Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Valjda 13 razlike ako dobijemo idemo sigurno dalje al nemoj da me držiš za reč.
Nismo zaslužili da se tamo nađemo realno.
Тома најавио велике промене у раду државе и државних структура. Љољ.
И да не заборавим.... Није проблем у тренеру, имамо најбољег у Европи и то званично....
Al zato je Dule Vujosevic samo obican polutrener koji nista ne zna. (ovo je samo paralela sa nekim komentarima na racun Duleta,sa drugih tema...)
Sto se mene tice, mogu Duda i Teo da osvajaju koliko hoce sa olimpijakosom,al ocigledno da nisu u ovom trenutku za repku. Po mom misljenju teo je direktan krivac za nekoliko poraza nase repke,a u jos nekoliko je bio ogroman trosadzija al smo dobijali utakmice..
Ako duda ne moze da natera nase da pobede estonce, onda covece,hvala lepo. Idi reci svojim KURCODOPULOSIMA koji ti daju platu u grckoj da se svuda igra kosarka kad olimpijakos izgubi od Buducnosti.
Ja ne verujem da smo izgubili od Estonije. Evo danas je 10 godina od osvajanja zlata u Indijanapolisu, krv ti jebem, za 10 godina smo od vladara kosarke postali komicna skupina izvikanih imena koja gubi od estonije..
Toliko nam treba, ako se pravi krug, onda smo ispred i Izraela i Estonije, e šta smo doživeli, da u kval. za Euro, mi pravimo trougao sa Izraelom i Estonijom, o majko božija!!!!
Čekaj konjevi ako mi dobijemo sa manje od 13 a Estonci pobede onda smo četvrti?
Neverujem, valjda smo ih u prvoj dobili više nego oni nas, mada se ne sećam rezultata.
Da ga jebem koliko je bilo u prvoj...
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=09&dd=08&nav_id=641504
Ево нађох, морамо са 19 разлике да добијемо Израел. А ово нисам знао, све горе од горег.
Ukoliko se Srbija ne plasira na Evropsko prvenstvo neće moći da učestvuje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine.
25 za nas bilo, nego tu se gleda i kakav oni skor sa Izraelom imaju valjda.
Bitno je da dobijemo ove.
Sve goreg od goreg...
Evo sa ovim divovima svetske košarke ćemo da se guramo za 4 najbolje treće ekipe... :(
JAD I TUGA!
Danas svi igraju košarku pa i azerbejdzan lolololo
Ne igraju, ovo što Srbija trenutno igra nije košarka, o Azerima ne mogu da mislim sada.
E jebem ti sve, kurčina znači. Teško ćemo mi 19 da dobijemo. Ali možemo kao jedna od ove 4 trećeplasirane da odemo ako se nešto neočekivano ne desi.
http://www.sportske.net/vest/kosarka/duda-estonci-nisu-posustajali-95042.html
Koju mi diskusiju sada vodimo, nevera, pre jedno 20-30 godina su ljudi pričali koga će očepimo sledećeg tries razlike sa četvoricom na terenu, a danas da li ćemo biti ispred Azerbejdžana, ej AZERBEJDŽANA, kao jedna od četiri trećeplasirane ekipe.
:FACEPALM:
hahahahahhahahah jbg konjevi prilagođavamo se situaciji. Ne mogu da se nerviram više zbog balvana.
Tako je to kad politicari udju u sport..
BALVANI definišem sutra. lololo Osim ako nema.
Nekada smo imali dobar sport zbog politike i zakona.
Ма пролазимо лагано, онда се враћа Величковић и цео тим се диже и долазимо до полуфинала европског. Ајмо бре, вера мора да постоји! :)
Nemam pojma ja gled'o mnogo basketa u životu i ova reprezentacija nema kapi krvi u sebi, plus su gomila osrednjih igrača, koji se i ne trude. E da, neki šuter, punilica, ubica, ne postoji tu.