Gas je umr'o kao bos, bilo mi baš žao kad su ubili Gejla, a ako ubije Volter Henka, stvarno ću popizdeti, u prošloj epizodi mi ga mnogo bilo žao, nekako mi ide u tom pravcu. Dobro je nađoh na putlokeru, pošto mogu samo to, sokšer i gorilu dispratim, ostalo mi se mnogo sporo očitava.
Ma neće, kad je Sol to nagoveštavao Volt je rekao kako to ne dolazi u obzir, biće interesantna situacija sa Džesijem, mislim da neće odrukati Volta, ali biće zanimljivo kako će da reaguje kada sazna da je Volt ubio Majka, a to će morati da sazna pre ili kasnije.
I Mari sad zna? Sad baš gledam desetu epizodu. Pa jeste, sve ja to razumem, isto tako nije hteo ni Jazavca da ubije, ali je zato kasnije nonšalantno poubijao onih devetoro likova dok je pičila ona slatka muzika (mnogo volim tu scenu), kontam da se Volt totalno prebacio u Hajzenberga, tako da više nije predvidiv, jedino ga Džesi malo podseća na one dane kad je bio manje loš, ili je to samo neki uvrnuti osećaj dužnosti prema njemu. Ali nadam se da ste u pravu.
Za Džejn nema šanse, ali u tom slučaju Volt nije ništa kriv, on se samo našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, e za Broka bi već moglo da bude jebeno. U svakom slučaju mnogo toga će zavisiti od Džesija a on mi je nekako najnepredvidljiviji.
Pa sta znam. I Pinkmen mu je dao da da roditeljima onog klinca sa motorom i majkovoj unuci. Kontao sam da je tako nesto.
Uopste mi se ne svidja sto je Pinkmen prso onako.
Giligan hoce da radi spin-off sa Solom Gudmenom.
Kakvo je neobrijano mudo ova sezona. Strasno. Pisanje po komplet serijalu.
Bili su mnogo preterali sa malerima, ali mogla sam da gledam. Mada ova sezona zaista nije tako dobra kao prethodne. Sad ću da odgledam desetu.
Sezone sa Gasom Fringom su jednostavno postavile visok standard, nisu ni ove nove epizode tako loše, a tek će da se kuva.
Gas je umr'o kao bos, bilo mi baš žao kad su ubili Gejla, a ako ubije Volter Henka, stvarno ću popizdeti, u prošloj epizodi mi ga mnogo bilo žao, nekako mi ide u tom pravcu. Dobro je nađoh na putlokeru, pošto mogu samo to, sokšer i gorilu dispratim, ostalo mi se mnogo sporo očitava.
Ima neko link od nove epizode? Ja na sajtu sto gledam pao nesto server, a kontam da jos nisu izbacili.
Nema poente da ga ubije kad sad i mari zna jedino da ubije i nju a ne verujem u to.Rekao je i Solu da neće da ubije Henka kad mu je ovaj to predložio
Saću ti PVT poslati.
Ma neće, kad je Sol to nagoveštavao Volt je rekao kako to ne dolazi u obzir, biće interesantna situacija sa Džesijem, mislim da neće odrukati Volta, ali biće zanimljivo kako će da reaguje kada sazna da je Volt ubio Majka, a to će morati da sazna pre ili kasnije.
Dzesi to već zna videlo se u devetoj epizodi.Ja kontam da će nekako saznati za Broka za dzejn ne verujem da će ikad saznati jer to zna samo Valt
I Mari sad zna? Sad baš gledam desetu epizodu. Pa jeste, sve ja to razumem, isto tako nije hteo ni Jazavca da ubije, ali je zato kasnije nonšalantno poubijao onih devetoro likova dok je pičila ona slatka muzika (mnogo volim tu scenu), kontam da se Volt totalno prebacio u Hajzenberga, tako da više nije predvidiv, jedino ga Džesi malo podseća na one dane kad je bio manje loš, ili je to samo neki uvrnuti osećaj dužnosti prema njemu. Ali nadam se da ste u pravu.
Smorka sad tek vidim da nisi odgledala desetu a mi ti spojlerišemo :)
Za Džejn nema šanse, ali u tom slučaju Volt nije ništa kriv, on se samo našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, e za Broka bi već moglo da bude jebeno. U svakom slučaju mnogo toga će zavisiti od Džesija a on mi je nekako najnepredvidljiviji.
Kontam da ce ovih poslednjih par epizoda biti ono: mnogo price i drame, malo akcije... ali onda na kraju BUM!
Kada je Volt dao onu torbu sa parama Gudmanu, sta je rekao? Ovo je tvoj deo i rekao je da da jos nekoj dvojici. Kome? To nisam skontao.
Pa onima dvojici što su i doneli pare, kome drugom?
Sad krećem, dok ja dovučem zvučnike iz sobe... :)
Pa sta znam. I Pinkmen mu je dao da da roditeljima onog klinca sa motorom i majkovoj unuci. Kontao sam da je tako nesto.
Uopste mi se ne svidja sto je Pinkmen prso onako.
Pinkmenovo prsavanje je jedini dobar deo ove sezone. Ostalo je go lo gov no.
Ti si lud.
Meni se isto ne svidja sto je prsno, malo mi poglu to.