Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://www.mozzartsport.com/vesti/definitivno-marjanovic-ne-igra-kvalifikacije-za-rio/138282
Jbg...
Pa niste valjda mislili da cemo u najjacem.sastavu igrati ovu kurcinu od takmicenja, kvalifikacije jebene(a nece ni ostali)...na oi cemo biti kompletni
oce ga zavti sale ako prodjemo na oi?da ne bude foru nije igrao,nije se izborio.pa necu sada macvana da ostavim...
Pa ako je lud nek ga ne zove
ja se toga i plasim.jeste on malo lud.
Okej, nisam ni očekivao da će da Marjanović da igra. Veće iznenađenje mi ovo za Bjelicu. Nadam se samo da neće da forsira Milutinova ili ne daj bože da pozove naknadno Kuzmića retardiranog.
Sale pozvao Štimeta umesto Marjanovića.
Мене највише интересује да ли су Бијели и Боби отпали за Рио пошто неће играти сад на турниру. Ево рифрешујем вијести сваки минут да видим хоће ли бити икаквог помена о томе.
http://sport.blic.rs/kosarka/svetska-kosarka/orlovi-u-problemima-djordevic-u-soku-milutinov-i-bobi-resili-da-ne-dodu-na-pripreme/sgjsl7j
Ma kakvi, nije lud da ih se odrekne tek tako. Pogotovu ne Bjelog, jer je njega navodno povreda sprečila da igra kvalifikacije. Verovatno će neko sad u kvalifkacijama dobiti minornu minutažu, pa će ova dvojica da ulete za OI. Ako se kvalifikujemo
Uf uf, ovaj drugi link već malo menja stvari. Aj zabole me za Milutinova, ali ako su dobro preneli Đorđevićeve reči, izgleda mi kao da je prilično iznenađen Bobijevim otkazom
Јебему сунце више и Бобана, и ове године без њега...
necu da gresim dusu,al bobi me podseca na srbendu koji ce da jebe mamu sipcima na kosovu preko tastature.eventualno u kafani.
hocu reci da sere kako ce da umre za dres na drzavnim grbom(hard kor izraz) i kako mu je cast da igra,a nikad ne igra.
Nekako liči na neki konflikt izmedju Bobija i Djordjevića. Kad je preuzeo reprezentaciju nije mu se uklapao u sistem igre, a sad se šalju garancije za njega... jbt, čovek živi od košarke, hoće da zabode dobar ugovor i da se obezbedi, jer nije da je imao neku vrh karijeru dosad i da je skupio dosta love. Ja to razumem, jebeš ti patriotizam kad se od njega ne živi..
Ja posle onog sukoba sa Miškom od prošle godine nisam ni očekivao da će Marjanović da igra, i za Jokića samo čekam kad će da objave da će da propusti reprezentaciju. A imam i neki osećaj da ćemo da ispušimo na kvalifikacionom turniru.
koliko ja znam,znao je i pre 20 dana kako funkcionise potpisivanje ugovora u nba.mogao je tada reci da ne moze.kada napises da zivi od kosarke,ispadne ko da radi u deratizaciji,pa hoce da ubode dodatne sate kako bi otisao u paraliju porodicno na more.da se nakupi kinte.
svima je jasno da i on hoce dobar ugovor,samo bez proseravanja.ja zivim od toga,al cu zivot dati za dres...ne mogu,hocu dobar ugovor u nba,mogu na olimpijadi igrati.kraj price.
^
Јасно је да бобан не игра квалификације већ неко време чини ми се
Ništa, moraće da uleti ovaj dečko:
http://www.euroleague.net/rs/50767/4e8a81df-0469-44c6-884e-110cb73806b9/207/filename/dejan-musli-profile.jpg
Da, i još tad su bile priče da verovatno neće moći. Shvataš stvari koje sam rekao vrlo površno... Nije sirotinja, naravno, ali ako imaš mogućnost da obezbediš svoje unuke, da li bi je propustio?
kakvi sada unuci...
da mogu cekao bi koliko god treba da potpisem sto bolji ugovora kako bi imao sto vise kinte.al ne bi srao da hocu,pa necu,pa sto kuraca...