu sezone u Galati, forma mu je bila u silaznoj putanji. Znajući kako je igrao u Turskoj, očekivao sam malo bolje partije, naravno ne svaku utakmicu da ima 20+ poena, iako je on više ofanzivno nego defanzivno orjentisan.
Mada, ruku na srce, i nije igrao nešto mnogo. Može on puno bolje i vodio bih ga pre Mitra. Da se ja pitam. Ali se ne pitam.
Не би Боби допринео превише, не кењајте.
Добар је он, али Сале сигурно не би форсирао игру која се заснива на Бобију. Звезда је целе године била андердог, екипа која претендује на титулу не може да се ослања на једног играча у великим такмичењима типа Евролиге.
А слабијим форсирањем Бобија се губи тај његов највећи допринос, макар у овом тренутку. Након неког времена у НБА или негде другде ће заиста бити од велике користи и репрезентацији.
Овако, Боби би био само још један мало бољи центар у репрезентацији. Ништа више. А Шпанци и Французи би га затворили фино. У то будите сигурно.
Сасвим фину екипу имамо и овако. Одличан је ово фазон, са великим бројем мало изнадпросечних играча и пар бруталних.
шта лупаш бре јеботе. сале не би форсирао игру која се заснива на бобију? па не него ће на штимцу да заснива игру јел? Бобија би вероватно фино затворили французи и шпанци КОЛИКО ЈЕ ТО МОГУЋЕ јер је немогуће скроз га затворити осим удвајањем али бих волео да видим како би то прошло с обзиром да наша репка има маааааало боље шутере него звезда не?
Ja mislim da bi Bobi bio koristan da je išao jer bi skoro sve ekipe čuvale Bobija udvajanjem, što u svakom slučaju znači višak da ostali odiraju neku kombinaciju i materijalizuju tu prednost. Značilo bi i Bobojevo dijeljenje lopte za spoljne igrače, tu ima jako dobar pregled igre. Zvezda je gubila ove sezone u Evropi utakmice jer spolja nije koristila tu prednost koju je Bobi pravio. U reprezentaciji sa streljačkom vodom na 6,75 ne bi bilo tih problema. Uostalon, sad je nebitna priča, ne ide momak i to je to. Bože zdravlja ovim momcima koji sad igraju i biće to izuzetan sastav.
Ima razloga za to, u Galati je poslednja 3 meseca igrao 35 do 40 minuta i imao je odlične brojke, a sobzirom da je igrao toliko, sigurno je premoren, plus teške pripreme i povreda i zato je malo pogubljen na terenu, bar ja tako vidim.
Pazi ovo nije toliko tačno, za Španiju u trenutnom rosteru se slažem, njima je glavni 'defanzivac' van ekipe, tako da bi se oni mučili sa Bobanom. S druge strane, Francuzi sa Goberom koji defanzivna zver i Ažinsom koji je u odbrani više nego dobar ne bi morali da ga udvaju, u to sam siguran. Mada u svakom slučaju bolje Boban u ekipi nego Štimi/Milutinov/Kuzma. Ovu trojicu i ne moraju da čuvaju.
E sada, što se tiče ekipe.
Mislim da ima dve varijante koje se mogu odraditi 7+5 koja je verovatnija i 6+6 manje verovatno, barem meni.
Za ovu prvu:
PG: Teo, Marković
SG: Bogdan, Nedović, Milosav
SF: Kalinić, Simon
PF: Bjelica, Erceg
C: Radulja, Milutinov, Kuzmić
Za drugu:
PG: Teo, Marković
SG: Bogdan, Nedović
SF: Kalinić, (Simon/Milosav)
PF: Bjelica, Erceg, Mitar
C: Radulja, Milutinov, Kuzmić
Saletu da mu Milosav nije bitan, ne bi ga čekao do 17 avgusta da počne da trenira punim kapacitetom i prectrao bi ga zajedno sa Potom u nedelju. Mislim da on od njega očekuje Jovićevu ulogu sa prošlog SP sa malo više učešća u napadu, ali na pozicijama SG/SF. One njegove igre iz KKPa ove sezone nisu neki reper jer mu je uloga bila potpuno promenjena u odnosu na sezone 12/13 i 13/14. To je igrač koji ne sme da prenosi loptu ako se očekuje od njega da grize u odbrani i da neki doprinos u napadu, ove sezone je morao. U odbrani je zbog toga ispadao, a u napadu mašio neke šuteve koje ne sme.
Što se Simona tiče, čovek je po onome što sada pokazuje siguran putnik, igra jaku odbranu i radi neke stvari koju inače ne radi, spušta loptu u dribling. On se bori sa Dangubićem za mesto, pošto mi je Kešelj ovde jedini nekako zalutao.
Izvinjavam se na kilometarskom postu, dugo nisam pisao. :D
Или идемо са 4 центра као прошле године или Милутинов отпада. Кузмић ће ићи сигурно, јер контам да је дебилно да га одјебе а биће му тренер целе године у ПАО, за Штимару је и сам рекао да би волео да има 12 таквих играча, најготивнија је главица у екипи, Радуља је сигуран. Јебем ли га, мени све више мирише на то да ћемо кренути са четворицом на петици.