Repstacija sporta Košarke

1. Па веће су шансе да погоди Паунић из изграђене позиције, него Тео из дриблинга преко руке са 8 метра.

2. Kvalitet Estonije je srazmjeran kvalitetu Mega Vizure. Dakle, nema govora o odgovornosti trenera. Govna neće da igraju, a tu Duda ne može ništa. Napravio je od njih igrače, a sad mu vraćaju po srpski.

3. Ta Govna je doveo Duda. Isti kurac kao i Obradović kad je pljuvao svoje igrače. Ne branim ja njih ali koliko je Duda trener reprezentacije i sam je selektirao igrače i sam je pravio strategiju i izgubio od Estnijeeeee jebte..

4. Sanšajne, paripa kad neće da vuče kočijaš mora udarati. Duda nije kočijaš.

5. Mene Teo već dve godine neodoljivo podseća na Jarića umišljena zvezdica koja je obukla dres da bi se iživljavala lepo mrš u CSK pa da vidim dal će tamo šutati iz nemogućih sitvacija.
    Duda jeste kriv ne možeš dati bilo kom igraču pa ni najboljem totalnu slobodu jebala ga ona trojka protiv španije da ga jebala bolje da nije ušla.

6. Simpatični su mi komentari tipa ''dovesti tog i tog za trenera, tog i tog izbaciti i opet osvajamo, opaaa''.

Stvari u našem sportu, loše stvari su tako ukorenjene, tako prožimaju sve pore da jedan potez poput promene pleja ili trenera ne može da promeni ništa. Ceo sistem je loš, za nešto smo krivi sami, za nešto nismo.

Da bi se pomerili sa mrtve tačke treba suštinski nešto da se menja. Od toga ko klinca od 9 godina u Čačku uči prednju promenu, do toga ko tog klinca kad ima 18 šalje u jači klub, do toga ko ulaže, u šta se ulaže.

Ili možemo dovesti kul Amera pleja...to je kul.

7. Slažem se zapato al pre ćemo mi osvojiti evropsko nego što će se te stvari kod nas promeiti...
    Što se tiče amera pleja ja tu reprezentaciju ne bi gledo isto ko što ne bi gledao fubal sa Kleom

8. Izgubili od Estonije. Estonije,eee tugo. Nece se ni kvalifikovati jebem im mater posred pičke usrane.

9. Ако ће овакав приступ одбрани имати и против Израела, нека скину шорцеве и нека се натрће одмах на почетку.... Сетили су се тек у задња 4 минута да ју играју, кад су ови повели са 10ак разлике.... Пиздурине једне, боли њих курац што Естонци стоје на отвореним шутевима.... Па који им се бре курац догодио после утакмице са Француском? То није иста екипа.... Од тима којег је зицер делио од победе над екипом пуном НБА играча ми смо спали на то да нас Естонија победи....

Дуда је могао остати у Олимпијакосу, зарађивати лепе паре, а не да се бакће са овим балванима.
    И зајебите те приче, Тео је алав, Тео је алав.... Ко други да узме шут? Бекови узели 4 шута за три поена целу јебену утакмицу.... А на крају се нема шта ни чекати.... Осим пар играча, овде нико нема муда. Губимо 5-8 поена разлике на пола минута до краја и то мораш одмах шутнути, па шта буде.... А и Теодосић јесте један од наших најбољих шутера....

Победићемо Израел и проћи као трећепласирана екипа, али онако лоша игра у одбрани, лоше шутирање.... Не знам....

И серем се бре у Јадранску лигу исто.... Нека жртвују тимови једну сезону без Европе јер однекуд се морају јебени играчи правити.... Ако се нешто не среди по питању тога спашћемо и ми на то да морамо држављанство Америма да дајемо да би попунили позицију у репрезентацији јер сад они попуњавају позиције у тимовима.... Већ имамо мањак добрих играча....

10. E sad imam pitanje u one koji su sumnjali da je CG slabija od nas da li je?

Očajno, jedina dobra stvar je kucanje Nedovića, Lučiću ozdravi decXko.

11. И да не заборавим.... Није проблем у тренеру, имамо најбољег у Европи и то званично.... Ако их Дуда не може дотерати у ред, не могу то и Кари ни Жељко ни Божа, а поготово не Кокошков или Џикић....

12. Tepić, Krstić i Bjelica jedini igrali i njima kapa dole.
    Odbrana Teodosića i Rašića kriminal bre. A Savanović očajan.
    Oni su nas ubili na kraju. Sramotno na šta nam je spala reprezentacija.
    Mačvana nadskače bek u odbrani, Teodosiću i Rašiću igrači prolaze a ovi ih prate pogledom.
    Opet im dozvoljavamo skok u napadu. Čemu mi da se nadamo kad nas nadskaču Estonci.
    Nije mi jasno samo što Nedović nije dobio veću šansu i zašto je Erceg kad je počeo da igra zamenjen Savanovićem.
    Sve u svemu mi nismo zaslužili da se plasiramo. Sramotna igra.
    Al ono danas svi igraju košarku i to, ipak je ovo "čuvena" estonska škola košarke.

13. I KOJ KURAC RAŠIĆ IGRA PREKO 20 MINUTA?!?!?!?!?
    Koja je uloga tog igrača? Ne daje koševe, ne asistira a odbranu bi ja igrao bolju od njega. Ne razumem svrhu njegovog igranja a vala ni postojanja.
    Zašto se sad pljuje Tepić kad je odigrao gotovo besprekornu utakmicu?
    Nije nikako problem u Dudi, jer je čovek osvojio sa nikakvim Olimpijakosom EL a samo je u finalu pobedio na sreću ali i hrabrost.

14. Ne znam TK nisam mnogo gledao, Rašić generalno loše igra cele kvalifikacije.

15. I KOJ KURAC RAŠIĆ IGRA PREKO 20 MINUTA?!?!?!?!?
    Koja je uloga tog igrača? Ne daje koševe, ne asistira a odbranu bi ja igrao bolju od njega. Ne razumem svrhu njegovog igranja a vala ni postojanja.

Учинак Рашића - 0 поена, 0 скокова, 0 асистенција, 5 личних :фејспалм:

16. Rašić generalno loše igra cele kvalifikacije.

Ne igra loše nego očajno, evo ti Titanijum postavio statistiku. Tužno je da je taj igrao onoliko. Aj razumeo bi da on igra neku odbranu pa i ajde al on je primio ko zna koliko koševa, igrači mu beže a on ih gleda. Ma debil bre. Prevara od igrača.

17. Video sam ovo što Titanijum napisa, Očajno, O Č A J N O!!!

18. Какав грозан осећај.

19. Ајд' промените име теме у "Фудбалска репрезентација Србије - верзија са кошевима", пошто све више личе на оне инвалиде.

20. Зна ли неко калкулације пред задњу утакмицу са Израелом, шта нам игра за пролаз? За најбољу трећу и то.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.