Repstacija sporta Košarke

1. A drugo ne da je mentol nego mentolčina. Pre nego što je potpisao za Partizan kad se oporavljao od povrede one, mrtav pijan se majmunisao na Beer festu ja gledam i ne verujem.

Tucani izgleda da smo bili isto veče na Beer festu jer sam ga i ja video to veče razbijenog kao guzicu sa konzervom piva u ruci. :)

2. Mene Teo ume da iznervira do besvesti al mi bez njega smo go kurac.

Ovo sam i ja 1000 puta rekao ili napisao.
    Nažalost to je neporeciva istina.

3. Tucani izgleda da smo bili isto veče na Beer festu jer sam ga i ja video to veče razbijenog kao guzicu sa konzervom piva u ruci. :)

100% Gonzo, mada ko zna možda je on bio svako veče razbijen ko guzica pa smo naleteli dve različite večeri na njega :D

4. Ал' обично Мишко, чим се појави неки таленат, не чека да овај постане добар сениор већ га врбује одмах као младог.... А и што јес-јес, овој репрезентацији, осим повређених играча, не фали нико.... А и да Мишко вуче конце онда би ту били и Милосављевић, Драгићевић, Авдаловић и још ђутуре њих....
    Штимац је потцењен играч.... Написах раније, њему само фали један тренер који одлично ради са центрима и може за европске оквире бити добар. Штимац има жељу, али за доста ствари које покушава му фали висина (коју може надокнадити одразом) и брзина.... Перовић је, после Крстића, наш најбољи центар, јесте често успорен, ал' он је једини наш прави центар од ''старијих'' играча, неко ко може заградити рекет, лупати банане и сакупљати скокове.... Крле није такав центар, никада није ни био....
    А Радуљица је говно.... Могао је бити већ данас добар играч, ал' ко га јебе кад је 0 од човека.... Човек се изнервира и почне се дерати кад је Дуда саопштио коначан списак играча за СП у Турској (батица очекивао да ће добити позив уместо Крстића)....
    ПС Гонзо, имаш пп....

5. Big proveri PVT.

6. Jebe nas estonija jebote....

7. Набијем их на вр' курца. Толико.

8. Neverovatno... Samo nam fali još da jurimo -13 protiv Izraela...

9. Набијем их на вр' курца. Толико.

10. Poduvasmo, hihihihihi

11. ово не вреди ни коментарисати. естонија.
    волео бих сад да чујем коментар од неког актера утакмице: "данас сви играју кошарку".

12. Три године је прошло од како смо скроз ненадано узели сребро у Словенији.

Две године је прошло од како су нас Турци покрали у Истамбулу.

Годину дана је прошло од како смо играли пола-пола првенство у Пољској.

Ако у једног човека нисам сумњао те три године, тренера на коме сам базирао 99% наде у успех, човека који је освојио све што се може освојити, онда је то био Дуда.

Био. Јер ја не могу, а да се не питам следећа питања:

- Зашто Теодосић има слободу у игри као Коби Брајант у Лејкерсима?
    - Зашто се играчи изводе из игре у тренутку кад им иде најбоље (Бјелица, Недовић итд.)?
    - Зашто Тепић годинама?
    - Зашто Паунић годинама?
    - Анђушић?
    - И како то да, јебем му матер, у нашој репрезентацији нико осим Теодосића, Недовића, Тепића и Рашића не уме да води лопту?

Време је да се растајемо од Дуде. Осим ако не победимо Израел са тих 13. А нећемо.

13. Срамотан начин да се обележи десет година од светске титуле.

14. Teodosić mi ide na kurac u poslednje 2 godine.

15. Све могу да разумем, и састав тима, ма све, али никако не капирам тај Дудин фазон да вришти на играче типа Кешељ и Мачван, док му главни плеј има фазон 2/10 из игре и од тога неких 1/8 за три. Наравно од 7 промашених тројки, 5 су са неких 9 метара, а две преко тројице у паду иза леђа. И онда убоде неку ненормалну асистенцију. И плус у одбрани ко баба. Па стварно бре јебемусунце, омиљен ми је играч био до пре пар година.

Теодосић је типичан пример краве која даје млеко, па ритне канту и проспе све већину. Фазон је што се раније мање ритао. Сад више рита него што даје млеко.

Него опет, не могу да га кривим. За његове шутеве је задужен тренер.

16. Време је да се растајемо од Дуде.

Ne, vrijeme je da se Duda rastane od pičkica koje nose dres Srbije. Nasamaren je od ovih govana kao Obradović na evropskom kod nas, prije par godina. Bježi Dudo, dok te gamad nisu povukla za sobom u govna.

17. Nemoguće ali nemoguće da nijednu jebenu akciju nemaju. Ovde je Duda kriv. JEbotesunce praviš reprezentacije jebene četiri godine ili koliko već i sad će biti krivi igrač.
    Ne valja Teodosić ne uvodi ga. Ajde da su igrali protiv Litvanije, Rusije, Španije pa ne ide ali kad izgubiš od Estonije nisu ti krivi igrači nego trener, iako mi se igrači gade svi do jednog.

18. Не можемо да очекујемо неке резултате кад имамо Тепића, Анђушића, Паунића и Штимца у екипи. Све балван до балвана. Па сад Чубрило и Луковски да дођу да играју за репрезентацију гарант би боље играли. Дуди једино замерам што превише допушта Теодосићу. Није ни он мађионичар.

19. А и ко ће шутирати ако неће Теодосић, ја не знам стварно. Паунић?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.