Meni i dalje nije jasno zašto su onliko padali. Oni likovi koji su čistili parket odvališe se od čišćenja tog dela. Inače sam sa tim likovima igrao dosta tekmi.
Znam ih i ja onaj plavi dobro igra, čak je dosta ispred svog godišta, imao sam čast pre treninga da čistim halu tim džogerima, dobra je to kondicioni bio :)
ја под један не могу да верујем да ова црна гора постоји а онда тек не могу да верујем да нас једна таква минорна непостојећа псеудо државица побеђује у кошарци.
ја под један не могу да верујем да ова црна гора постоји а онда тек не могу да верујем да нас једна таква минорна непостојећа псеудо државица побеђује у кошарци.
Sterijo ti si Nišlija?
Ala su padali pored klupe Islanda!
EDITA: Bio i ja, Tonić je smešan do bola.
Jok, aleksinčanin al to je isti kurac. :)
Meni i dalje nije jasno zašto su onliko padali. Oni likovi koji su čistili parket odvališe se od čišćenja tog dela. Inače sam sa tim likovima igrao dosta tekmi.
Znam ih i ja onaj plavi dobro igra, čak je dosta ispred svog godišta, imao sam čast pre treninga da čistim halu tim džogerima, dobra je to kondicioni bio :)
Taj plavi je jedan od najboljih u regionu. On je 97. godište, a igra i za 94.. Neki pričaju da treba da ide u Cahu Laboral, decko fenomenalno igra.
Kako ovaj Rašić igra za reprezentaciju nikad neće da mi bude jasno! Jebo ga ko ga napravi!
I Savanović i Rašić igraju kao kurci.
Jebeni skok u odbrani nemamo, pa šta bi koj kurac radili da ovima igra Peković bilo bi 40 razlike!
Da nama igraju Novica i Lučić, druga bi to priča bila.
То сам и ја баш сад помислио. Јеботе скок у одбрани нам је катастрофа на свакој утакмици.
Најјачи фазон сад као гледаш како цела хала навија за ЦГ, а да су пустили карте у продају било би више оних који навијају за Србију.
E da igra samo Novica bilo bi dovoljno a još Luče pride al jbg nema ih. Ubiše nas. Oćemo kurac na Evropsko al kurac!
SKOK U ODBRANI JEBENI!!!
Хахахаххаха.
Ahahahaha Paunić ubode dve trojke a ovi ostali ne mogu vola u dupe da ubodu.
Црна Горо ле о лееееееееееее
KOji su bre ovi što igraju za CG? Koji anonimni čobani nas natrpaše? Sramota!
која патња треба их све побити
http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2012/09/02/10440592/CnaGora.JPG
Koliko sam se iznervirao sve im jebem!
Врати коњу главу мачванееееееееееееееееееееее