Repstacija sporta Košarke

1. Shomy23

Или идемо са 4 центра као прошле године или Милутинов отпада. Кузмић ће ићи сигурно, јер контам да је дебилно да га одјебе а биће му тренер целе године у ПАО, за Штимару је и сам рекао да би волео да има 12 таквих играча, најготивнија је главица у екипи, Радуља је сигуран. Јебем ли га, мени све више мирише на то да ћемо кренути са четворицом на петици.

Знам како ти је брт. Још ми је јаснија ситуација јер си студент јебени, а најгори студентски период је август-октобар. Немаш никаквих обавеза сем спремања испита, а колико знам ти си апсолвент, дошао си до краја, испао си из колосека и сад те мрзи да се вратиш. Контам да је то нормална фаза. Покушај да се извучеш из те летаргије нељубазне, ради нешто, иди у теретану, цепај дрва, шта ти ја знам, само немој да дозволиш да ти време пролази тако што размишљаш о томе како не радиш ништа и ништа не предузимаш поводом тога. То је јебено много и само ћеш у још већу депру упасти. Зајебан период тек предстоји, када даш те испите и дипломираш и онда блејиш сам у соби са дипломом и схватиш да је битна као и Ребић у КК ФМП прошле сезоне. Извуци се, позитивно размишљај и само јебено дигни гузицу са столице и ради нешто. Било шта.

2. Da, zato je oborio dva rekorda Evrolige u istoj sezoni, i otišao u San Antonio. De ne lupetaj gluposti. Možda on jeste više jednodimenzionalan igrač od ostalih, ali to što on radi niko ne može da brani.

Niko osim kljakavog Partizana, tj. Vujoševića i Milutinova. Da Cirbes u tim tekmama nije proradio, Radonja bi bio u ozbiljnom problemu. Opet, nisam rekao da mi je drago što Bobi ne ide i da smo kvalitetniji bez njega, nego samo da imam osjećaj da se Sale nije pretjerano smorio što je ovaj otpao.Kako neko reče, to više nije tema i zdrao...Vjerovatno sad i francuski degenerici poput nas drobe što onaj njihov nije poveo Ertela.

3. БЈЕЛИЦА НЕ ИГРА ВИШЕ НА КРИЛУ АЈ СКАПИРАЈ ТО ЏОРДИ

Па контам да ће морати да почне поново, уништиће га црнци у НБА.

Штета за Милосава, у праву си ти Предражињо, јебе га та повреда и даље помало, али момак је заслужио макар једном да игра неко такмичење... плус што га готивим лоло.

4. бјелица ће уништити мозгом глупе надрогиране бераче памука позз

5. Хаха не верујем какве све глупости пишете на теми. Још ће испасти да је Боби лош играч. Као не би ништа урадио против Шпаније и Француске ал' зато ће Штимац и Кузмић да се испишају по Гасолу и Гоберу. ЛОЛ.

Mislim da ima dve varijante koje se mogu odraditi 7+5 koja je verovatnija i 6+6 manje verovatno, barem meni.

Za ovu prvu:
    PG: Teo, Marković
    SG: Bogdan, Nedović, Milosav
    SF: Kalinić, Simon
    PF: Bjelica, Erceg
    C: Radulja, Milutinov, Kuzmić

Za drugu:
    PG: Teo, Marković
    SG: Bogdan, Nedović
    SF: Kalinić, (Simon/Milosav)
    PF: Bjelica, Erceg, Mitar
    C: Radulja, Milutinov, Kuzmić

Први тим је реалан. Други једино ако отпадне Милосављевић. У том случају ме не би чудило да упадне и Дангубић уместо Симона.

6. Niko osim kljakavog Partizana, tj. Vujoševića i Milutinova.

Ako si ozbiljan povodom ovoga, nemamo o čemu da pričamo. Da ne ulazim dalje u klupsku priču, to što su oni mogli da rade u našoj ligi je priča za sebe. Povrh svega Bobi igrao kroz povredu. Videlo se koliko mu mogu u Evroligi. Ali čovek nažalost ne igra i to je to.

Erceg mi deluje i dalje povređen, u jednoj kontri je imao čisto kucanje a on išao na polaganje, još kao da ga muče leđa, pa je i to promašio. Nešto mi sumnjivo i trči, gledao sam ga sad u Areni. Mada to je i normalno posle povrede, ima vremena da se vrati. Ako bude zdrav ide bez pitanja.

Iako sam Zvezdaš vodio bih Milosava pre Nedovića, pa makar na jednoj nozi skakutao. Ali Đorđeviću su pred očima pa on zna bolje.

7. pseto88

а и са теом нам је одбрана слабија који ће нам и он

Да, али са Теом и без Теа нам је игра у нападу небо и земља. Ако је у елементу као на прошлом првенству, небитно је ко је противник, имаће огроман допринос. Док је са Бобијем друга прича. Волео бих нпр. да видим како би се носио са Марком Гасолом или Гобером, али се плашим да би га у великој мери зауставили. Што се тиче одбране, нису ни Радуљица и екипа дефанзивне звери, али су доста покретљивији. Тако да мислим да је врло могуће да се Ђорђевић у ствари и није превише потресао и мислим да је претеривање кад се говори да бисмо са Бобијем били 20 или 30% јачи.

8. Iako sam Zvezdaš vodio bih Milosava pre Nedovića.

Недовић је сигуран путник, нема ту неке приче.

9. Izdominirali bi sa Bobijem.

10. Стеване, чуди ме да ти пишеш овакве глупости...

11. Недовић је сигуран путник, нема ту неке приче.

+1000000
    Nemamo dovoljno dvojki, a Nedović je kombo, može i keca da pegla kad Marković popije 5 ličnih a Teo ne zna gde je.

12. Самх брате, нећете да читате, нигде нисам написао да ће Радуљица да развали више него што би Боби, него једноставно да човек има и неких мана, које би ове јаке екипе могле да искористе. И онда је питање колико би донео, а колико однео. У таквим ситуацијама, не против Њемачке и Исланда.

13. A šta kad francuzi stanu u zonu?

14. Не знам, трице или да Недовић пробије, па га Ажинса залепи.

15. Самх брате, нећете да читате, нигде нисам написао да ће Радуљица да развали више него што би Боби, него једноставно да човек има и неких мана, које би ове јаке екипе могле да искористе. И онда је питање колико би донео, а колико однео. У таквим ситуацијама, не против Њемачке и Исланда.

Рекао сам да не би направио неку значајну разлику у тим мечевима, а не да ће је Штиме направити. Боби је фантастичан играч, али да би био значајан елемент на ЕП му фали још мало. Наравно да је штета и за репрезентацију што не иде, али сматрам да није превелика ствар ни ово. Тачније, реално би њего присуство могло да значи само у два наведена меча, од осталих би требало да смо бољи и са њим и без њега. Само, у тим мечевима где је најпотребнији мислим да не би дошао до изражаја као у Евролиги. Реално, са таквим противницима није играо до сада. А као и сваки други играч, и он има своје слабе стране.

16. Pa Raduljica je lošiji u odbrani i od Đure Ostojića, pa taj argument protiv Bobija ne pije vodu. Onaj drugi da mu treba veća uloga da bi bio dominantan i stoji donekle.

Ja Nedovića više ne mirišem ič. Igrač za statistiku i loše protivnike, protiv njih može na fizikalije da dominira. Čim se stegne igra i uspori nema ga nigde. U odbrani naš najlošiji igrač ubedljivo, računajući i Teodosića, šuta nigde, a što je najgore tripuje za sebe da je šuter kao Rej Alen. kontrola lopte 0. Sve u svemu glup je ko tri kurca, a zbog fizikalija izvlači se na nivo prosečnog igrača.

17. Недовић је доста стагнирао, чру.

18. Ja Nedovića više ne mirišem ič. Igrač za statistiku i loše protivnike, protiv njih može na fizikalije da dominira. Čim se stegne igra i uspori nema ga nigde. U odbrani naš najlošiji igrač ubedljivo, računajući i Teodosića, šuta nigde, a što je najgore tripuje za sebe da je šuter kao Rej Alen. kontrola lopte 0. Sve u svemu glup je ko tri kurca, a zbog fizikalija izvlači se na nivo prosečnog igrača.

Kada pročitam ovakve stvari steknem utisak da Nedović ne zna da hoda ili nedaj bože pika košarku na nivou Kolarov repstacija.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.