![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://www.youtube.com/watch?v=p2qlHoxPioM&feature=player_embedded
Е људи, шта би с овим пројектом? 'Оће л' бити за комп?
Ма керов курац, бескорисно, геј, а и не ради како треба.
ЕДИТ: Проџект Натал је био радни назив, иначе се справа зове Кинект. Постоје драјвери за Виндоуз, али не видим зашто би ико бацао паре на то срање.
Иначе, контрола игара покретима тела је поприлично стар концепт. Још '93. је Сега избацила уређај који се звао Сега Активатор, и радио је отприлике исто што и Кинект. Наравно, неславно је пропао, делом због високе цене, делом зато што није радио, а делом и зато што нико није луд да дође кући из школе, са факса или посла мртав уморан, и онда да млати рукама и ногама по соби, уместо да се лепо завали у фотељу са гејмпедом у руци.
http://www.youtube.com/watch?v=780bIG6TXFk
мени се свиђа, тако бар не може се сјебе џојстик!
Пробао сам га у радњи, Фејзе, и ништа не ваља, реално. Контроле су до јаја непрецизне и касне, посебно што су игре за Кинект голо говно!
па верујем, ал можда се усаврше па буду убер кул! Мада није то то док ти не можеш да разбијеш џојстик од патос кад изгубиш на ПЕСу! :)
Realno slažem se sa Fejzom i Jogurtom, igrica nije igrica dok ti ne sjebeš tastaturu ili džojstik, a i realno kad mi se igra fudbal, izađem napolje a ne skačem po sobi, tako da ovakve igrice jednostavno nisu tru.
Protiv toga sam da se SVE virtualizuje. Ovo je recimo bezveze, da se ti ceo povežeš žicama, da bi mogao da šutiraš loptu na go, kad to možeš mnogo lakše i lepše ako to zapravo stvarno i uradiš.
Koncept nije loš, ali oduvek mi je delovao nepotpun, fali mu još nešto, i dok to nešto ne pronadju, biće sranje. Ali avaj, to je još mlada tehnologija, i verovatno će u nekoj budućnosti postati popularno kada ga usavrše dovoljno. Osim borbenih igara, bila bi fora igrati kao neki čarobnjak ili šta ja znam. Ima budućnost, ali sada ovo nije ništa posebno.