Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
А јеби брате Туцани, људи не виде да није исто забијати кошеве Солноку, МЗТ-у и сличним тимовима у овој лиги Југоносталгије, као и пружати добре пратије у Евролиги што раде Ерцег и Саван у континуитету против далеко јачих тимова.... А и Мачван је био доста бољи од њега у директном окршају.... Има чак и пет играча испред њега - и Бјелица може да покрије четворку и то више него одлично.... Да је шутер или тројка, па ајде-де....
Gledam sada izjavu Đilasa na Sos kanalu. I čudi me izjava da KSS nema nikakve ovlasti nad ligama, nego samo na Kup Koraća.
Kako to? Od kada je to tako?
Kako to da košarkaški savez jedne države ne upravlja košarkaškom ligom u toj državi?
Pa da li je 1.srpska liga i superliga privatna?
Nisam informisan stvarno. Ako može neko ko zna da malo razjasni.
Nije tema savez, ali blizu je naziva teme.
Нисам гледао ни слушао његове изјаве за ово што си рекао па не знам је л' се односи на ове регионалне лиге или само на наше. Ако је само за наше онда кења, лиге су, као и куп, под окриљем КСС-а, а то што он не може да их контролише и што је неспособан и кошаркашки превише неписмен да води КСС је већ друга прича....
Лига јесте на неки начин под окриљем КСС-а, али је Ђилас у праву да фактички нема никакве ингеренције, пошто све битне ствари организује удружење клубова и они де факто воде домаћу лигу (не само де факто, пошто то пише и у званичним документима). Не знам како је дошло до тога, али то је врло лоша ствар, пошто гледајући ко води наше клубове не може се ништа нормално очекивати од тога. То треба исправити како год знају и умеју.
Стварно Савез нема скоро ништа са лигом. То је направио ваљда онај Капичић и тако стоји, а за промену треба договор клубова и савеза, а наравно клубови не желе да се одрекну тог парчета моћи и јебига.
Треба да укину клубове и да играју Томашевић и Бодирога један на један за титулу. Ђилас да суди. Али тек након што се чује телефоном са Вучићем. :)
Mnogo je glupo sve to. Imaš savez koji nema jurisdikciju nad ligom već samo nad kupom!
Da li se kazne koje su "odrezane" odnose samo na kup?
Lolčina!
Односе се и на такмичења млађих категорија. :) Реално, савез мора да има јурисдикцију над лигом, пошто савез доноси статут у ком се одређује ко има какву надлежност. Сад ја нисам правник, али претпостављам да КСС може да донесе нови статут у ком се дефинишу другачије надлежности. Иначе, прошле године пред почетак лиге је донет статут у ком се експлицитно наводи да је КСС надлежан за сва такмичења осим за прву лигу. У тренутку кад је статут доношен, Ђилас је био председник савеза. Верујем ја да њега боли уво за кошарку, њему је то само промоција, али би морао мало више да води рачуна о томе шта прича.
Ma ne znam, ali malo što sam popizdeo zbog prekida tekme, kada sam shvatio da je KSS samo dekor u domaćoj ligi, e tu sam tek odlepio!
I kako da očekuješ da imaju bilo kakav autoritet?
Nažalost sve to se odražava i na stanje u reprezentaciji...
Koliko god voleo Dudu, plašim se da će se u 12 putnika za Sloveniju naći bar 2-3 kojima tu nije mesto. Ne može niko da me ubedi da Miško Ražnatović nema baš nikakav uticaj na izbor reprezentativaca.
Koliko god ja gotivio Tepića, mislim da bi jedan Sinovec, pa čak i Milosavljević morali posle sezona kakve su imali sva trojica do sada, da imaju prednost u izboru, a to sigurno neće biti slučaj.
Па добро, до сад је Тепић реално имао места испред њих двојице. Како ће бити ове сезоне, доста ће зависити и од припрема. Нећу сад да те убеђујем да Мишко нема утицаја, али ни мене не може нико да убеди да Дуда даје Тепићу лопту зато што му је овај менаџер. Просто, нама треба јака репрезентација у којој Тепић има улогу Паунића да бисмо могли да имамо континуитет (не у минутима, већ у задацима). Овако све зависи од концепције селектора и нама не преостаје ништа друго осим да му верујемо.
I da navijamo svim srcem za Srbiju!
Hoćemo zlato!
AHAHAHAHAH
Čitam prošlu stranu i odustao sam kad sam vidio da je Teodosić bolji od Saleta a možda će biti bolji i od Moke
Да пребацим овде ово, јер су коментари типа ''прича се о једном клубу на другој теми и прича се о другом клубу на првој теми'' потпуно на месту.
Брате Скочко, нисам рекао да је бољи, већ сам рекао да може да буде бољи јер је до своје 26. године постигао више него Сале са својих 26.... Да по трећи пут поменем да је био проглашен за најбољег играча Европе 2010? Да је био МВП Евролиге 2010? Да је био најбољи плеј ЕП 2009? Да је био најбољи плеј СП 2010? Да је био члан прве петорке Евролиге 2009/10? Да је био члан друге петорке Евролиге прошле сезоне? Да је најбољи плеј који тренутно игра у Европи и да је, после Тонија Паркера, најбољи плеј од европских репрезентација? Да већ сада има бољи преглед игре и од Салета и од Моке?
Као што сам рекао - играчи се пореде тек кад заврше каријере јер се тек онда може упоредити ко је колико урадио.
Да не заборавим оно најбитније - то што је неко обележио једну еру не значи да се неће појавити неко бољи од њега. И мени је Сале цар и један од клиначких идола, којем сам чак и дефиницију једну посветио, али исто тако - није недодирљив на врху листе наших најбољих плејева....
ЈЕДВА ЧЕКАМ СЕПТЕМБАР ПА ДА СЕ НЕРВИРАМ ОКО БАСКЕТА КО ЈУЧЕ ЗБОГ РАДОВАНОВИЋА ЈЕБОГА КУРАЦ ДА ГА НЕ ЈЕБО.
Шта мислите, хоће ли Дуда позвати нешто (намерно кажем нешто а не неког) неочекивано, па да части вечеру новинара који погоди кога. Наравно, Миха то ради јер је нарцис, а Дуда због Алцхајмера.
КО ЋЕ БИТИ ДУДИН ЏОКЕР. ХОЋЕ ЛИ И ОН, КАО КОЛЕГА МУ МИХА, ПОДМЛАЂИВАТИ ЕКИПУ.
Цветковић, Миљеновић, МОЖДА ГЛИНТИЋ?
Vraća Bobana, MVP-a KLSOA!
-ЈА ИПАК МИСЛИМ ДА ТРЕБА ДА БОБИ МАРЈАНОВИЋ ИГРА ОН ИПАК БРИЉИРА У ВИЗУРИ ПАРТИЗАНА ЈЕ НАМУЧИО НА КУПУ.
-МИСЛИМ ДА МИЛИЧИЋ МИЛИЧИЋ! МИЛИЧИЋ ЈЕ МИЛИЧИЋ А САМИМ ТИМ МИЛИЧИЋ!
-Саша Павловић да игра! Он ипак пружа сјајне утакмице у развојној лиги за Денвер Нагетсе... пардон Бобкетсе...ух, док ово пишем он је већ у Бостону.
- Само Милосав! (Забрањени998)
-хехех, Гробарчићи, понадали сте се да ће да вам игра Милосав да сам ја на дудином месту позвао бих целу звезду, осим наравно црнаца, јер они немају наш пасош. (бари991)
- РАКОЧ! МОЖДА ЈЕ СЕБИЧАН АЛИ ЈЕ РАКОЧ.
Dobro, Rakoč je najveća greška u poslednjih 5 godina. Prerano otpisan.
Ja se nadam da će Bobi da jebe.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=05&dd=12&nav_id=713042
Откуд то?
Jedino se za Savana cimam i donekle za Mačvana, ove ostale ko jebe. Nije što sam Zvezdaš, ali mislim da je trebalo zvati Savovića, kad nema Novice (bar ne u onoj formi u kojoj je bio) mislim da bi nam on dobro došao, naročito za skok.