Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kad već nismo u prvom šeširu, sve ostalo je nebitno.
Ko je Sinovecu menadžer?
Čisto da znam da li je potencijal za reprezentaciju.
Jel ima šanse da se organizuje neko svetsko prvenstvo za košarkaše +40, pa da pobedimo negde i mi već jednom...?
Dože, ne bih rekao da je potencijal, sad se nešto kao razigrao, ali je u Metalcu bio prosek... Mada, nikad se ne zna, ako uspe da odigra sezonu bez većih oscilacija, možda ga Duda uzme u obzir, ali ja nisam siguran da je kvalitet zza reprezentaciju.
Dobro je igrao cele prošle sezone. Kompletan igrač. Najjače oružje - skok u napadu.
Ma znam, ali šta ću kad je meni ostavio takav utisak dok je igrao u Va. Možda je dečko ozbiljno napredovao.
Dukka te sezone se oporavljao od šoka što ga je "Grande Dule" otpiŠao...
Realno koji smo šešir bili dobro smo prošli, 3 komšije, mada opet neće biti lako. Samo ne znam sa kim se ukrštamo, ako je A grupa bolji žreb nije mogao...
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=11&dd=18&nav_id=661285
E'o šta mislite o žrebu, mislim ono grupa je ok, nit je najjača, nit najslabija, neka zlatna sredina.
Grupa A (Ljubljana): Francuska, Velika Britanija, Nemačka, Ukrajina, Belgija, Izrael
Grupa B (Jesenice): Makedonija, Litvanija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Letonija, Srbija
Grupa C (Celje): Španija, Slovenija, Hrvatska, Poljska, Gruzija, Češka
Grupa D (Kopar): Rusija, Grčka, Italija, Finska, Turska, Švedska
Ja se ubedačim kad vidim grupu i skontam na šta smo spali, kad je opšta ocjena da smo mogli i bolje proći. Sve osim Litvanije bi trebali dobijati po 40 razlike, mater nam jebem.
Realno Šalabajzere tako bi trebalo 40+.
http://www.mondo.rs/s267335/Sport/Kosarka/Duda_postavio_ciljeve_na_Evrobasketu_2013.html
Idem se objesiti.
Nemoj Šabi... duda da smanji pritisak na ekipu i ostale gluposti...
Миличића треба звати. Људи који нам је курац? Можда се јебе с пешкирима у НБА лиги, али и као такав може донијети много тога доброг Србији. Можда није у топ форми. И није. Али и такав је бољи од полупокретног Перовића. Милича игра одбрану, лијепи банане, покрива простор. Он у ротацији са Крстићем може чуда да чини. Шта ће Штимац јадни, само што је мало као јак, а кад му дође мало виши центар не види се на паркету. Радмановић је друга прича у односу на Миличу. Он стварно маше пешкирима. Уђе на 2 минута и покупи 2 скока. То нам и треба. Свеједно немамо скок у нападу. Нек се јебе Кари. Нек се јебе банана. Савановић је баскеташ. Нема снагу за 4, али има искуства довољно да је надомјести. Теодосић ако не престане да просипа муда и да губи 20 лопти по мечу, треба да лети из репрезентације. Нико није већи од репрезентације. Нико. Недовић може солидно да га замјени. Биће он бољи од Теа. Реално, имамо шансе да се пласирамо до полуфинала, али кад год смо имали очекивања пушили смо, тако да се не надам ничему.
MILIČIĆA NE TREBA ZVATI!!!!!!!!!!!!!1
Čovek je budala...
Човјек је машина за одбрану. Нема везе што је будала.
Дуда је реалан. И у групама ће бити зајебано, ал' требали би' да прођемо. Нисмо ми ни лоши тол'ко, колико други запошљавају солидне црнце у репрезентацију.
Јебени Британци добију предност у другом само јер су били домаћини ОИ.... Пу....
Но, како било - у доста лакшем делу жреба смо, избегосмо Шпанију, Русију и Словенију.... Да ли се треба прибојавати Француза и Литванаца видећемо кад кажу саставе.... Није предолимпијско европско првенство, тако да можда и неће довести најјаче тимове.... Осим Каријевих Немаца, поред Француза и Литванаца наравно, остали ме не брину толико (ни Ђетићи, а поготово не БЈРМ).
Ако наши заиграју како могу и утуве си у главу да ниједан меч није добијен унапред, четвртфинале нам не гине.
Одем на Блиц после доста времена, погледох да Савовић вероватно иде дигра за Босанце, а људи кукају као да само изгубили играча Џордановог или Меџиковог калибра.... Је ли могуће да људи толико кмече за губитак једне просечно-солидне четворке, једине позиције у тиму на којој имамо добар избор играча?
Ma naši ljudi generalno kukaju kad neko ode nema veze da li valja ili ne, svi su pljuvali Stefana Šćepovića a sad polovina kuka što je on otišao a došo Kojić... Standardna priča...
Na toj poziciji imamo i previše igrača, da je petica u pitanju pa i nekako. Verujem da čovek ima svoju računicu da će teško da se izbori da bude i treća četvorka pa igra tamo gde može jer je to još jedna šansa više da poveća sebi cenu. Mada on uopšte nije loš igrač u ovom trenutku su četvorica ispred njega na toj poziciji.