Repstacija sporta Košarke

1. Ma, čoveče, on je rekao da HOĆE, A NE DA MOŽE. Već mesec dana se zna da je tad potpisivanje ugovora i da je 99% šansa da neće moći da igra. A Djordjevićeva izjava "Eto, ja sam mu rekao da dodje, ali on nije" je na nivou učiteljice "Ja sam ih smirivala, ali eto..." pa kriminalno... Klub ga plaća, on mu je gazda i samo on može da mu kaže da li može ili ne može da dodje...

2. Bobi je pre 20 dana rekao da će igrati, a juče je rekao da neće. Bio sam potpuno zatečen, kao i svi momci. I dalje nemamo komentar na to", rekao je Đorđević

ne znam kako drugacije da ti pojasnim.

3. Сад ја баш пошао да напишем. Можда му клуб није дозволио да наступа за нас без обзира што су му обезбједили осигурање. Тешко је бити паметан шта се све издешавало, али је велика штета ако не буде играо на олимпијади. Ја Ђорђевићу једино замјерам што Муслија није позвао на шири списак,сад кад је стани пани, он се ослања на Радуљу и Штимета.

4. To je rekao Djordjević. Da ipak sačekamo šta će Bobi da kaže, da čujemo obe strane. Nema to nikakve veze sa klubaštvom, da me ne razumeš pogrešno, ali mislim da postoji neki problem u odnosu Djordjevića i igrača. Mislim da je previše sujetan i da samo štiti sebe napadajući igrače.

5. ok,al mislim da je sve to znao i pre 20 dana.oko kluba,ugovora,cega vec sve ne.
    djordjevic je lud,slazem se.

6. Ne mogu da iskopiram sad link, ali ima na netu text od 29.03 da je neisvestan za kvalifikacije jer nema potpisan ugovor, za razliku od Jokića...

7. Da ipak sačekamo šta će Bobi da kaže

Sad će brt, samo da se čuje s Miškom prvo

8. Ne mogu da iskopiram sad link, ali ima na netu text od 29.03 da je neisvestan za kvalifikacije jer nema potpisan ugovor, za razliku od Jokića...

9. Čekaj o kakvom sad sukobu sa Miškom pišete? Nije valjda da i Jokić može da nas ispali? Okej ovo za Milutinova, nisam ni očekivao ništa od njega ali ako idemo samo sa Raduljicom i Štimcem onda već nije svejedno za ove kvalifikacije.

10. Милутинов пиздурина, и у Партизану ми је био антипатичан.

11. Milutinovu Čović ne da, a priča se da je nagovarao i Marjanovića preko Miška da odustane jer je Luka Mitrović izostavljen sa šireg spiska na insistiranje Đilasa zbog onih incidenata sa Anom Dabović, a sad Čović pokušava da povuče i Simonovića nudeći mu nov, mastan ugovor, a Dangubić će u narednih dan-dva da odustane. Prave cirkus, sve zbog male zajebancije Luke Mitrovića i Đilasa.

12. Nisam verovao da je Đilas toliko sujetan govnar, dovodi nam u pitanje i OI zbog nekih gluposti.

13. Verujem u aleksandarkg izvor

Seksualna tenzija između đilasa i mitrovića

14. Jeste, sad će i Štimac da odustane jutros je pozvan, prihvatio je i večeras će u dnevniku uživo da poruči Đilasu "ae pali".

15. Ne, Štime je uvaljen kao sredstvo za "pranje ruku", da na izgled deluje kao da je sve idilično, a u stvari...

16. usrao nam se bobi u zivot

17. To vam je iz prve ruke, dobar sam sa bliskim rođakom čoveka koji je prvi do Saleta Đorđevića, mislim da svi znate o kome se radi. Ali kako bi i on rekao, ovo je Srbija, sve je ovo normalno.

18. Muta se kladio na kalinića svojevremeno dok je ovaj bio u radničkom, nonstop pijan po gradu, redovno na ruletu. Ali poznaje košarku, tu nema dileme, a verujem i u ove priče koje sam čuo o pozadini reprezentacije.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.