U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Neće Savan izdati.
Па маму им јебем, да им није реепрезентације сад би играли за КК Лебане сви до једног. Али с друге стране, ово је можда и одлично, јер изостанак Косте Перовића и Стефана Марковића само доброг може да донесе.
Ja se sve nadam da je lažna vest veliki je to hendikep i za jače reprezentacije a kamoli za našu ovako sakatu.
+1
Ne znam samo koga će zvati za drugog pleja. Da se ja nešto pitam zvao bih Pavkovića, jes da je mator, ali dobar igrač. Videćemo kad Duda objavi spisak. Sreća sad nema Koste i Markovića
Nema Pavković jake utakmice u rukama, to mu je mana.
Savan k'o da igra golf ove sezone, ne znam kojim čudom on može da proigra, al' videćemo. Ma vreme je za menjanje moraju novi igrači da se dovode, pre svega Micova treba zvati(ako hoće za nas digra) i Savović je zaslužio sigurno. Trebalo bi Bjelica sad da eksplodira.
Treba zvati Rakočevića.
On je rano otpisan i prošlih godina, tako da ne verujem da će ga sad zvati... Ali svakako jedna od najvećih grešaka stručnog štaba.
http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/02/yeah-right.gif
U kakvoj god da je formi Novica, Savovića je pojeo za doručak. Lik je toliko dominantan ovde kod nas da zvanje bilo koga iz naše lige pre njega bi bilo kao da samom sebi pucaš u nogu. Novica se vraća u formu i biće on spreman, još samo Duda da ga pozove.
Evo šta trenutno radi Mutinim asovima.
Promene bi pravio Milosavljević umesto Paunića rukometaša, igra podjednako dobru odbranu a može i da ubode spolja bez većih problema za razliku od Paunića kome je to kvantna fizika. Ako Marković ne može da igra pozvati Vasilija iz Mege. Bobi umesto Perovića i to e to.
Lovernj na peticu jebo Krstica!
Katića.
jašta... ako ope dođe Paunić na foru ''igra fenomenalnu odbranu, želja, borbenost...'' ma idukurac
Novica 23 poena za poluvreme Radničkom.
Mlad si ti dečko pa zato i ne znaš zašto to govno nikad više neće da zaigra za reprezentaciju.
http://arhiva.kurir-info.rs/Arhiva/2005/septembar/22/SP-03-22092005.shtml
Evo zašto ja Rakoča i ono govedo nikad ne bi zvao u reprezentaciju
Ta generacija je završila kako je završila i ko im jebe mater kad glume zvezde
Tucani, ako misliš na ovo što je dusan linkovao, nisam znao da smo toliko pricipijalni u pm.. Kod Dude je haos, ulazi u sobu kod igrača, ne vidiš ništa od dima (posebno kod Miše naravno) on k'o da nije tu... znaš kad bi on uradio nešto kao Repeša što je oterao Bojana... nikad. A što se kvaliteta tiče Rakoč je sigurno zaslužio mesto u repki pre 3-4 godine i značio bi dosta.
EDIT: A što se tiče Novice, vraća se on u formu mekano.
Да је Стефан Марковић срање, стоји.
Ако се Новица опе сјебе требало би звати Ерцега.
Не контам зашто Штимац, кад је човек трипут бангавији и од Перовића. Немојте погрешно да схватите, не кажем да треба звати Перовића.
@Bandi
Prva dva prvenstva takvih stvari kod Dude nije bilo i nemoj da karikiraš sad. Drugo ni dan danas ne dolazi do toga da bilo ko od ovih kaže Dudi ma ko te jebe neću ja sa njim u petorku i neću ja da mu dodam loptu mi ne pričamo. Ta generacija superzvezda je pokazala koliki je kurac i to ne jednom nego više puta i što se mene tiče pre ću da gledam bangavog klinca koji gine za loptu nego primadonu koja se ljuti na ostale što su ga jedan napad preskočili. Vi nikako da naučite da je košarka TIMSKA igra. Kad može Navaro da se podredi timu a govnjavi Rakočevići, Jarići i njima slični, koji Navaru nisu do kolena inače, neće onda nek mi se naduvaju kare.
Što se tiče Savovića on će vrv za Bosnu da igra to je prvo a drugo protiv Novice je pokazao da mu nije do kolena a ovaj još nije ni blizu top forme. Može da prođe kao druga četvorka u slučaju da otkažu svi ostali, Savan, Mačvan i Erceg. On sem skoka i prangije za tri, a ni tu nije konstantan, nema ništa.
Uživo sam gledao kako je Novica olešio fizički dominatnog, verovatno fizički najdominatnijeg igrača na poziciji 4 u našoj ligi, Lovernja. Pojeo ga za doručak, ja ne znam šta vi gledate pa vam je on daleko od dobre igre.
Mene zanima žašto ne pozovu Ćapina u reprezentaciju?
zato što je već igrao za slovenece menščini,nema menjanja posle