Repstacija sporta Košarke

1. To je privatna stvar koju su izneli na teren i to je nedopustivo, a Rakoč bi mogao da igra timski bez problema... Mada sad nema potrebe za njim, više sam govorio o prošlim prvenstvima, neka drugi dobiju šansu.

Vi nikako da naučite da je košarka TIMSKA igra.

Jesi ovo meni uputio, pa me oslovio kao Zvezdaša, ili šta? Elem, dobro znam kakva je košarka igra, ne brini.

2. Ma Vladu Radmanovića da zovete, ipak igra u Lejkersima.. Eno Kobišu zamjenio.

Ček ček: U Bobketsima je

Ček ček: Atlanta Havks ipak

Ček ček ček ček: U Bulsima je..

Al je dečko tražen jebe keveee..

3. Vlada inače igra u Čikagu. Tj. nije da igra, al' u Čikagu je.

4. Rešenja za poziciju centra, po meni, Milovan Raković (Bilbao) i Boban Marjanović (Mega). Mada bi mogao i Musli da odigra solidno.
    Moje mišnjenje je da trepa non stop podmlađivati reprezentaciju, tako da bih pozvao i nekog od njih: Bogdan Bogdanović (Partizan), Vasilije Micić (Mega), Luka Mitrović (Zvezda) i Nenad Miljenović (Radnički).

Ali, ko još nas sluša.

5. To sam mislio na sve koji prizivaju Rakočevića ne samo na tebe. On može timski? To još nisam video, sad kad kad odigra jer mora ne može više sam da iznese celu utakmicu oće duša na nos da izađe a pre, taj timsku igru nije video. Uostalom nemam šta da te ubeđujem, svako ima svoje mišljenje a cenim da je Duda pametniji i od mene i tebe i da zna zašto sebično govno nije zvao. Plus primadona neće da igra cele pripreme nego bi da dođe na gotovo, važi brate.

Ma Vladu Radmanovića da zovete, ipak igra u Lejkersima.. Eno Kobišu zamjenio.

+54654564564
    Plus u Čikagu zarađuje više po minutu nego Džordan svojevremeno, mora da je bolji.

Novica 37 poena i index 43 samo, skroman učinak.

Međede tebra zajebi me sa Muslijem, dosta mi je živaca pojeo da bi ga sad još gledao i u repki.

6. Jašta, zarađuje više nego Džordan. Pitanje je doduše, koliko Duda ima loših odnosa sa igračima, ja sam čuo da je loš čovek Duda baš... Meni bilo žao što se Lučić povredio prošli put, a ova sezona mu nije baš najbolja, mada ima kvalitet.

7. Milovan Raković (Bilbao)

Раковић је добар, али је из неког разлога одустао од репрезентације још пред ове квалификације, и нико нема благе зашто

8. Dobro je lažnjak je ko što sam se i nadao.

9. Раковић је добар, али је из неког разлога одустао од репрезентације још пред ове квалификације, и нико нема благе зашто

Ако иоле поштује себе, наравно да ће одустати кад види да један Боби Марјановић има предност у односу на њега.

10. Марјановић је само животиња, нема везе с кошарком. Могао би га Раковић после две утакмице истиснути опуштено, није Дуда глуп.

11. Иначе, тај исти Раковић је наш вероватно најбољи пнр играч и једини истински снажан играч којег имамо у рекету. Али, јебеш га... Боби је Боби.

12. Марјановић је само животиња

Чек', желиш рећи да је Марјановић снажан? На основу чега си то закључио? Снага играча у рекету је пре свега могућност гурања противника из исток или грађење за скок, а не нешто нисам видео да је то Бобијева јача страна.

13. Raković je odustao da bi se spremio za novi klub i novu sezonu, nije niko dobio prednost u odnosu na njega svi su bili pozvani na širi spisak i mogli su da se ravnopravno izbore za svoje mesto. Takvi ko Raković mi posebno idu na kurac, bole ih kurac i za zemlju i reprezentaciju samo bi da se unovče što više. Kako svima tako i njemu, na pripreme pa se dokaži. Pa nije on Hakim lično pa da on ne ide na pripreme nego direktno da se zove u tim, nego prosečan centar i ništa više. To što je on posle Krstića vrv naš najbolji centar to je druga stvar ali nije on Peković pa sad da nešto žalimo i kukamo za njim.

14. Raković ovoj reprezentaciji fali k'o budali šamar, bio on sujetan ili ne.

15. Da smo na vreme pozvali Mekejleba u reprezentaciju, ne bi bilo toliko bitno ko su ostali.

16. Bilo bi bitno, JK, ali smo sad svejedno kao reprezentaciju u kurcu. Krletu svaka čast, ali on polako ulazi u četvrtu deceniju života i pitanje je koliko će njegova kolena biti u mogućnosti da izdrže igru na najvišem nivou. Teodosić je takođe vrhunski igrač za našu reprezentaciju, iako mu nisu retki Westbrook momenti. Svejedno, ova reprezentacija je na staklenim nogama, nažalost.

17. Ja ne bih voleo da nam je Mekejleb u repki.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.